Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV
Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV

Kerrostalo | 2h, kk, kph, vh

Keulantie 6, Pormestarinluoto, Pori

Hinta

25 000 €

Koko

52,5 m²

Vuosi

1978

Vehreästä Pormestarinluodosta 2. kerroksen muuttokuuntoinen kaksio. Alueella upeat puistoalueet, sekä ulkoilumaastot joen vieressä. yhtiöllä on oma tontti, niin ei tarvitse murehtia tonttivuokrien korotuksista. Asunto on valmiiksi vuokrattu Sovi oma esittelysi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21452127
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk, kph, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52,5 m²
Kokonaispinta-ala
52,5 m²
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Muu ehto: Vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

22 370,79 €

Velkaosuus

2 629,21 €

Velaton hinta

25 000,00 €

Neliöhinta

476,19 €/m²

Vastike

Hoitovastike

210,00 € / kk

Pääomavastike

28,88 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

238,88 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

8,00 € / kk

Saunamaksu

8,00 € / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Elementti
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Liesi: sähköliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: kylpyamme, peili, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Satakunta Oy Yrjönkatu 15.28100 Pori Jarkko Suominen 044 7737051
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiöllä on puoliksi pysäköintitontti naapuriyhtiön kanssa. Yhtiöllä on rasitussopimus As Oy Porin Keulanhakan kanssa, koskien mm pysäköintiä lämpötolppapaikkoja. Autopaikoista 16 kpl on lämpötolppapaikkoja. Yhtiön rakennus on valmistunut vuonna 1978 ja kiinteistöyhtiö on muutettu 8.7.2005 asunto-osakeyhtiöksi.

Tehdyt remontit
-05 piha-alueen asfaltointi, -06 asennettu parvekelasit, porrashuoneet ja kellaritilat kunnostettu sekä rakennettu uusi jätekatos. -08 korjattu saunan löylyhuone ja huoltomaalattu idänpuoleiset ikkunakarmit ja-pokat. -13 ikkunat uusittu ja elementtisaumaus suoritettu. Lämmönvaihdin uusittu 2016, 2018 saunan lauteet korjattu, sekä pihavalaistus uusittu, 2019 porraskäytävien ulko-ovet uusittu, 2020 kylmäveden runkoputkisto ja runkoventtiilit uusittu yhdessä as. oy Keulanhakan kanssa. 2021 viemäriputkiston korjaus (paikkaus-sukitus),roskakatoksen sisäänkäynnin muutos (LE-Works Oy), puunkaato, ikkunan pokaliukujen vaihto-22, lämmityspattereiden termostaatit uusittu sekä lämmitysjärjestelmä tasapainotettu -23
Tulevat remontit
Vesikatto on huollettu, mutta alkuperäinen, korjaustarve viiden vuoden aikana. As Oy Porin Keulantie 6 kunnossapitotarpeet seuraavan viiden vuoden (2023-2028) aikana: piha: huoltokorjauksia ja kunnossapitoa. Perustukset ja runko: alkuperäinen, huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa, perustuksen maalaus. Julkisivut: pinnat pesubetonipintoja, maalaustarve tarkastelujaksolla, huoltokorjauksia ja kunnossapitoa. Parvekkeet: alkuperäinen huoltokorjauksia ja kunnossapitoa. Ikkunat ja ulko-ovet: huoltokorjauksia ja kunnossapitoa. Katto: korjattava, kattosaneeraus. Huoltokorjauksia ja kunnossapitoa. Huoneistojen märkätilat: huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa, seinäkaivojen muuttaminen lattiakaivoiksi. Yleiset tilat: Huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa. Lämmitysjärjestelmä: huoltokorjauksia sekä kunnossapitoa, termostaattien vaihto ja tasapainotus. Vesi- ja viemärijärjestelmä: huoltokorjauksia ja kunnossapitoa. linjasaneeraus. Ilmanvaihtojärjestelmä: alkuperäinen, nuohous tarpeellinen. Sähkö- ja tietojärjestelmät: alkuperäinen.
Yhtiökokouksen pöytäkirja 1/2022: termostaattien uusiminen ja sekä lämmityksen linjojen tasapainotus sekä niiden rahoittaminen: Päätettiin hyväksyä Vahasen tarjous. päätetty myös valtuuttaa isännöitsijä korottamaan viemäriputkine ja vesivahinkojen korjaukseen varattua 50.000 euron työaikaista luottolimiittiä 50.000 eurolla, sekä muuttamaan luottolimiitti velkakirjalainaksi töiden valmistuttua Aito Säästöpankki Oy.stä enintään 100.000 euroa 56,83?/m2, viemäriputkien ja vesivahinkojen korjaamiseksi sekä tulevaan termostaattien ja lämmityslinjojen tasapainottamiseksi. Päätettiin valtuuttaa hallitus määrittelemään nostettavan lainan hoitamiseksi pääomavastikkeen suuruus 8 vuoden lyhennysohjelmalla, sekä aloittamaan pääomavastikkeen keräys aikaisintaan 1.7.2022 hankkeen valmistuttua sekä työaikaisen luottolimiitin muutettua velkakirjalainaksi, viimeistään 31.12.2023. Pääomavastikearvio on enintään 0,61?/jyvitetty m2(8v)
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
3 732,6 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Porina 02-6234100
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Porin Keulantie 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pori

Asuinalueena Pormestarinluoto, Pori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vuorisalo Christer

LKV,LVV, Julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV

Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.