ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo | 2-3 h, oh, avokeittiö, khh, kph, sauna, 2 wc, vh, kuisti, parveke, varastot, autokatos, tuulikaappi, eteinen ja aula

Koskitie 6, Kirveskoski, Pornainen

Hinta

249 000 €

Koko

122,5 / 146 m²

Vuosi

1977

Myynnissä avara ja valoisa omakotitalo isolla vehreällä aidatulla tontilla. Pornaisten keskustassa on monipuoliset lähipalvelut ja ruokakaupat. Ajomatkan päässä Sipoon, Mäntsälän, Järvenpään ja Keravan palvelut, josta kulkuyhteydet Helsinkiin tai Lahteen. Kyseisessä omakotitalossa järjestetään sopimuksen mukaan yksityisiä näyttöjä tai tarvittaessa etänäyttö. Soita ja sovi sinulle sopiva ajankohta! 1.5 kerroksessa olevassa omakotitalossa on alakerrassa yksi makuuhuone, avara olohuone kiviuunitakalla, avokeittiö ns. tupakeittiö, eteinen, portaat yläkertaan, tuulikaappi, tekninen tila, kylpyhuone, sauna, erillinen wc, kodinhoitohuone ja sieltä kulku autokatokseen tai katoksen kautta pihalle, varastoihin ja kuistille. Toisessa kerroksessa on kaksi huonetta, josta toinen avarampi oleskelutila. Vaatehuone, alkuperäiskuntoinen erillinen wc ja parveke sisäpihalle itään. Päärakennuksen lisäksi on taloon kytketty autokatos ja varastot, missä hyvin säilytystila puutarha ja muille työvälineille. Talo on omalla tontilla ja piha on aidattu, joista löytyy puita ja marjapensaita. Kuisti on kivetetty, samoin osittain kivetetty ja hiekoitettu etupiha. Talo on rakennettu vuonna 1977, kuntotarkastettu elokuussa 2021. Talossa on suorasähkölämmitys (lattialämmitys alakerran pesutiloissa ja kattolämmitys yläkerrassa). Ilmanvaihto painovoimainen ja koneellinen poisto pesutiloissa sekä kodinhoitohuoneessa, olohuoneessa varaava takka, leipäuuni, kiinteistöllä kunnan vesi ja viemäri liittymät. Asuinrakennuksen vesikatto on uusittu ja ilmalämpöpumppu (mm viilennysominaisuus) asennettu 2023. Koskikulma tila sopii monipuoliseen vakituiseen asumiseen pienelle tai isolle perheelle. Valoisalla, osittain aidatulla ja viihtyisällä pihalla on paljon tila useammalle kulkuvälineelle sekä myös tarvittaessa koirille. Sinun tuleva koti sijaitsee Pornaisissa, kävelymatkan päässä keskustan palvelut, koulu, hyvien urheilu- ja ulkoilumaastojen läheisyydessä. Pääkaupunkiseutu ei ole kaukana, Helsinkiin on noin 45 minuutin ajomatka. Järvenpään tai Haarajoen asemalle autolla noin 20 minuutin ajomatka ja sieltä junalla Helsinkiin noin 35 minuuttia. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Marjut Uusmäe, KiLAT, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I provide services also in English and in Estonian. Get a Roof! www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21520902
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3 h, oh, avokeittiö, khh, kph, sauna, 2 wc, vh, kuisti, parveke, varastot, autokatos, tuulikaappi, eteinen ja aula
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
122,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
23,5 m²
Kokonaispinta-ala
146 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala tieto perustuu asuinrakennuksen ja talousrakennuksen pääpiirroksiin, rakennuslupa-asiakirjoihin ja Pornaisten kunnan rakennusvalvonnalta saatuihin 'Rakennus- ja huoneistorekisteriote, 06.05.21 ja 27.6.22 epävirallisiin-tulosteisiin sekä myyjältä saatuun tietoon. Mainittu asuintilojen ja muiden tilojen pinta-ala saattaa kohteessa poiketa nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, eikä kohteen hinta määräydy pinta-alan perusteella. Päärakennuksen pääpiirustusten mukaan huoneistoala on 122,5 m2 ja kerrosala on 141,8 m2, poikkeusluvan mukaan kerrosala 122,5m2. RAHUN mukaan huoneistoala ja kerrosala 123m2., talousrakennuksen kerrosala RAHUN mukaan 10 m2 ja muut tilat yhteensä noin 23,5 m² Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Ainoa tapa varmistua todellisista pinta-aloista on teettää pinta-alojen tarkistusmittaus.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1977
Vapautuminen
Muu ehto: sopimuksen mukaan tai 2 kk kaupan teosta

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Muut maksut

Puhtaanapito

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 352.53€
Vesi kulutuksen mukaan: 2,55 euroa/m3 vesi ja 3,05 euroa/m3 jätevesi, veden perusmaksu ollut noin 30 euroa/kk. Vesilasku ollut noin 120-130 euroa/3kk:ta Sähkölasku kesällä 130 euroa/kk Talvella noin 180-200 euroa/kk (sisältää käytön ja lämmityksen). Asuinkustannukset vaihtelevat kulutuksen ja henkilöiden mukaisesti eri kotitalouksilla. Voivat olla edellä mainittua enemmän tai vähemmän. Kiinteistöverotus, sekä muut kulutukset tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöveron määrään ovat mahdollisia Kiinteistövero vuonna 2024.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
ETEINEN JA TUULIKAAPPI: KATTO: paneeli, maalattu. SEINÄT: tapetti, maalattu. LATTIA: parketti, laatta. VAATEHUONE: KATTO: maalattu, viistossa. SEINÄT: maalattu. LATTIA: muovia. Tuulikaapista on kulku tekniseen tilaan, missä lämminvesivaraaja (alkuperäisessä kunnossa).
Muuta kauppaan kuuluvaa
varasto pihalla, sälekaihtimet.
Kauppaan ei kuulu: Koirien aitaus. Työkoneet ja muu irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
Salaojat on, kuntotarkastusraportti ja sen päivityksen osalta on jatkuvasti taloa huollettu, sama on suositeltava jatkaa ja tarvittaessa päivittää tietoa kunnosta ja tehdyistä huolloista. Pornainen on korkean radonpitoisuuden aluetta. Radonmittausta ei ole myytävässä kohteessa tehty. Rakentamisessa on huomioitu kunnan rakennusvalvonnan suositukset.
Tehdyt remontit
1996: Ikkuna ja parvekeovi-remontti.
1999: Yläkerran kuivien tilojen remontti. Alakerrassa sisäremontti, mm. keittiö, vuolukiviuunin (Nunnauuni) asennus. Kylpyhuone uusittu.
2001: Keittiön vesivahinkoremontti (lattia avattu), vesiputkiremontti talon alakerrassa. Keittiön ja kph:n käyttövesiputket uusitu pintavedoksi, yläkerran wc:n putkia ei ole uusittu. Talon julkisivumaalaukset.
2005: pesuhuoneen ja saunan lattiaremontti.
2015: Saunaremontti (panelointi, katot), samalla parannettu ilmanvaihtoa saunassa, khh, ph ja WC:ssä. WC lattia kaakeloitu alakerrassa.
2017: Autokatoksen pellitys
2019: Kuisti ja sokkelin maalaus.
18.12.2021: Nuohous,
2022: kph:n korokerenkaiden saumojen tiivistys uusittu.
Piha aidattu 2022 lokakuussa.
2023: huhtikuussa uusittu vesi katto kokonaisuudessaan.
2023: toukokuussa hankittu uusi ilmalämpöpumppu.
2023: Keittiön hanan paine on tarkastettu putkimiehen toimesta. Virtaus sopiva.
2023: uusittu kylpyhuoneen suihkun hana kokonaisuudessaan.
2024: aidataan talon länsipäädyn piha uudestaan korkeammalla aidalla.

Tulossa
2024: huoltomaalaukset tarvittavilta osin.
2024: hankitaan uusi induktioliesi.
2024: Pistorasioiden kunnostuksia.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
  • Voimassaolo 25.08.2021-25.08.2031
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Mikäli rakennuksessa aikoo tehdä tai teettää remontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske rakennuksessa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
alkuperäinen
Tulisija
Takka
vuolukivitakka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: elementti, muu, puu
Oravaisten Elementtitalo
Keittiön kuvaus
Avoin keittiö olohuoneeseen ns. tupakeittiö. VARUSTUS: sähköliesi, liesisuodatin, jääkaappi, astianpesukone, kaapistot. SEINÄT: laatta, tapetti, maalattu. LATTIA: parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kulku saunaan ja kodinhoitohuoneeseen. VARUSTUS: suihku, ikkuna. SEINÄT: kaakeli. LATTIA: laatta.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran WC: VARUSTUS: WC-istuin. SEINÄT: tapetti. LATTIA: laatta. Yläkerran WC: VARUSTUS: allaskaappi, allas, peilikaappi, käsisuihku, WC-istuin. Ei ole lattiakaivoa. Sähköpatteri. SEINÄT: maalattu. LATTIA: muovimatto.
Saunan kuvaus
Uusittu 2015 VARUSTUS: Sähkökiuas, ikkuna. SEINÄT: paneloitu ja alhaalla laatoitus. LATTIA: laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: VARUSTUS: allas, allaskaappi, peilikaappi, kaapistot, työtaso, pesukoneliitäntä. SEINÄT: kaakeli, tapetti. LATTIA: laatta. Ilmanvaihto on tehostettu pesutiloissa, kodinhoitohuoneessa ja WCssä alakerrassa. Kulku pesutiloihin, alakerran WCn, eteiseen sekä ulos autokatokseen.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Avoin olohuone alakerrassa, ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. VARUSTUS: Vuolukivitakka leivinuunilla. Spottivalaisimet. Portaat ylös. KATTO: puupaneeli. SEINÄT: tapetti/levy. LATTIA: parketti, laatta (tulisijan etuosa).
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Yläkerrassa sähköinen kattolämmitys. KATTO: paneeli, maalattu. SEINÄT: tapetti, levy, maalattu. LATTIA: parketti. Yläkerran makuuhuoneesta kulku vaatehuoneeseen ja parvekkeelle.
Säilytystilojen kuvaus
Varastot autokatoksen vieressä. Siirrettävä vaja pihalla. Autokatoksessa säilytystilaa. Yläkerran vaatehuone.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
611-403-3-85
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 152 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koska kyseessä on tila-muotoinen kiinteistö asemakaava alueella, voi kiinteistön pinta-ala muuttua, jos sille tehdään muutoksia ja kunta vaatii tontti-muotoon siirtymistä.
Tontin nimi
KOSKIKULMA
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako),
Pornaisten kunta rakennusvalvonta

1) Asemakaava (ohjeellinen tonttijako) Vahvistamispvm: 3.7.1986
Kaavan arkistotunnus: RKM3:179-

2) Yleiskaava(611-Yk20090831) Hyväksymis-/vahvistamispvm: 31.8.2009
Voimaantulopvm: 26.11.2011

Kaavan arkistotunnus: MMLm/1116/423/2014
3) Asemakaava (ohjeellinen tonttijako)(611-16122014)
Hyväksymispvm: 16.12.2014 Voimaantulopvm: 27.1.2015

Kaavan arkistotunnus: MMLm/6803/423/2015

Vieressä on vireillä useamman asemakaavan muutokset.

Kaavoitustilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Rakennukset
autokatos ja varasto kytketty päärakennukseen. Autokatoksessa ja varastossa on peltikatto.
autokatos, varasto
Palvelut
Palvelut: ruokakaupat noin 100 m ja noin 200 m päässä.
Pornaisten keskustan palvelut lähellä, lyhyt ajomatka Mäntsälään, Sipoon ja Järvenpäähän.
Pihan kuvaus
pensaita, puita, kukkia, nurmikkoa, kuisti laatoitettu, etupihan sisääntulossa osittainen laatoitus ja hiekka. Piha aidattu.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pornainen

Asuinalueena Kirveskoski, Pornainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusmäe Marjut

Myyntineuvottelija, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.