Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Omakotitalo | 6h, k, s, khh, vhx3

Kotitorpankuja 3 B, Nuuksio, Espoo

Hinta

259 000 €

Koko

100 / 277 m²

Vuosi

1955

Tilava, kokonaisalaltaan noin 277 m2, koti joka on sijoitettu kauniisti kallion päälle. Kodissa on reilusti tilaa isommallekin perheelle ja alue on mukava lapsiakin ajatellen. Asuinkerroksesta löydät tilavan olohuoneen, keittiön, ruokailutilan sekä kaksi-kolme makuuhuonetta. Olohuoneessa myös kaunis varaava takka. Kellarikerroksessa (ei virallinen asuinkerros) sijaitsevat tilavat pesutilat, kodinhoitohuone sekä askarteluhuone ja yläkerrassa vielä kaksi makuuhuonetta sekä vaatehuoneet. Tämä koti on vuosien 2020-2023 välillä kokenut suuren remontin, mm. katto, käyttövesiputket, julkisivut, ikkunat, salaojat yms. on uusittu. Ennen remonttia rakennuksessa todettiin alapohjan kosteusvahinko, jonka seurauksena tehty myös laaja perustusten kosteudenhallinnan remontti. Talo on nyt kuntotarkastettu 7/2023. Paljon remontteja on siis tehty, mutta ostajalle jää vielä sisätilan pintoja laitettavaksi oman maun mukaan sekä talon lopputarkastaminen. Lopputarkastusprosessi on laitettu myyjän toimesta vireille 8/2023 ja mm. LVI -työt ovat vielä vaiheessa viimeisimmän luvan saamiseksi. Koska vesi- ja jätevesijärjestelmä sijaitsevat liian lähellä toisiaan, ja alueella on mahdollista liittyä kaupungin vesi -ja viemäriverkostoon, suositellaan liittymistä myös lupa-asioiden loppuun saattamiseksi. Tarjousten perusteella saatu arvio kunnallistekniikkaan liittymisestä putkitöineen noin 32 000 euroa (sis. HSY maksun noin 10 000 euroa). Lisätiedot sekä esittelyt: Elisa Rinne 050 5215212 elisa.rinne@spkoti.fi Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21508634
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, s, khh, vhx3
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Muiden tilojen pinta-ala
177 m²
Kokonaispinta-ala
277 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen huoneistoala 100 m2, kerrosala 111m2 ja bruttoala 277 m2, perustuen remontin yhteydessä arkkitehdin tekemään viitteelliseen laskelmaan sekä Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisterin tietoihin. Rakennusrekisterin mukaan kellarin pinta-ala on 72 m2. Asunto on kolmessa kerroksessa. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja saattaa poiketa ilmoitetusta merkittävästi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1955
Käyttöönottovuosi
1955
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Velaton hinta

259 000,00 €

Muut maksut

Tiemaksu

184,30 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

435,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 528.84e / vuosi
Sähkö: Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut noin 30677 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 30677 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 350 - 435 euroa. Jätehuolto: Roskn Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia). Tien aurausmaksu jaetaan naapureiden kesken. Aurausmaksu määräytyy aurauskertojen mukaan, talvikaudelta 2022-2023 maksu oli 184,30 € per talous. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Varainsiirtovero 3%.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat kirjalliset panttikirjat 6 kpl, yhteensä 97 143,07€ euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan. Kirjalliset panttikirjat tulee muuttaa sähköisiksi, ja ostaja vastaa tästä aiheutuvista kustannuksista. Asuinrakennukseen on vuonna 2022 tehty laaja perustusten kosteudenhallinnan remontti, jossa sokkeleiden juuriin on tehty betonoimalla vastakallistukset, bitumikermieristys ja kallioon on tehty vedenpoistourat. Myös alapohjan puurakenteet on korjattu remontin yhteydessä. Portaiden puupilareiden alapäissä havaittiin kosteuden aiheuttamia vaurioita kuntotarkastuksessa, jotka ovat tiettävästi jääneet huomiotta kerroksen kosteudenhallintaan tehdyn kunnostuksen yhteydessä. Puupilareiden vaurioituneet osat on kuntotarkastuksen jälkeen vaihdettu. Pihalla tulosähkön maakaapeli tulee koteloida asianmukaisesti. Omakotitalon laajennukselle on haettu lupa v. 1990, mutta loppukatselmusta ei ole pidetty. Myyjä on laittanut vireille lupaprosessin loppuunsaattamisen jonka ostaja hoitaa loppuun. Tällä hetkellä tiedossa olevat puutteet lupaprosessin loppuun saattamiseksi; - LVI: Talousvesikaivon ja umpisäiliön välillä pitäisi olla 30-50 m (riippuu maaperästä, maaperäkartan mukaan hiekkamoreenia eli hyvin vettä läpäisevää eli pitäisi olla 50m), lisäksi talousvesikaivon ja saostussäiliön välillä pitäisi olla 20-50 m ja saostussäiliöiden jälkeinen purku 20 m päässä talousvesikaivosta. Nyt ne ovat noin 10 m päässä toisistaan eli vastoin yleisesti käytettyjä ohjeellisia suojaetäisyyksiä. Suositellaan kiinteistön liittäminen HSY:n vesijohto ja viemärijärjestelmään tulevaisuudessa. - iv-kanavat ullakolla pitäisi lämpöeristää 100mm ja liesituulettimen kanava ullakolla lämpöeristys 50mm + paloeristys EI30 - Keittiössä alumiininen haitariputki pitäisi vaihtaa peltikanavaksi. - Vesijohtojen painekoepöytäkirja ja ilmanvaihdon mittaus- ja säätöpöytäkirja tulisi olla lopputarkastuksessa.
Tehdyt remontit
Asuinrakennuksen laajennus v. 1991, lopputarkastus tekemättä. Kuistin purkaminen v. 2021, lopputarkastus tekemättä.

- Perustusten kosteudenhallinnan remontti vuonna 2022
- Ulkoverhous on uusittu vuonna 2022
- Salaojaputket vuonna 2022
- Ikkunat ja ulko-ovet ovat uusittu vuonna 2022
- Vesikatto vuonna 2022
- Käyttövesiputket 2022
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asuinrakennus remontoitu laajasti vuosien 2020-2023 välillä.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • D (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 16.8.2033.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus tehty v. 2021 Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
nuohottu keväällä 2023
Vesihuollon kuvaus
oma vesijohto, porakaivo
Viemäri
wc-vesille umpikaivo, harmaille vesille saostuskaivo ja purku ojaan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Rakennusmateriaali: Perusmuuri on alkuperäisosalla betonirakenteinen ja laajennusosalla harkkorakenteinen. Alapohjana on alkuperäisosalla puurakenteinen tuulettuva alapohja ja laajennuksessa alapohjana on alapuolelta lämmöneristetty maanvastainen betonilaatta. Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja puuverhoiltuja.
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: sähköliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: suihku, wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli, maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti, lauta
Seinämateriaalit: tapetti
Säilytystilojen kuvaus
kolme vaatehuonetta
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
profiilipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-441-12-344
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 438 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kallioinen rinnetontti, joka porrastettu. Kaunista kalliota osittain näkyvissä.
Tontin nimi
Blåkulla
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa Espoon pohjoisosien yleiskaava. Pientalovaltainen asuntoalue (AP). Alue varataan ensisijaisesti asuinpientaloille. Alueella sallitaan lisäksi työtilojen rakentaminen edellyttäen, että ne eivät aiheuta haittaa asumiselle.

Alueella ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua.

Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Purkukuntoinen vanha saunarakennus.
saunarakennus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nuuksio, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rinne Elisa

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.