Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Kerrostalo | 3h + k + s + 2kph

Vanajanlinnantie 485, Harviala, Hämeenlinna

Hinta

195 000 €

Koko

95,6 m²

Vuosi

2007

Huippuhieno kaksikerroksinen loma-asunto Vanajanlinnasta. Arvostetut Golf Suite loma-asunnot ovat Golfklubin kanssa Vanajanlinnan arvokkailla tiluksilla. Asunnon tasokas suunnittelu, tyylikkäät yksityiskohdat ja hyvä pohjaratkaisu tekevät tästä kohteesta houkuttelevan. Loma-asunnoksi tämä 95,6 m2 huoneisto on juuri sopivan kokoinen. Tässä majesteettisessa huoneistossa on kaksi kerrosta, joista alakerta muodostaa ylellisen oleskelutilan yhdessä ruokailutilan ja avonaisen keittiön kanssa. Keittiössä katseenvangitsijana toimii leveä kaari-ikkuna ja ikkunan vierestä on käynti asunnon terassille. Terassin omassa rauhassa parasta on grillaaminen ja illallisen nauttiminen yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Ilta jatkuu luonnollisesti asunnon saunaosastolla. Yläkerrassa on kaksi avaraa makuuhuonetta, joissa on kauniit isot ikkunat ja oma rauha kaikille majoittujille. Yläkerrassa on myös kylpyhuone, vaatehuone ja kaappitilaa. Jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi Linna Golf Oy:n osaketta, joiden vastikkeiden määrä laskutetaan osakkailta erillisenä palveluvastikkeena vuosittain golfkauden alussa toukokuussa. Hämeenlinnan ylpeys, Hotelli Vanajanlinna, on tunnettu ja arvostettu kohde kokouksille, tapahtumille ja juhlille. Sen yhteydessä sijaitsee myös Suomen kärkikastiin kuuluva Linna Golfin golfkenttä, joka on ainoa European Tour Courses -kenttä Suomessa. Linna Golf on saavuttanut vuodesta 2005 lähtien erinomaisia sijoituksia erilaisissa vuosittaisissa pelaajaäänestyksissä, ja sen Klubiravintola on saanut useita palkintoja Suomen parhaana. Vanajanlinnan alueella on myös Vanajanlinna Care -hoitola, joka tarjoaa ylellisiä kasvohoitoja ja hieronta- palveluita. Sijainti on ihanteellinen, sillä Helsingin keskustasta Vanajanlinnaan ajaa vain n. 1 tunti 20 minuuttia. Ja heti pääsee rentoutumaan tänne luonnon helmaan, palveluiden ja huippu-urheilulajin pariin. Tervetuloa ihastumaan! Myyntiä hoitaa: LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner 040 9522 145 | lauri@bo.fi www.facebook.com/haapamakikatas IG @haapamakikatas

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21541658
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + 2kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95,6 m²
Kokonaispinta-ala
95,6 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 947,37 €

Velkaosuus

5 052,63 €

Velaton hinta

195 000,00 €

Neliöhinta

2 039,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

669,20 € / kk

Pääomavastike

50,67 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

719,87 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Jokaiseen huoneistoon kuuluu kaksi Linna Golf Oy:n osaketta, joiden vastikkeiden määrä laskutetaan osakkailta erillisenä palveluvastikkeena vuosittain golfkauden alussa touko-kesäkuussa. Vuotuisen palveluvastikkeen määrä tässä huoneistossa on vuonna 2023 yhteensä 2.500 euroa (sis.alv. 10%).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiön katseenvangitsija on koko seinän korkuinen leveä kaari-ikkuna. Komea tumma puukaapisto ja saareke. Pöytätason alla jääkaappi pakastelokerolla, allas, mikro. Tasot puuta. Lattiat parkettia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
2 kylpyhuonetta, joista toinen on saunan yhteydessä. Varustus: suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allas, allastaso, bidee, wc-istuin. Lattia ja seinät laattaa.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas. Seinät, lauteet ja katto puuta. Sisääntuloseinä ja ovi lasia. Lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia parkettia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattia mattoa ja seinät maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Taloyhtiön nimi
Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö Vanajanlinnan Golf Suites
Isännöitsijän yhteystiedot
Hannu Mäntyharju isännöitsijä KKOy Vanajanlinnan Golf Suites Puhelin 0400 666902 hannu.mantyharju@linnagolf.fi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Klubirakennuksessa sijaitsevat varastot, sosiaalitila, kaapeli-tv.
Lämmönjakojärjestelmä: vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihto: koneellinen.

Yhtiössä noudatetaan osakeyhtiölakia.

Yhtiö on ostanut aiemmin vuokraamansa maa-alueen 1.9.2022, jonka maksamiseksi yhtiö perii rahoitusvastiketta 1.1.2023 alkaen.

Huoneistoluettelossa mainitut asunnot on tarkoitettu käytettäviksi vapaa-ajan asuntoina eikä niitä voida käyttää vakituiseen ympärivuotiseen asumiseen.

Yhtiökokous voi valtuuttaa hallituksen tarvittaessa perimään yhden kuukauden ylimääräisen yhtiövastikkeen tai olla perimättä yhtiövastiketta yhden kuukauden osalta.

Osakkeenomistaja, jonka hallinnassa tai käytössä olevan huoneiston tai muun tilan osalta yhtiö on hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi, on velvollinen lisäksi maksamaan kutakin muutoin maksamaansa vastiketta vastaavaa arvonlisäverovastiketta.

Osakkeenomistaja ei ole oikeutettu ilman yhtiön hallituksen etukäteen antamaa kirjallista suostumusta vuokraamaan hallitsemaansa huoneistoa tai tilaa tai muutoinkaan luovuttamaan sen hallintaa kolmannelle.

Huoneistoissa oleva irtain omaisuus kuuluu yhtiölle, eikä osakkeenomistajalla ole oikeutta tuoda tai viedä hallitsemastaan huoneistosta irtainta pysyvästi. Osakkeenomistaja ei saa tehdä tai
teettää huoneistoon minkäänlaisia irtaimeen tai rakenteisiin kohdistuvia muutoksia ilman yhtiön hallituksen lupaa.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 6

Tehdyt remontit
Kohde on siirtynyt maakaasukäyttöisestä kaukolämmöstä maalämpöön syksyllä 2018.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
5 600 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Hämeenlinnan kaupunki
https://www.hameenlinna.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/vireilla-olevat-kaavat/vanajanlinnan-paarakennus-ja-talouskeskus/

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Harviala, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katas Lauri

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.