Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Kerrostalo | 4h + kt + kph + s + erill.wc + las.parveke

Lauttasaarentie 52, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

749 000 €

Koko

99,5 m²

Vuosi

2017

Tervetuloa ihastuttavaan kolmen makuuhuoneen kotiin Lauttasaaressa! Tämän kulmahuoneiston pohjaratkaisu on toimiva ja huoneet sopivan tilavia. Ajattoman vaalea keittiötila ja olohuone ovat kodin sydän ja helppo sisustaa mieleisekseen. Etelän suuntaan avautuva olohuoneen ikkuna tuo tilaan luonnonvaloa ja tarvittaessa ilmalämpöpumppu viilentää. Lasitetulla parvekkeella pääset pian nauttimaan kevään lämpenevistä hetkistä! Kaksi wc:tä tuovat käytännöllisyyttä arkeen, niin kuin kolme makuuhuonetta, joissa on kaapistot ja yhden yhteydessä lisäksi vaatehuone. Taloyhtiö on rakennettu vuonna 2017, joten isoja remontteja ei ole suunnitteilla. Yhteisöllinen tunnelma ja turvallinen sisäpiha luovat mukavan asuinympäristön. Lapsille naapurusto tarjoaa paljon leikkikavereita, ja läheinen Myllykallion metsä kutsuu niin pulkkamäkeen, majaleikkeihin kuin kiipeämään lintutorniin ihailemaan maisemia. Kuntosali, pesutupa, taloyhtiön kolme saunaa ja kerhohuonetta ovat käytettävissä ilman lisäkustannuksia. Autohallista voi ostaa oman paikan erillisellä osakkeella, jonne pääset hissillä suoraan sisältä. Sijainti on ihanteellinen. Kaksi lähikauppaa ja Lauttasaaren kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Täältä kipaiset lenkille merenrantaan ja nautit saaren viihtyisistä kahviloista, puistoista ja luonnosta. Lauttasaaren metroasemalle on kävelymatka ja bussi liikennöi kivenheiton päässä. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet kuten urheilukenttä, kuntoportaat ja lenkkipolut houkuttelevat liikkumaan ja lapsiperheille koulut ja päiväkodit ovat myös muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteen lisäksi, asunnon sijainti tarjoaa sujuvat liikenneyhteydet omalla autolla ja polkupyörällä. Tämä koti tarjoaa todellista arjen sujuvuutta merellisessä Lauttasaaressa, palveluiden ja luonnon äärellä. Ole pian yhteydessä ja neuvotellaan kaupoista!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21524136
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + kph + s + erill.wc + las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99,5 m²
Kokonaispinta-ala
99,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

749 000,00 €

Velaton hinta

749 000,00 €

Neliöhinta

7 527,64 €/m²

Vastike

Hoitovastike

398,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

398,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu tasataan kulutuksen mukaan: kylmä vesi 3,77 e/m3 ja lämmin vesi 9,11 e/m3. Autohallipaikka 9 hoitovastike 17,14 e/osake eli 34,28 e/kk+ pääomavastike 1,80 e/kk. Hallituksen esitys tulevaksi hoitovastikkeeksi on 4,75 e/m2 (nykyinen 4 e/m2) ja autohalliosakkeen 20,35 e/osake. Autopaikan latausinfran rahoituslaina on suunniteltu pysyvän samana kuin aiemmin. Ks. tarkemmin yhtiökokouskutsu 16.4.2024 liitteineen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä peililiukuovikaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet Ilmalämpöpumppu
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Mielen pyykinpesukone ja kuivausrumpu erikseen neuvoteltavissa.
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun asennus 13.7.2021 (vain viilennyskäyttöön).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Valkoiset keittiökaapistot, tasot laminaattia. AEG:n kodinkoneet: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja integroitu mikro.
Kylpyhuoneen kuvaus
1 kpl suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaluste, bideesuihku, wc-istuin. Lisäksi pesukoneliitäntä, paikka pesutornille sekä pyykkikaappi.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä wc:ssä peilikaappi, allaskaappi, bideesuihku ja wc-istuin.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Ilmalämpöpumppu.
Makuuhuoneiden kuvaus
3 kpl makuuhuoneita, kaikissa kaapistot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy, 01301 Vantaa. Isännöitsijä Petri Hyvönen, Emännöintitoimisto Aamu. Puh. 09 615 07 333, palvelumestari@aamu.io.
Huolto
Kotikatu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 15 §: Jos varaston, autohalli- tai moottoripyöräpaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuin- tai liikehuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva
osake. / Lunastuslauseke ei koske nyt myytävää autohalliosaketta, mikäli samassa yhteydessä ostetaan huoneiston hallintaan oikeuttava osake.
Muuta: Irtaimistovarastot, talopesula, urheiluvälinevarasto, talosauna, väestönsuoja. Kerhotila ja pesutilat ovat nykykäytänteen mukaisesti olleet veloituksetta osakkaiden käytössä, kuten myös talosauna A-rapun ylimmässä kerroksessa ja kuntosali K1-kerroksessa. Taloyhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus As Oy Helsingin Luhtahuitin, As Oy Helsingin Karikukon ja As Oy Helsingin Pikkutyllin kanssa korttelissa 31074, ja muiden taloyhtiöiden 2 saunaa ja 2 kerhotilaa on ollut osakkeiden varattavissa maksutta.

Kuntotutkimukset: 2018 1-vuotistakuutarkastuksen ennakkotarkastus, Vahanen Rakennusfysiikka Oy
2019 Pysäköintihallin lattiapinnoitteen vauriotutkimus
2020 Sähköautojen latauspisteiden selvitys
2022 Julkisivun ja vesikaton kuntokartoitus
2023 Parvekelasitusten kuntokartoitus

Tehdyt remontit
2021 Kameravalvonnan asennuttaminen
2022 Sähköautojen latausinfran rakennuttaminen
2023 Pysäköintihallin lattiapinnoitteen paikkakorjaus (rakennuttajan takuu)
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023:
2023 Takuuaikaisia korjauksia, pihan korjauksia tarpeellisessa laajuudessa
2023-24 Porraskäytävien huoltomaalaus tarpeellisessa laajuudessa
2024-26 Salaojien huuhtelu, parvekelasien huolto ja tarkastus, IV-kanavien nuohous

Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024 (esitetään tulevassa yhtiökokouksessa):
2024 Pihan harkittuja korjauksia korttelin muiden yhtiöiden yhteistoimintana
2025 Sade/hulevesijärjestelmien huuhtelu/puhdistus, parvekelasien huolto, salaojien huuhtelu
2026 IV-kanavien nuohous, 10-vuotistarkastus, asuinhuoneistojen märkätilojen kuntotarkastus
2027 Mahdollisia rakennuttajan vastuukorjauksia + valvonta, palovaroittimien uusiminen, muu turvatekniikka tarvittaessa
2028 Talovarusteet, aidat ja muut puurakenteet, huoltomaalaus/käsittely
2029 Löylyhuone, lauteiden + tarvittaessa muiden puurakenteiden uusiminen, porraskäytävän huoltomaalaus tarpeellisessa laajuudessa
Energialuokka
C (2013), Voimassaolo 11.4.2027 asti.
Tontin koko
3 583 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Viereiselle tontille, Lauttasaarentie 50 on vireillä asemakaavan muutos. Tontilla on tällä hetkellä toimitilarakennus, joka on tarkoitus purkaa. Kaavamuutos mahdollistaisi uuden asuinkerrostalokorttelin rakentamisen ja Lauttasaarentien varteen tulisi liiketilaa. Lisätietoa välittäjältä ja Helsingin kaupungilta. Asiaa käsitellään myös yhtiökokouksessa 16.4.2024.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Koskikara

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lauttasaaren ala-asteen koulu, Lauttasaaren yhteiskoulu (vuosiluokat 7 – 9 ja Kansainvälisen liiketoiminnan lukio) ja Vattuniemen ala-asteen koulu.
Palvelut: Täällä arjen palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Ruokakauppoja, ravintoloita ja palveluita on lähistöllä runsaasti. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja Lauttasaaren liikuntapuisto, kuntoportaat ja padelkentät ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Espoon puolella Keilasatamassa on vesiurheilukeskittymä. Viihtyisiä ulkoilureittejä ja merenrantaa täällä on paljon.
Päiväkodit: Useita lähialueilla, mm. Päiväkoti Lauttasaari / Daghemmet Drumsö.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki Lauttasaarentiellä, Lauttasaaren metroasema ja Koivusaaren metroasema noin 750 m. Nopea ajoyhteys Länsiväylälle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston lisäksi ostettavissa autohallipaikka AH 7 (osakkeet 57614 - 57615), velaton hintapyyntö 24 000 euroa. Autopaikalla ei ole sähköauton latauslaitetta, mutta valmius asennukseen on rakennettu. Autohalliosakkeen hoitovastike 17,14 e/osake eli 34,28 e/kk + latausinfran pääomavastike 1,80 e/kk, yhtensä 36,08 euroa/kk.
Autohallipaikat erillisinä osakkeina. Autopaikoista 3 kpl on yhtiön invapaikkoja, jotka on ensisijaisesti liikuntaesteisten käyttöön. Hallissa myös 3 moottoripyöräpaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kuusikko Reetta

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä LKV

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.