Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Paritalo | 3H + KT + WC + KHH + KPH + S + VAR + TEKN

Parsatie 7 A, Hiekkaharju, Vantaa

Hinta

299 000 €

Koko

62,5 / 65,9 m²

Vuosi

2023

Uusi paritaloasunto avaruutta, valoa ja asumisen helppoutta arvostavalle Vantaan Hiekkaharjussa! Asunnon alakerta avautuu silmien edessä heti sisään tullessa. Oikealla puolella, portaikon alla on runsaasti säilytystilaa vaatehuoneen muodossa ja vasemmalla puolella puolestaan kaapistoja, joihin on rakennettu kätevä istuinsyvennys. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat kaikki yhtä suurta tilaa, jossa huonekorkeutta on parhaimmillaan jopa viitisen metriä. Suuret ikkunat tuovat sisään runsaasti luonnonvaloa ja käynti eteläpihalle sekä terassille on luonnollisesti suoraan olohuoneesta. Greigen sävyinen keittiö on elegantti, käytännöllinen ja pitää sisällään kaiken tarvittavan. Kaikki kodinkoneet ovat integroituja ja aamiaiskaappi on avokeittiössä ehdoton piste i:n päällä. Keittiön vierestä on käynti kylpyhuoneeseen ja saunaan, jossa materiaaleihin on kerrankin panostettu kunnolla; Varustukseen kuuluu mm. kauniit haapalauteet, tornikiuas, saunan ja kylpyhuoneen välinen täyslasiseinä, sadesuihku ja valopeili. Kylpyhuoneen yhteydessä on lisäksi kodinhoitotila, jossa on runsaasti kaappitilaa ja varaus pesutornille. Kauniit mäntyportaat johtavat yläkertaan, jossa on kaksi makuuhuonetta ja erillinen wc. Lisää säilytystilaa on vielä teknisessä tilassa. Vesikiertoinen lattialämmitys on energiatehokas ja mukava jalkojen alla. Jos et pidä kuumasta niin ei huolta! Lämmitysjärjestelmänä toimivassa poistoilmalämpöpumpussa on nimittäin viilennystoiminto ja tämän lisäksi asuntoon on asennettu erillinen ilmalämpöpumppu, jolla taatusti saat lämpötilan pysymään mukavana kesäkuumallakin. Asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa ja sähköautojen lataustarvekin on huomioitu. Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen ei ole temppu eikä mitkään sille tehdyn varauksen ansiosta. Hiekkaharjussa kaikki on lähellä! Juna-asema on vain 600 m päässä, mistä pääsee helposti Tikkurilaan tai Helsinkiin asti. Monipuoliset urheilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat aivan vieressä. Kesällä onnistuu yleisurheilu, koripallo ja jalkapallo. Talvella luistelu tekojäällä. Myös kuntosalit, Hiekkaharjun tenniskeskus ja Hiekkaharju Golf ovat osa alueen kattavaa liikuntatarjontaa. Urheilukenttien vieressä sijaitsee Vantaan näyttämö kulttuurin ystäville. Alueella sijaitsee useita päiväkoteja ja peruskouluja sekä lukio. Lähikauppakin palvelee moitteettomasti ja Tikkurilan palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä. Varaa esittelyaika ja ota yhteyttä allekirjoittaneeseen! Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi Service also in English https://bo.fi/henkilo/jaakko-haapamaki/ IG: @jaakko.haapamaki Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21449011
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H + KT + WC + KHH + KPH + S + VAR + TEKN
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
62,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
3,4 m²
Kokonaispinta-ala
65,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Lupakuvien pinta-ala laskennan mukaiset pinta-alat
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Maanvuokra n. 332€/kk Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan n. 20€/kk/hlö Jätehuolto n. 40€/kk Arvio sähkönkulutuksesta n. 7400kWh/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Perustukset ja alapohja Asuinrakennukset perustetaan paaluperusteisesti. Asuinrakennusten tuulettuvat alapohjat ovat ontelolaattarakenteisia lämmöneristettyjä kantavia alapohjia. Sekä sisäänkäynti-, että takaterassit on perustettu paaluperustuksella. Runko Huoneistojen väliset seinät ovat puurunkoisia ja osastoivia. Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja lämmöneristettyjä. Rakennusten julkisivut ovat puuverhottuja. Vesikatto Yläpohja on puurakenteinen ja lämpöeristetty. Asuinrakennusten vesikaton materiaalina on tiilikatto ja katon muoto on harjakatto.
Keittiön kuvaus
Kaunis greigen sävyinen Novart-keittiö. Varustukseen kuuluu induktiokeittotaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone sekä jääkaappipakastin. Lisäksi vielä avokeittiöön sopiva käytännöllinen aamiaiskaappi. Kaikki keittiön kodinkoneet ovat integroituja.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutiloista löytyy mustat Oraksen Nova sadesuihku ja Safira hana bideellä. Kylpyhuone pitää sisällään myös kodinhoitohuoneen toiminnot ja pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle on varaukset ja kaappitilaa on runsaasti.
Saunan kuvaus
Saunan lauteet ovat haapaa ja seinät sekä katto on mustaksi käsiteltyä kuusipaneelia. Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä on kirkasta lasia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta on käynti isolle terassille ja pihalle. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on olohuoneessa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Runsaasti säilytystilaa portaiden alla olevassa varastossa, kaapistoissa sekä teknisessä tilassa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
92-60-5-25
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
615 m²
Lisätietoja tontista
Hallinnanjakosopimuksen mukaan alueen A osuus 239 m2, yhteisalue 132 m2.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Helsingin ja Vantaan Seurakuntayhtymät

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hiekkaharju, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haapamäki Jaakko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.