Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Omakotitalo | 6h, k / rt, th, khh, 3x kph / wc, s, 2x at

Rusthollinrinne 2, Tasanne, Tampere

Hinta

848 000 €

Koko

262,5 / 359,5 m²

Vuosi

2004

Iso, vuonna 2004 valmistunut Siporex-talo omalla 1476 m²:n tontilla. Lämmitysmuotona on maalämpö ja lämmönjako tapahtuu koko rakennuksessa vesikiertoisella lattialämmityksellä, myös autotallissa. Tilat ovat helposti muokattavissa käyttötarpeiden mukaan. Pohjakerroksen iso takkahuone voi toimia makuuhuoneena, työtilana tai vaikka kotiteatterihuoneena. Useiden vaatehuoneiden sekä varastotilojen lisäksi on erillinen varastona toimiva kylmä 30 m²:n autotalli, joten säilytystilasta ei ole pulaa. Rakennuksen yhteydessä on suuri kahden auton lämmin autotalli ja tallin eteen saa autot katoksen alle suojaan. Sijainti on erittäin rauhallinen, päättyvän kadun varrella ei ole juurikaan ohikulkua. Näsijärven ranta ja Kaupin ulkoilureitit ovat ainoastaan 100 metrin päässä. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa 350 m ja alakouluun 1 km. Uusi päiväkoti valmistuu 400 m päähän ensi syksyksi. Lisätiedot ja esittelyt (ainoastaan sop. muk.) Heli Nikula Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 5434263 heli.nikula@muutoslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21529053
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k / rt, th, khh, 3x kph / wc, s, 2x at
Asuintilojen pinta-ala
262,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
97 m²
Kokonaispinta-ala
359,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuslupapiirustusten mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 322 m² (US 250 = 307 m²) + ulkovarasto 30 m². Rakennuslupapiirustusten mukaan huoneistoala on 270,60 m² (kellarikerros 52,5 m², 1. kerros 129,2 m² ja 2. kerros 88,9 m²). Asuintilojen pinta-ala on laskettu arvio rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat: 1. ja 2. kerros sekä kellarikerroksen takkahuone, pukuhuone, wc, kph ja sauna. Muihin tiloihin on laskettu varastotilat, harr.tila, autotalli ja tekninen tila.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Muu ehto: sop.muk / 3-4 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

848 000,00 €

Velaton hinta

848 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 1890.58 (2024)
Sähkönkulutus ollut nelihenkisellä perheellä noin 30.000 kWh/v (sis. taloussähkön, lämmityksen sekä hybridiauton latauksen) Vesi kulutuksen mukaan. Nuohous. Jätehuolto. Hulevesimaksu 83,14 / 2022. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
ruokailutila, eteinen, aula, parvi, takkahuone, kirjasto, terassi, lasitettu terassi, patio, pukuhuone, työtila sekä tekninen tila
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pieni jääkaappi kellarikerroksessa, kaikkien ikkunoiden kaihtimet, olohuoneen taulukisko sekä valaisinkiskot, keittiön valaisinkiskot. Kuivauskaappi kodinhoitohuoneessa. Ulkoportaissa lämmitysmahdollisuus ajastimella. Lämpimässä autotallissa on vesipiste ja allas, sekä öljyn- ja hiekanerotuskaivo.
Kauppaan ei kuulu: irtain
Kohteen lisätiedot
Ullakon askartelutilaan ei ole haettu rakennuslupia. Kaavan mukaan rakennuksen ylimmän kerroksen yläpuolelle ei saa rakentaa ullakkoa. Sisäänkäynnin läheisyydessä, autokatoksen kattotason kohdalla, on kaiteella suojaamaton paikka, jossa putoamiskorkeutta on reilu metri. Rakentamismääräysten mukaan putoamiskorkeuden ollessa vähintään 50 cm on paikalle rakennettava kaide. 2. kerroksen lasikaiteen käyttöturvallisuus tulee varmistaa. Kylmän autotallin takanurkka on ollut keväisin (lumen sulamisen aikaan) kostea.
Tehdyt remontit
Joitakin korjaus- ja huoltotoimia:
2015: Kylmän autotallin ilmanvaihtokanava lisätty ja asennettu koneellinen poistoilmanvaihto.
2015: Kylmän autotallin katon sadevesikaivo vaihdettu ja eristetty uudelleen.
2015: Autokatoksen yläpuolisen parveketason itäpuolen poistokanava vesieristyksen uusiminen.
2018: Maalämpöpumpun kompressorin vaihto.
2021: Kaikkien WC-istuimien vaihto.
2022: Maalämpöpumpun täyttöputkiston uusiminen.
2022: Ilmanvaihtokanavien ja liesituulettimen kanavan puhdistus.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • E-luku 108
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi, Rakennusmateriaali: Siporex. Ruokailutilan erkkeri on puurakenteinen.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Pakastin Viinikaappi Keraaminen liesi Erillisuuni Mikroaaltouuni Astianpesukone Kiinteät valaisimet Liesituuletin / hormi Pöytätasojen materiaali: kivi, laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneita on 3 kpl. Kylpyhuone saunan yhteydessä: 2x suihku. Seinät ja lattia laatoitetut. Keskikerroksen kylpyhuone/wc: Suihku suihkuseinillä, lavuaari, allaskaapisto, wc-istuin. Seinät ja lattia laatoitetut. Yläkerran kylpyhuone/wc: Suihku, poreamme, 2x lavuaari, allaskaapisto, peili, 2x korkea kaappi, wc-istuin, bidee-suihku. Pyykkikuilu toisen kaapin alla. Seinät ja lattia laatoitetut.
Saunan kuvaus
Heti valmis sähkökiuas. Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kuraeteinen omalla suihkulla, pesukoneliitäntä, tila pesutornille, kuivauskaappi, pyykkikaappi joista yhteen pyykkikuilu yläkerran kylpyhuoneesta, lastenhoitopöytä/taso, paljon kaappitilaa, silityspöytä/taso. Lattia laatoitettu.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Parkettilattia, seinissä maalattu lasikuitutapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran makuuhuoneissa parkettilattia ja seinissä maalattu lasikuitutapetti. Pohjakerroksen makuuhuoneessa on laattalattia ja maalatut seinät, joista yksi on roiskerapattu.
Säilytystilojen kuvaus
4x vaatehuone, käyttöullakko, 2x varastohuone autotallin yhteydessä, terassin alla oleva puutarhavarasto, kahden auton lämmin talli sekä kylmä autotalli.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-35-6641-6
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 476 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kalliotontti, nurmea sekä istutuksia
Rakennusoikeuden pinta-ala
350 m²
Rasitteet
Panttikirjat luovutetaan ostajalle lainoittamattomina.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusluvan mukaan käytetty kerrosala on 352 m². Asuinpientalojen korttelialue kytkettyjä tai erillisiä yksiasuntoisia pientaloja varten.Tontilta on varattava yksi autopaikka asuntoa kohti. 50% rakennuksen ensimmäisessä, rinteessä sijoittuvassa kerroksessa saa enintään prosenttiluvun osoittaman määrän ylemmän kerroksen pinta-alasta käyttää kerrosalaan luettavaksi tilaksi. 75% rakennuksen ylimmässä kerroksessa saa enintään prosenttiluvun osoittaman määrän alemman kerroksen pinta-alasta käyttää kerrosalaan luettavaksi tilaksi. Sen yläpuolelle ei saa rakentaa ullakkoa.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako. Yleiskaava. Tampereen kaupunki.

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotallina toimiva kylmä varasto 30 m² ja grillikota.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tasanne, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nikula Heli

Kiinteistönvälittäjä LKV

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.