Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Omakotitalo | 4h, k, kph / s, khh, kph / wc, 1xerill.wc, vh, var, parveke, at

Soinilankuja 8, Vehmainen, Tampere

Hinta

529 000 €

Koko

131 / 158,8 m²

Vuosi

2018

Nyt tarjolla upea, autotallilla varustettu omakotitalo päättyvän kadun päästä, puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla Vehmaisista! Tässä talossa toteutuvat monen lapsiperheen haaveet ja toiveet! Pohjaratkaisu on hiottu erittäin toimivaksi ja käytännölliseksi. Talon yhteydessä on tilava, lämmin autotalli, joka on uudehkoissa taloissa harvinaista herkkua. Takapihalla sijaitsee ulkovarasto, jonne saa kätevästi pihan tavaroita. Alakerrasta löytyy hieno saarekekeittiö, olohuone, kodinhoitohuone sekä upea saunaosasto. Terassiin on upotettu ulkoporeamme. Talon yläkerrassa kolme makuuhuonetta, iso parveke sekä kylpyhuone. Yläaulassa on myös toimiva paikka etätyöpisteelle. Talon useammasta ikkunasta avautuu kaunis järvimaisema Kaukajärvelle sekä viereiseen puistoon. Valitut materiaalit ovat kauttaaltaan aikaa kestävät ja laadukkaat. Lämmitysmuotona toimii luonnollisesti maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Maaviileä pitää huolen sopivasta lämpötilasta sekä ylä-että alakerrassa. Tarkka sijainti on päättyvän kadun päässä, erittäin rauhallisella ja luonnonläheisellä paikalla, sillä tontti rajoittuu Kaukaniemen luonnonsuojelualueeseen. Mahtavat lenkkimaastot lähtevät takapihalta ja tämän talon tontti on sijainniltaan varmasti alueen parhaimmistoa ellei paras. Kulkuyhteydet ovat hyvät sekä Tampereen että Kangasalan suuntaan ja arjen peruspalvelut ovat lähellä. Oletko löytänyt etsimäsi? Ole yhteydessä ja sovitaan sopiva aika mennä tutustumaan paikan päälle! Lisätiedot ja esittelyt: Toni Heikkilä Kiinteistönvälittäjä LKV, Osakas 045 127 2867 toni.heikkila@muutoslkv.fi www.muutoslkv.fi/toni-heikkila

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21518151
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph / s, khh, kph / wc, 1xerill.wc, vh, var, parveke, at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
131 m²
Muiden tilojen pinta-ala
27,8 m²
Kokonaispinta-ala
158,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuspiirustusten mukainen kerrosala (250 mm) 150 + 30 m², kerrosala 155 + 31 m2 ja huoneistoala 131 m². Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu autotalli ja varasto.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

529 000,00 €

Velaton hinta

529 000,00 €

Muut maksut

TV-maksu

9,90 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus ollut noin 15.600 kWh/vuodessa 2023 (neljän hengen talous). Sähkönkulutukseen sisältyy kaikki sähkö, myös ulkoporealtaan ympärivuotinen käyttö. Kiinteistövero 2023 vuonna 762,5€. Puhtaanapito paikallisen jätehuoltoyrityksen taksoituksen mukaan. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Hulevesimaksu paikallisen taksoituksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran aula, parveke, varasto/tekninen tila, autotalli, pihavarasto.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Novitekin 2mx2m poreallas ja autotallin hyllyt.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
  • E-luku: 113. Voimassa 7.1.2029 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Hyvä
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä, valokuitu, kaapeli-tv
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Upea saarekekeittiö! Valkoiset kaapistot, RST kodinkoneet, massiivitammitasot. Varustus: jääkaappi, pakastin, liesituuletin (integroitu kattoon), mikroaaltouuni, astianpesukone, induktiotaso, erillisuuni. Parkettilattia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laadukkaat, upeat kylpytilat! Seinissä käytetty isoa 60x60 laattaa ja lattiassa 10x10 laattaa. Katto paneloitu lämpökäsitellyllä haavalla. Varustus: suihku, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc: seinä-wc, bidee, valopeili, allaskaapisto, tila laatoitettu kauttaaltaan. Yläkerran wc: sadesuihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee, peili, kaapistoja, tila laatoitettu kauttaaltaan.
Saunan kuvaus
Hieno, lämpökäsitellystä haavasta tehty sauna! Laattalattia ja sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone, jossa runsaasti kaappitilaa. Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas, pyykkikaapit, sähköinen pyyhepatteri. Laattalattia ja seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, joka yhdistyy keittiöön sekä ruokailutilaan. Valkoiset maalatut seinät, parkettilattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talon yläkerrassa kolme makuuhuonetta. Seinät maalattu, parkettilattiat ja kahdessa kaapistot ja yhdessä vaatehuone sekä kulku erittäin tilavalle parvekkeelle.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
837-45-4623-5-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
322 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Vuoden 2024 normaali tontin vuokra olisi 2391,97 €. Hyvän energiatehokkuuden ansiosta tontin vuokra on vielä tämän vuoden puoleen hintaan (1195,99€), jonka jälkeen laskutetaan normaalia vuokraa.
Rasitteet
Toinen panttikirjoista (5 978,89 €) on Tampereen kaupungilla vuotuisen vuokranmaksun vakuutena ja säilytetään Tampereen kaupungin hallussa. Toinen panttikirja (350 000 €) luovutetaan ostajalle lainoittamattomana. Seinärasite, oikeutettu perustusrasitteesen.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavan mukainen kokonaisrakennusoikeus 150+30 m², rakennuspiirustusten/rakennusluvan mukainen käytetty rakennusoikeus 155+31 m².
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Noin 10 m² kylmä ulkovarasto takapihalla.
varasto
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.06.2067
Tontin vuokra
2 391,97 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Vehmainen, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Toni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.