Sp-Koti | Hyvinkään Välittäjät Oy LKV, Hyvinkää

Kerrostalo | 3h, k, kph / wc, las.parv.

Donnerinkatu 9, Parantola, Hyvinkää

Hinta

169 000 €

Koko

74,5 m²

Vuosi

1961

Tämä erittäin kaunis ja muuttovalmis, kolmannen kerroksen hissitalon päätyasunto hurmaa valoisuudellaan ja avaruudellaan. Keskeinen sijainti aivan kauppakeskuksen kupeessa ja kaikkien keskustan palveluiden äärellä, josta huolimatta ikkunoista ihastuttavat luontonäkymät kirkkopuiston suuntaan. Huoneisto on remontoitu lähes kauttaaltaan n. 10 vuotta sitten, jolloin uusittu kaikki pinnat ja keittiö sekä muutettu pohjaratkaisua avarammaksi. Taloyhtiö on velaton ja omalla tontilla, putkiremontit tehty, ja ikkunat uusittu. Lähivuosina suunnitelmissa on ainoastaan pienempiä kunnostus- ja huoltotoimenpiteitä. Vapautuminen 1.6.2024. Otathan yhteyttä ja sovitaan esittely!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21514843
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph / wc, las.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1961
Käyttöönottovuosi
1961
Vapautuminen
Vapautuu: 01.06.2024

Hinta

Myyntihinta

169 000,00 €

Velaton hinta

169 000,00 €

Neliöhinta

2 268,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

450,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

450,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesiennakko 15 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan 2 krt/v. Osakkeenomistajalta kerätään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike/vuosi kylpyhuoneiden kunnostustöiden rahoittamiseksi.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiön osakeluettelo on Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmässä. Ostajan tulee hakea omistuksen rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kaupanteosta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisesta osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista vastaa ostaja. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % kaupanteossa.
Tehdyt remontit
Parvekelasitus v. 2014. Edellisen omistajan aikana v. 2013 koko huoneisto remontoitu (keittiö, pinnat kauttaaltaan, sekä tehty muutoksia pohjaratkaisuun).
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, saareke. Seinät maalattu, välitilassa laatta, lattia laminaattia. Keittiöremontti tehty v. 2013.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain. Seinät ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu ja tapettia, lattia laminaattia. Avokeittiö ja ruokailutila yhdistetty olohuoneeseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu, lattia laminaattia. Kiinteät kaapistot molemmissa makuuhuoneissa. Toisesta makuuhuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle.
Kattotyypin kuvaus
loiva harja
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hyvinkää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Pipolinna
Isännöitsijän yhteystiedot
Hyvinkään Tilikeskus Oy, Mirja Nikkilä, Kauppalankatu 2 B 19, 05800 Hyvinkää, puh. 010 231 0390
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Hissi, Vinttikomero, Mankeli, Kuivaushuone
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 6 Parkkipaikkoja: 5

Tehdyt remontit
Merkittävimmät korjaukset: 2022 B22 ja B11 märkätilaremontit, 2021 lukitusmuutos pääovet, yhteistiloihin johtavat ovet, piha-aluee asfaltointi, 2020 koodinäppäimistön uusiminen, jätepisteen uusiminen, kattorakenteiden korjaus, 2019 hissikorjaukset, 7-talon ilmanvaihtokoneen korjaus, 2019 kattorakenteiden korjaukset ja vuototutkimukset, 2017 kattopinnoitteen maalaus, 2016 porraskäytävätilojen korjaus/maalaus 9-talo, 2016 hissin korjaus, 2015 mineriittipintaisten julkisivulevyjen pesu- ja huoltomaalaustyö, 2014 lämmönjakohuoneen muutostyöt, 2013 katolle lumiesteet sekä sadevesikouruun ikikouru, ilmanvaihtohormien puhdistus ja säätö, 2012 saunaosaston kunnostus, 2015 käyttövesiputket uusittu takuukorjauksena ja asennettu asuntokohtaiset vesimittarit, 2011-2012 käyttövesi- ja viemäriputkien pinnoittaminen, pihan sadevesiurakka, 2003 ikkunat ja parvekeovet uusittu. Korjauspäiväkirja kokonaisuudessaan saatavana välittäjältä.
Tulevat remontit
Yhtiökokouksessa 17.5.2022 päätetty, että jatkossa vuosittain korjataan/uusitaan kaksi kylpyhuonetta yhtiön toimesta (kunnostettavia kylpyhuoneita on 10 kpl yhteensä). Tähän kerätään varat osakkeenomistajilta kahden kk ylimääräisellä hoitovastikkeella/vuosi. Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavien viiden vuoden kunnossapitotarve: piha-alueen kunnostusta, ilmanvaihtokoneiden uusiminen, lämmityksen perussäätö ja linjasäätöventtiilien uusiminen, kylpyhuoneiden katselmukset ja tarvittavat korjaukset.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
2 443 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Hyvinkään kaupunki puhl 019 45911
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkojen jako jonotuksella. 10.5.2023 tilanne, ei autopaikkoja vapaana. Talleihin ja pihapaikoille neljä molemmissa jonoissa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyvinkää

Asuinalueena Parantola, Hyvinkää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sp-Koti | Hyvinkään Välittäjät Oy LKV, Hyvinkää

Sp-Koti | Hyvinkään Välittäjät Oy LKV, Hyvinkää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.