Muutos LKV | Urban Cabin Oy
Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Mökki tai huvila | 4h, avok, kph / wc, s, erill.wc, ak, terassi

Golfarinkunnas 7, Himos, Jämsä

Hinta

209 000 €

Koko

55 m²

Vuosi

2015

Tämän paritalohuvilan pohjaratkaisu on mitä parhain omaan tai vuokrauskäyttöön! Golf Resort -alue on yksi Himoksen suosituimpia alueita. Sieltä on lyhyet etäisyydet kaikkialle Himosta, ottaen huomioon sekä kesäaktiviteetit että talven laskettelukauden. Tämä paritalo on alueella vielä erityisen hyvällä mikrosijainnilla, sillä sen isot ikkunat ovat kohti metsää tuoden asunnolle rauhallista yksityisyyden tuntua sen sijaitessa silti lähellä kaikkea! Vaikka virallisia neliöitä asunnossa ei olekaan kuin 55 m², on pohjaratkaisu sitäkin toimivampi. Alakerrassa on iso olohuone, joka on keittiön kanssa yhtä avointa tilaa ja tunnelmaa tilaan tuo myös takka. Pesutilat sekä sauna löytyvät myös alakerrasta. Kolmesta makuuhuoneesta isoin on alakerrassa ja kaksi ylhäällä. Kaikki makuuhuoneet ovat tilavia ja ne on helposti kalustettavissa. Yläkerrassa on myös lisäksi erillinen wc. Asuntoa kiertää terassi. Takapihan terassilla on vuokrattu poreamme, jonka ylläpito ja vuokraus kuuluvat OnSeason Oy:lle. Poreammeella tämänkin paritalon vuokrausastetta on saatu korotettua merkittävästi. Asunnon edessä on lisäksi autokatos. Vaikka kohde on aiemmin ollut suurimman osan ajasta vuokrattuna, on se edelleen uudenveroisessa kunnossa. Pohjaratkaisu pitää nähdä paikanpäällä, sillä kuvat eivät anna sille oikeutta. Tämä paritalohuvila on erittäin tuotollinen sijoituskohde. Sen vuokrauksen hallinnointi ja ylläpito on nyt ollut Himos Lomilla. Bruttovuokratulo on vuodessa arviolta noin 15.000-20.000 €. Omalla aktiivisuudella vuokratulo voi olla nostettavissa jopa yli 20.000 €. Mikäli kiinnostuit kohteesta, soita ja sovitaan esittely! Lisätiedot ja esittelyt Jussi Uusitalo, LKV Kiinteistönvälittäjä, Yrittäjä 040 8273 808 jussi.uusitalo@muutoslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21525569
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, kph / wc, s, erill.wc, ak, terassi
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
55 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 3h+k+s+var+autokatos
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

209 000,00 €

Velaton hinta

209 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

275,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

275,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Yhtiön osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekahtimet, ilmalämpöpumppu ( viilentävä), huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Irtaimisto neuvoteltavissa.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
Osake ollut Himos Lomilla vuokrattavana. Vuokraus- / hallinointisopimus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Toimiva ja tilava avokeittiö, jossa laadukkaat Topi-keittiön kalusteet. Varustus: keraaminen liesi, erillisuuni, integroitu mikro, jääkaappipakastin, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Lattiapinnat vinyylikorkki, seinäpinnat maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa on siistit laattapinnat ja tila pesutornille sekä kuivauskaapille. Varustus: suihku, allaskaappi, peili, pesukoneliitäntä, wc-istuin, kiinteät valaisimet ja kaapisto. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerrassa erillinen wc ja alakerrassa pesuhuoneen yhteydessä. Yläkerran wc:n varustus: wc-istui, peili, allaskaappi ja kiinteät valaisimet. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat maalattu.
Saunan kuvaus
Oma sauna jossa siistit pinnat sekä sähkökiuas. Varustus: sähkökiuas, lauteet ja kiinteät valaisimet. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat paneelia.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone joka on keittiön kanssa yhtä avointatilaa. Tilassa isot ikkunat kohti metsää. Lattiapinnat vinyylikorkki, seinäpinnat maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta joista yksi alhaalla ja kaksi ylhäällä. Yläkerran makuuhuoneet ovat hyvin tilavia ja niihin mahtuu vaivatta sängyt. Lattiapinnat vinyylikorkki, seinäpinnat maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Jokilaakson Isännöinti Oy / Kimmo Karstinen
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: LTO tulo ja poisto. Yhteisantenni.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 8

Tehdyt remontit
Autokatoksen murske 2019
Huoltomaalaus 2020
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Tontin koko
2 754 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Jämsän Himoksen Golfarinkunnas 6-7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jämsä

Asuinalueena Himos, Jämsä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusitalo Jussi

Kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä

Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Muutos LKV | Urban Cabin Oy
Muutos LKV | Urban Cabin Oy
SKVL jäsenyritys

Tampellan Esplanadi 11,
33100 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.