Sp-Koti | Keyhouse Oy, Nokia

Omakotitalo | 3mh, oh, k, wc, khh, ph, s, kuisti, työ / varastotilaa

Nuolialantie 7, Härmälä, Tampere

Hinta

235 000 €

Koko

128 / 198 m²

Vuosi

1929

KATTAVIA PERUSKORJAUKSIA LÄPIKÄYNYT HIRSIRUNKOINEN KOHTA 100- VUOTIAS KAUNOTAR _____________________________________________________________________________________________________ Tervetuloa tutustumaan tähän idyllisen viehättävään, vuonna 1929 rakennettuun hirsirunkoiseen omakotitaloon! Kiinteistö on vuosikymmenten saatossa läpikäynyt useita peruskorjauksia jotka ovat kohdanneet niin vesikattoa, ikkunoita kuin sähköjärjestelmääkin. Julkisivuvuorauksen uusimisen yhteydessä alahirsiä on vaihdettu ja tuulensuojalevyt lisätty. Toki tekemistä riittää vieläkin, sinä päätät jatkosta. Menneisyyden tunnelmallinen hengitys kulkee läpi talon viehättävissä yksityiskohdissa. Alkuperäiset lautalattiat on kunnostettu, olohuoneen massiivihirret otettu rouheasti esiin ja päämakuuhuoneen raakalautapinnat luovat mielenkiintoista kontrastia. Herkullisen sävyiset tapettivalinnat yhdistettynä vaaleisiin puupintoihin aikaansaavat raikkaan kodikkaan ilmapiirin johon ei voi kuin ihastua! Kellarikerroksessa saunaosaston ja kodinhoitohuonetilan lisäksi runsaasti varasto/ työtilaa jota olet ehkä kaivannut. Laajalla 1215 m²:n vuokratontilla tulevat kukkimaan neljä omenapuuta, kirsikkapuu ja kolme kriikunapuuta ja karviais-, vadelma- ja herkukkapensaista talletat jokavuotuisen sadon pakkaseen. Tontin vuokrasopimus on uusittu Tampereen kaupungin kanssa vuoteen 2069 saakka. Erillisessä talousrakennuksessa odottaa remonttia perinteikkäät sauna ja vilpola, joten kiinteistö on unelma sinulle, joka arvostat menneen ajan tunnelmaa! Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin! Kotisi hinta-arviot ja kilpailukykyiset välitystarjoukset yli 20 vuoden asuntokauppakokemuksella: Susanna Manninen Laillistettu kiinteistönvälittäjä 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21491404
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, wc, khh, ph, s, kuisti, työ / varastotilaa
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
128 m²
Muiden tilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
198 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Energiatodistuksessa mitattu pinta-ala 128 m2. Talon ulkomitat n. 8 x 9 m.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1929
Käyttöönottovuosi
1929
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

235 000,00 €

Velaton hinta

235 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

186,19 € / vuosi

Puhtaanapito

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Hulevesimaksu 73,74 €/v (vuonna 2023). Talous- ja jätevesi palveluntuottajan hinnaston ja kulutuksen mukaan. Taloussähkönkulutus n. 2900 kWt/ v. perhekohtaisen kulutuksen mukaan. Öljynkulutus n. 2 200 l/ v. perhekohtaisen kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
1999 Sähköjohtojen uusimista, uusi sähkökaappi. Rännivesien ohjausta. Huonojen hirsien vaihtoa alareunasta. 2000 Puhkaistu kulku sisätiloista kellariin, portaat. Kellariin vesikiertoinen lattialämmitys. Tehty khh- tilat, kylpyhuone, sauna. Kylpyhuoneessa kanavailmapuhallin. 2001-02 Ulkoverhous uusittu, tuulensuojalevyt laitettu, huomioitu tuuletusrako. Ulko-ovi uusittu. Wc laajennettu. 2003 Terassi. 2005 Keittiön uusiminen kokonaisuudessaan, vinttien eristämistä. Autotallin "levennys" ja laudoitus, peltikatto autotalliin. 2009 Takan teko, Keddy kevyttakka, valurautasydän. 2011-12 Ulkosaunan verhouksen uusiminen, vilpolan lattian uusiminen, maalausta. Ulkosaunaan menevän sähköjohdon uusiminen. 2014 Tehty pohja kasvihuoneelle ja siirretty kasvihuone paikalle (käytetty). Laitettu ulkovalaisimia. Vesivahinko ollut vessassa, lavuaarin vesiputken reunasta vuoto. Lattia aukaistu ja kuivattu vakuutusyhtiön toimesta. Lavuaarin putkitus ja lattiamateriaalit uusittu. 10/2015 Pesuhuoneen ja saunan lattian remontti. Pesuhuoneen seinälevyt uusittu kokonaan, vesieristys ja laatoitus. Lattialle uusi valu, vesieristys ja laatat (sauna ja pesuhuone). Saunaan alalautoihin tehty tuuletusrakoa. Uusi opaalilasinen ovi karmineen pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen väliin. Pesuhuoneen katon maalaus. Paisuntasäiliön uusiminen. 2016 Aulan ja portaikon puolipaneelin maalaus ja tapettien laitto/ osa seinistä maalattu. Yläkerran pienemmän huoneen muovimaton poisto, lattian hionta ja maalaus. Huoneessa olleen lavuaarin ja hyllykön poisto muurin edestä. Muurin paklaus ja maalaus. 2019 Poltin vaihdettu pannuhuoneeseen (käytetty). Alakerran lattioista poistettu (ei keittiö) muovimatot ja laminaatit. Alkuperäinen lautalattia maalattu. Uppopumppu uusittu sisäkaivoon. Uusi astianpesukone. 2020. Pihan paikoitustilojen laajenuus ja pihan kunnostusta. Pihan länsipuolen raja-aidan uusiminen. Portti ja aita uusittu.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 6.5.2028. E- luku 267.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljylämmitys
kevyt takan tulisijasäteily
Tulisija
kevyttakka olohuoneessa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Hirsirunko/ lautavuoraus.
Keittiön kuvaus
Kiintokalusteet. Välitilaseinä: laatta. Työtasot: laminaatti. Kodinkoneet: sähköliesi, astianpesukone (2020), liesituuletin, jää/pakastin jääpalakonetoiminnolla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat laatoitettu 2015. Seinät: laatta. Lattia: laatta. Suihkupiste. Kanavapuhallin.
WC-tilojen kuvaus
Seinät: tapetti, puolipaneeli. Lattia: muovimatto. Varusteet: peili, allas, allastaso, wc- istuin.
Saunan kuvaus
Lattia: laatta. Seinät: puupaneeli.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia: laatta. Seinät: maali, laatta. Varusteet: PK- liitäntä, pesuallas, allaskaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
yläkerran lape/ ullakkotilat, kellarikerroksen työ/ varastotilat, autotallin varastotilat
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
profiilipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
837-591-1-5-L11
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 215 m²
Lisätietoja tontista
Tontin vuokra maksetaan 4 kertaa vuodessa (931.32 € x 4) . Tontilla 4 omenapuuta, karviaispensaita, vadelmaa, musta-, puna- ja valkoherukkaa, kirsikkapuu, 3 kriikunapuuta. Välttäväkuntoinen leikkimökki. Melkein koko piha koira-aidattu.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako. Erillistalojen korttelialue, jolla rakennettu ympäristö säilytetään.
Tarkemmat ohjeet mm. kattokaltevuudesta ja julkisivuverhoilusta, väreistä kaavoitusviranomaisilta.

Lisätiedot: Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 041 7308 168
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Rakennukset
Melkein alkuperäiskuntoinen talousrakennus jossa pihasauna (tällä hetkellä kiuas poistettu), pukeutumistila ja vilpola. Matala autotalli/ varastorakennus.
autotalli, talousrakennus
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
29.04.2069
Tontin vuokra
3 725,29 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Härmälä, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Manninen Susanna

Osakas, Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Sp-Koti | Keyhouse Oy, Nokia

Sp-Koti | Keyhouse Oy, Nokia

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.