Bo LKV Espoo

Kerrostalo | 1h, avok, kph, alkovi + lasitettu parveke

Riihitontuntie 16, Niittykumpu, Espoo

Hinta

199 000 €

Koko

29,5 m²

Vuosi

2021

Alkovilla varustettu valoisa yksiö huippusijainnilla yhteyksien ja palvelujen äärellä Espoon Niittykummussa. Asunnon sisätilat ovat tehokkaasti suunniteltu ja sen vaaleat sisustussävyt korostavat luonnonvaloa täydellisesti. Avaruutta asuntoon lisää alkovi, joka helpottaa sisustamista tuoden myös lisää yksityisyyttä. Laadukkaat kodinkoneet modernissa keittiössä tekevät arjen askareista sujuvia. Tilavaan ja tyylikkäällä ilmeellä maustettuun kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesukone. Vuonna 2021 valmistunut talo on moderni ja energiatehokas. Kun lisätään mukaan vielä oma tontti, niin huoli tulevista tontinvuokrien korotuksista jää historiaan. Asukkaat voivat nauttia hyvin hoidetusta piha-alueesta ja asunnon lasitetusta parvekkeesta, joka toimii lisähuoneena lämpiminä vuodenaikoina. Sijainti Espoon Riihitontuntiellä tarjoaa erinomaiset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Metroasema ja sen yhteydessä oleva kauppakeskus Niitty ovat aivan kivenheiton päässä. Metrolla pääsee näppärästi esimerkiksi Iso-Omenaan, Tapiolaan tai Helsingin keskustaan. Läheisyydessä on myös monipuolisia ulkoilumaastoja, päivittäistavarakauppoja, päiväkoteja sekä kouluja. Erinomaisella sijainnillaan, tämä koti tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviseen arkeen kuin rentouttavaan vapaa-aikaan. Oiva ensiasunto, tai laadukas sijoituskohde. Tämä koti myydään vuokrattuna. Jere Lemberg kiinteistönvälittäjä, LKV, partner 050 442 8030 jere@bo.fi Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme kiinteistön, yhtiön ja osakehuoneiston asiakirjat vasta katselmuksen jälkeen ostotarjousta harkitseville.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21465289
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, avok, kph, alkovi + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
29,5 m²
Kokonaispinta-ala
29,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

67 124,67 €

Velkaosuus

131 875,33 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

6 745,76 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Pääomavastike D, rakennuslaina: Lainassa on ensimmäinen määräaik. lyhennys 10/2025 ja pääomavastikkeen pitäisin nousta kattamaan lyhennykset 4/2025. Viimeinen erä erääntyy 10/2045. Laina on tasalyhenteinen ja lyhennys on n. 0,285 €/jyvitetty osake (ei sisällä korkoa).

Vastike

Hoitovastike

122,43 € / kk

Pääomavastike

385,81 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

508,24 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike D (rakennuslaina): Lainassa on ensimmäinen määräaik. lyhennys 10/2025 ja pääomavastikkeen pitäisi nousta kattamaan lyhennykset 4/2025. Viimeinen erä erääntyy 10/2045. Laina on tasalyhenteinen ja lyhennys on n. 0,285 €/jyvitetty osake (ei sisällä korkoa).

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Pääomavastikevakuus: Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti em. vastikevakuuden palauttamisesta ja/tai korottamisesta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröimiskustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisen hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero 1,5%.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Keskitetty LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattia valkolakattu Saarniparketti, seinät ja katto maalattu. Laminaattitasot.
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Lattia laatta, seinät kaakeli, katto paneloitu.
Olohuoneen kuvaus
Lattia valkolakattu Saarniparketti, seinät ja katto maalattu. Kiinteät kaapistot.
Kattotyypin kuvaus
Pituussuunnassa kalteva lapekatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistötahkola
Huolto
Kotikatu Länsiväylä
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Hissi, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijainen lunastusoikeus. Kun osake siirtyy uudelle omistajalle, siirrosta on tehtävä ilmoitus huoneistotietojärjestelmään ja muut hallituksen ilmoituksen tekemistä varten tarvittavat tiedot on toimitettava hallitukselle viipymättä. Mikäli osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle, siirrosta on viipymättä ilmoitettava hallitukselle. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto osakeyhtiölain säännöksiä.
Muuta: A-portaan 1. kerroksessa sijaitsee lastenvaunuvarasto ja irtaimistovarastotila, joka toimii kriisinajan väestösuojana sekä talovarasto. B-portaan 1. kerroksessa sijaitsee ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto, irtaimistovarastotila ja teknistä tilaa. Yhtiön käytössä on ulkoiluvälinevarastotila tontille 7 rakennettavassa rakennuksessa. A-portaassa sijaitsevat pesula ja kuivaustila sekä B-portaassa sijaitsevat kerhotila, saunaosasto ja WC ovat myös tonteilla 6 ja 7 sijaitsevien yhtiöiden käytössä, samoin kuin tonttien 6 ja 7 rakennuksissa sijaitsevat saunatilat WC-tiloineen ja tontilla 7 oleva ulkoiluvälinevarastotila on yhtiön käytössä yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti. Tonttien 5, 6 ja 7 yhteiset jätepisteet on sijoitettu tontille 6. Varastotiloissa ei ole lupa varastoida paloturvallisuutta tai muuta turvallisuutta vaarantavia aineita tai materiaaleja. Yhtiön välittömässä hallinnassa olevien tilojen käytöstä ja niistä perittävistä maksuista päättää yhtiön hallitus ja yhteisten tilojen käytöstä päättää yhteisjärjestelysopimuksen mukaan hoitokunta.
Tulevat remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2021 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan tilikaudella vastuukorjauksia.
Energialuokka
B (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 8.11.2031
Tontin koko
1 939 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoitusviranomainen Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Haltijatonttu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Niittykummun koulu 400 m, Haukilahden lukio 1,4 km
Palvelut: Kauppakeskus Niitty 400 m (S-market ja K-Supermarket), Lidl Niittykumpu 1 km, Matinkylän terveysasema 2 km
Päiväkodit: Niittykummun päiväkoti 400 m
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Riihitonttu 50 m, Niittykummun metroasema 350 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön välittömään hallintaan jää 2 autopaikkaa, jotka ovat ensisijaisesti tarkoitettu liikuntarajoitteisille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Niittykumpu, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lemberg Jere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.