Tunne Kodit LKV
Tunne Kodit LKV

Mökki tai huvila | tupa + mh + kk + kph / wc + parvi + parveke + terassi

Apajatie 36, Vääksy, Asikkala

Hinta

389 000 €

Koko

55,5 / 60 m²

Vuosi

2003

Tervetuloa Päijänteen rannalla sijaitsevaan lomakiinteistöön Asikkalaan! Lomapaikka tarjoaa kauniin luonnon ja järven läheisyyden ja upean lomanvieton kokonaisuuden, josta voit nauttia ympärivuotisesti. Päijänteen järvimaisemalla oleva kiinteistö, sijaitsee loistavalla etäisyydellä vesistöllisesti sekä myös Vääksyn kunnan kaikkia laajoja palveluja lähellä, lähellä myös Helsinkiä, vajaa kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mökki on Honkarakenteen hirsihuvila, joka on suunniteltu mukavaan ja viihtyisään oleskeluun. Heti sisään astuessasi kohtaat avaran ja valoisan tuvan. Täällä voit nauttia yhdessäolosta takkatulen äärellä. Makuuhuone ja tilava parvi tuovat tarvittavan määrän makuupaikkoja. Mukavuuksien puolesta päämökistä löytyvät mm. varaava takka, porakaivosta talous- ja käyttövesi, sisä-WC ja kylpyhuone ja keittiö. Lisää tilaa tuo oleskeluun rannassa oleva vanha mökki ja rantasauna. Rantasaunassa myös tupa ja avotakka. Rantasaunassa voit rentoutua puulämmitteisestä perinteisestä saunasta, katsellen saunan ikkunasta järvelle. Kaikissa rakennuksissa järvelle päin suuret terassit sekä maaterassit päämökissä ja saunalla. Saunalla myös palju sekä massiivinen laituri, josta pääset uimaan puhtaaseen ja virkistävään Päijänteeseen. Laiturissa erillinen sivuosa veneelle. Ranta syvenee loivasti, joten se on myös lapsiystävällinen, laiturin päässä on n. 1,5 metriä syvää. Hyvä syvyys myös veneelle. Rantaviivaa yli 50 m. Kiinteistö sijaitsee Salonsaaressa, joka on Asikkalan halutuimpia alueita. Alueen arvostus on korkealla. Salonsaareen ajat kunnan ylläpitämää asfalttitietä n. 5 km ja sen jälkeen yksityisteitä on n. 6,8 km perille (hiekkatiet), joka on talvisin myös aurattu, joita tienhoitokunta ylläpitää. Salonsaaressa asuu mökkiläisiä, kuten vakituisia asukkaitakin. Alue on luonnonkaunis, jossa voit nähdä revontuet, uida ja veneillä puhtaassa vedessä, kokea vuodenaikojen vaihtuvuuden. Alueella voit marjastaa, sienestää ja kalastaa. Veneily mahdollisuudet hyvät, mm. Vääksyn ja Kalkkisten kanavat lähellä, ravintolat ja lähipalvelut, löytyvät Vääksystä. Juna-asema sijaitsee Lahdessa, bussin pikavuorot Helsinkiin Vääksystä. Toteuta unelmasi jo talveen, pääset nauttimaan yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa viihtyisässä lomanvietto paikassa järvenrannalla. Sähköliittymä ja irtaimistot sisältyvät kauppaan. Veneestä neuvotellaan erikseen. Kysy lisätietoja ja pyydä yksityisesittely. Paikallinen kiinteistönvälittäjä, yrittäjä: Tunne Kodit Lkv Hannele Laurila, Lkv, Lvv 050 590 7115, hannele.laurila@tunnekodit.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21466794
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
tupa + mh + kk + kph / wc + parvi + parveke + terassi
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
55,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4,5 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Parvella on alle 160 cm tilaa, jota ei lasketa huoneistoalaan ja se on luokiteltu muihin tiloihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
1.5 (puolitoistakerroksinen)
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

389 000,00 €

Velaton hinta

389 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

374,00 € / vuosi

Tiemaksu

333,90 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön käyttö ja siirto, vuosi 2022: 12176 kWh. Tienhoitomaksuihin kuuluu myös puhtaanapito. Hinnat eriteltynä: Huhdintien yksityistie ja jätemaksu (puhtaanapito) 182,80 euroa / vuosi ja Rismalahdentie yksityistie 151,10 euroa / vuosi. Kiinteistövero: 374,00 euroa Umpisäiliön tyhjennys n. 1 krt / v, tyhjennysten tarve riippuu käytöstä. Kerta n. 160 €. Porakaivo on yhteinen naapurin kanssa, sen mahdollinen huoltokulu kulloinkin jakautuu puoliksi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
irtaimisto mm. huonekalut
Kohteen lisätiedot
Massiivinen venelaituri. Palju.
Tehdyt remontit
2021 Uusittu keittiö laittoineen, kaapistoineen, kodinkoneineen kokonaisuudessaan. Parma keittiöt.

Terassit ja laiturit rakennettu. Terassia laajennettu päämökissä, lisätty lasikaiteet 2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Viemäri
Tummat vedet umpisäiliöön. Harmaat imeytyskenttä.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi, Rakennusmateriaali: Honkarakenteen pyöröhirsi
Keittiön kuvaus
Varustelu: Uuni induktiotasolla, aktiivihiilisuodatin, astianpesukone pienempi malli, jääkaappi/pakastin. Lattia: puu. Seinät: hirsi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkukaappi, suihku, wc-istuin, peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku. Lattia, laatta. Seinät kaakeli/hirsipaneeli.
Saunan kuvaus
Rantasauna, veden lämmitys. Kiuas Harvia Legend 300.
Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattia: puu. Seinät: hirsi.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: puu. Seinät: hirsi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
16-417-18-21
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Rantaviivaa yli 50 m2. Tasamaasto. Upea maisema järvelle, aava näkymä Päijänteelle.
Rakennusoikeuden pinta-ala
130 m²
Tontin nimi
Säästöranta
Lisätietoja rakennusoikeudesta
ALUEELLE SAADAAN MUODOSTAA OMARANTAISIA LOMA-ASUNTOJEN RAKENNUSPAIKKOJA MERKINNÄN RA OIKEALLA PUOLELLA OLEVALLA KAUTTAVIIVALLA (/) EROTETUN LUVUN OSOITTAMAN MÄÄRÄN. RAKENNUSPAIKAN OHJEELLINEN SIJAINTI SEKÄ TILA, JOLLE RAKENNUSPAIKKA KUULUU ON OSOITETTU KAAVASSA YMPYRÄLLÄ ( O). PINTA-ALALTAAN ALLE 1 ha OLEVISSA SAARISSA OLEVILLA RAKENNUSPAIKOILLA KUNKIN RAKENNUSPAIKAN RAKENNUSOIKEUS ON RAKENNUSKOHTAISESTI SEN MUKAINEN MIKÄ RAKENNUSPAIKALLA VALLITSEE SILLÄ HETKELLÄ KUN KUNNANVALTUUSTO ON KAAVAN HYVÄKSYNYT. RAKENNUKSIA SAADAAN PERUSPARANTAA JA KORJATA JA TUHOUTUNEEN RAKENNUKSEN TILALLE SAADAAN RAKENTAA UUSI VASTAAVAN KOKOINEN RAKENNUS, MUTTA RAKENNUKSIA EI SAA LAAJENTAA. ENNEN 01.09.1995 MUODOSTETUN RAKENNUSPAIKAN TULEE OLLA PINTA-ALALTAAN VÄHINTÄÄN 2000 m2 JA RANTAVIIVAN PITUUDEN VÄHINTÄÄN 40 m. UUDEN MUODOSTETTAVAN RAKENNUSPAIKAN TULEE OLLA PINTAALALTAAN VÄHINTÄÄN 3000 m2 JA RANTAVIIVAN PITUUDEN VÄHINTÄÄN 50 m. YHDELLE RAKENNUSPAIKALLE SAA RAKENTAA YHDEN LOMA-ASUNNON JA VIERASMAJAN SEKÄ SAUNA- JA TALOUSRAKENNUKSIA JA RAKENNUSTEN KOKONAISLUKUMÄÄRÄ SAA OLLA KORKEINTAAN VIISI. KULLAKIN RAKENNUSPAIKALLA RAKENNUSTEN YHTEEN LASKETTU KERROSNELIÖMETRIMÄÄRÄ SAA OLLA KORKEINTAAN 6 % RAKENNUSPAIKAN PINTA-ALASTA KUITENKIN VÄHINTÄÄN 130 m2 JA KORKEINTAAN 250 m2. LOMA-ASUNNON KERROSALA SAA OLLA KORKEINTAAN 150 m2 JA VIERASMAJAN KORKEINTAAN 30 m2. SAUNAN, KERROSALALTAAN KORKEINTAAN 25 m2 ON OLTAVA VÄHINTÄÄN 20 m ETÄISYYDELLÄ RANTAVIIVASTA. KERROSALALTAAN 25m2 SUUREMMAT SAUNARAKENNUKSET, JOIDEN PINTA-ALA SAA OLLA KORKEINTAAN 35 KERROSNELIÖMETRIÄ TULEE RAKENTAA VÄHINTÄÄN 30 m ETÄISYYDELLE RANTAVIIVASTA. LOMA-ASUINRAKENNUKSEN ETÄISYYS RANTAVIIVASTA TULEE OLLA VÄHINTÄÄN 30 m JA VIERASMAJAN SEKÄ TALOUSRAKENNUSTEN VÄHINTÄÄN 30 m. RAKENNUSTEN, JOIDEN POHJAPINTA-ALA ON SUUREMPI KUIN 140 m2 ETÄISYYS RANTAVIIVASTA TULEE OLLA VÄHINTÄÄN 50 m, ELLEI MAASTO-OLOSUHTEET MUUTA EDELLYTÄ.
Kaavoitustiedot
Alueella voimassa Päijänteen ranta-alueiden osayleiskaava, merkinnällä RA 2.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava, Yleiskaava
Rakennukset
Saunarakennus kerrosala 20 m2. Saunan lupa on haettu 1966, valmistunut 1969, mutta siitä ole loppukatselmustietoja. Katto harja/pelti. Puulämmitteinen kiuas. Vanha lomarakennus, kerrosala 27 m2, puurakenteinen. Vanhasta lomarakennuksesta ei ole piirustuksia eikä loppukatselmustietoja. RAHUn mukaan valmistunut 1959. Harja/pelti. Pinta-ala ja valmistumistiedot ovat peräisin Asikkalan rakennusvalvonnan toimittamasta rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta (RAHU), joka ei ole virallinen asiakirja.
Palvelut
Koulut: Vääksyssä
Palvelut: Palvelut Vääksyn keskustassa n. 13 km.
Muut palvelut: Vääksyssä laajat palvelut, urheiluhalli, terveyskeskus, ravintolat, kaupat, apteekki, Alko, R-kioski, hiihtoladut ja aurinkovuoren maastoreitit, Tokmanni, Rautanet, Vääksyn kanava, Vanha Vääksy, venesatama jne.
Päiväkodit: Vääksyssä
Liikenneyhteydet
Vääksyssä mm. pikavuorot, Lahdessa juna-asema.
Ajo-ohjeet
Vääksystä Salonsaarentielle, käänny Huhdintielle, aja, kunnes käännyt Apajatielle, ajetaan suoraan, ajokielto tien edessä.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Loivasti syvenevä, lapsiystävällinen. Pieni hiekkaranta myös lapsille. Laiturin päässä n. 1,5 m vettä.
  • Päijänne

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Asikkala

Asuinalueena Vääksy, Asikkala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tunne Kodit LKV

Tunne Kodit LKV
Tunne Kodit LKV
SKVL jäsenyritys

Isonkivenkärjentie 64,
17200 Vääksy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.