Bo LKV Turku

Kerrostalo | 4h + k + kph + wc + vh + las.parveke

Paaskunnankatu 12, Nummi, Turku

Hinta

199 000 €

Koko

93 m²

Vuosi

1971

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän viihtyisään ja tyylikkäästi remontoituun kotiin! Sisältä löydät kodikasta tunnelmaa henkivän neliön, josta on pidetty hyvin huolta ja vastikään laajasti remontoitu. Lattiapinnat on uusittu 2021, kylpyhuone ja erillinen wc saivat uuden ja raikkaan ilmeen linjasaneerauksen yhteydessä 2020, keittiö koki 2021 tyylikkään muodonmuutoksen Kvikin toimesta, Siemensin ja Boschin kodinkoneilla viimeisteltynä. Keittiöremontin yhteydessä myös väliseinä olohuoneeseen avattiin, luoden olohuoneesta todella avonaisen ja valoisan oleskelutilan keittiön jatkeena. Toimiva pohjaratkaisu tarjoaa kolme tilavaa makuuhuonetta, jotka sijoittuvat asunnossa kaikki omiin kulmiinsa, tehden kaikista oman rauhallisen tilansa. Taloyhtiö on vuosien saatossa saanut huolellista hoitoa ja useita kunnostuksia on tehty, mm. laaja linjasaneeraus 2020. Tulossa vielä julkisivuremontti lähivuosina. Taloyhtiössä on kolme kerrosta ja se sijaitsee omalla tontillaan, tämä asunto sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, muttei kuitenkaan maan tasalla. Pihapiiri on rauhallinen ja tarjoaa viihtyisät oleskelualueet asukkaille, sekä lapsille reilusti leikkitilaa. Sijainti on ihanteellinen esimerkiksi lapsiperheelle, lähellä Hannunniitun ja Katariinan koulua sekä Nummenpuiston päiväkotia. Lisäksi alueelta löytyvät Tyks, yliopistot ja korkeakoulut. Erinomaiset liikenneyhteydet mahdollistavat helpon matkustamisen Turun keskustaan ja ympäri kaupunkia. Ota yhteyttä ja varaa juuri sinulle sopiva yksityisesittely! Myynti ja esittelyt: Viljami Ahtola | 040 738 7991 | viljami@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 12:00 - 12:30
Esittelijänä Viljami Ahtola
p. 0407387991

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21513732
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + wc + vh + las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Lisätietoja pinta-alasta
(Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k) Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 93 m². Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

199 000,00 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

2 139,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

264,39 € / kk

Erityisvastike

2,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

267,19 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 3 e/kerta.
Telian laajakaista yhtiön puolesta, 2,80€/kk joka kuuluu vastikkeeseen. Vesi kulutuksen mukaan, asuntokohtaiset vesimittarit. Laskutus 3kk välein. Sähkö kulutuksen mukaan. Pesutupa 1 €/h. Autopaikkavuokra 11 €/kk, Autopistokepaikkavuokra 11 €/kk, Autokatosvuokra 24 €/kk. Sähköauton lataaminen 0,25 kWh. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: luoteeseen
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
2021 Keittiön väliseinä purettu ja keittiö uusittu. Asbestikartoitus, keittiössä välitila-laatoituksessa asbestia, asbestipurun ja seinän purun teki rv-group oy.
2021 Lattiapinnat uusittu koko asunnosa.
2020 Taloyhtiön lvi yhteydessä kph ja wc uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Osittainen asbestikartoitus keittiöremontin yhteydessä. Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, yhtiössä ei ole tehty kaikkia rakenteita kattavaa haitta-ainekartoitusta ja yhtiön rakennusten rakenteissa voi esiintyä asbestia tai muita haitta-aineita. Mikäli ostaja remontoi asuntoa, ostajan tulee ennen remontin aloittamista teettää tarvittaessa kohteessa asbestikartoitus. Kartoitus vaaditaan teetettäväksi kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio, muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukone, suihku, suihkuseinä, wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattiakaivo, peilikaappi
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy isannointi@isannointitalo.fi Maariankatu 4 C 20100 Turku Isännöitsijä Terho Hietanen 0207229961 terho.hietanen@isannointitalo.fi PL 257 20101 Turku
Huolto
Kiinteistöhuolto 3J toimisto@kh3j.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Askarteluhuone, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Väestönsuoja, Jäähdytetty kellari
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kunnossapito taloyhtiössä: Tässä kuten kaikissa muissakin kiinteistöissä, kiinteistön rakenteet ym. pitää kunnostaa tai uusia määräajoin. Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan vielä tehnyt päätöksiä korjauksista, tulevat tämänkin kiinteistön osalta korjaukset tehtäväksi keskimäärin KH-kortin nro 90-00403 mukaisin ajoituksin. Tämä lasketaan kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä peruskorjauksesta. Kyseinen asia on asunnon ostajan syytä tiedostaa tulevia korjauksia ja niistä syntyviä kustannuksia arvioitaessa.

Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 17 Parkkipaikkoja: 20

Tehdyt remontit
1994 Paaskunnankadun puoleiset ikkunat ja Halistentien suuntaisen kerrostalon pihan puoleiset ikkunat vaihdettiin. Ei parvekesyvennyksen ikkunoita
1996 Julkisivujen saneeraus kerrostaloissa, tiivistyksiä uusittiin elementtisaumoissa
2001 Kerrostalojen huopakaton uusiminen
2003 Lukkojen vaihto (Abloy exec), kaukolämpösiirtimien uusinta
2008 Salaojien kuvaus, A-C talon salaojien uusinta tarvittavilta osin
2013 Rivitalon ikkunat ja takapihan ovi, kerrostalon loput ikkunat, kaikki parvekeovet uusittiin kerrostaloissa
2013 A-C kerrostalon sadevesiviemärit uusittiin Paaskunnankadun puolelta
2015 Ilmanvaihtokanavien puhdistustyö sekä venttiilien säätö
2016 Rivitalon autotallinovien vaihto
2017 Parvekkeiden kunnostusmaalauksia, rivitalon Tuija-aidan istutus sekä parkkipaikkojen viivoituksien uusiminen
2018 B-portaan yhden pystylinjan (3 asuntoa) saneeraus viemäreiden ja vesijohtojen osalta. Myös pesuhuoneet kunnostettiin
2019 Rivitalon pohjaviemärit uusittiin/sukitettiin. Rivitaloon sadevesi- ja salaojalinjat rivitalon etupihalle. Molempien kerrostalojen huopakatteet (kumibitumikermit) sekä sadevesikourut- ja syöksyt uusittiin
2020 Rivitalon huopakatteet (kumibitumikermit) uusittiin. Materiaalitakuu 10 vuotta. Takuun alkamispäivä 11.6.2020.

2020 Laaja linjasaneeraus.
Käyttövesiputket uusittiin koko yhtiössä. Viemärit saneerattiin kerrostalossa. Rivitalon pohjaviemärit uusittu. Asennettu Gebwellin Taurus 90 maalämpöpumput (2 kpl). Kerrostalojen katolle asennettiin 2 kpl LTO- keräimiä. Sähköpääkeskukset, mittauskeskukset sekä asuntojen ryhmäkeskukset uusittiin. Pääsulakekokoa suurennettiin 400 ampeeriin. Sähköjohdot uusittiin asuntojen ryhmäkeskuksille asti ja asuntoihin asennettiin telejakamosta uusi laajakaistakaapeli (CAT6) + valokuitujohtovalmius. Suurin osa asuntojen pesuhuoneista saneerattiin kerros- ja rivitalossa. (Noin 50 pesuhuonetta) Kerrostalon (D - F) Halistentien puolelle asennettiin salaoja- ja sadevesiputket. Rivitalon etupihan puolelle asennettiin salaoja- ja sadevesiputket. Saunaosasto saneerattiin C-rapussa. Kerrostalon asuinhuoneistojen ikkunoihin asennettiin tuloilmaventtiilit, raitisilmasuodattimilla. Kaukolämmöstä luovuttiin, uusi maalämpöjärjestelmä kytkettiin yhdessä LTO:n kanssa päälle. Ilmanvaihtokanavat nuohottiin ja poistoilmaventtiilit säädettiin. Patteriventtiilit sekä niiden termostaatit uusittiin ja järjestelmä tasapainotettiin. Käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä asennettiin myös vesimittarit käyttöveteen. (kuuma ja kylmä erikseen)

2021 Yhtiön vanha exec-lukosto uusittiin nykyaikaiseksi sähköiseksi Iloq-avaimeksi ja kerrostalojen pääoville asennettiin avainlukijat sekä koodilukot. Kerrostalojen (2 kpl) porraskäytävät maalattiin. Aikaisemmin laadittu pihasuunnitelma toteutettiin kerrostalojen pihamaalla.
2022 Autokatoksen ja pihapaikkojen sähkörasioihin sähköautolatausvalmius sekä autokatoksen
päätyyn 2 yhtiön latauspaikkaa. Kerrostalon pihasuunnitelmaa jatkettiin reunakivetyksiä korjaamalla.
Tulevat remontit
7.6.2021 Varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin aloittaa yhtiön julkisivujen korjaamisen hankesuunnittelu. Itse urakkaan ryhtymisestä, päätetään erikseen järjestettävässä yhtiökokouksessa.
5.10.2023 Ylimääräisessä yhtiökokouksessa hyväksyttiin mahdollisesti toteutettavan julkisivusaneerauksen suunnitelmat, jossa kerrostalojen ja rivitalojen seinärakenteet uusitaan keraamisella laatalla. Samassa yhteydessä mm. lämpöeristeet seinissä uusitaan ja paksuutta lisätään, kerrostaloihin asennetaan parvekelasitukset ja ikkunat vaihdetaan. Autokatoksen julkisivut uusitaan.
Budjetäärinen kustannusarvio 3 000 000€ (750€/asuinhuoneisto m², tämän asunnon kohdalla noin 69 750€).
Itse mahdolliseen urakkaan ryhtymisestä päätetään erikseen järjestettävässä yhtiökokouksessa lähivuosien aikana.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
10 583 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupungin kaava.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Paaskunnanlinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaksi sähköautolautauspaikka, muissa paikkoissa sähköautolatausvalmius.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Nummi, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ahtola Viljami

Asuntomyyjä, BoAc, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.