Bo LKV Turku

Kerrostalo | 4h + k + eteinen + kph + wc (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h + k)

Linnunpääntie 2, Ispoinen, Turku

Hinta

189 000 €

Koko

97 m²

Vuosi

1967

Kun etsit kotia läheltä keskustaa ja palveluja, mutta samalla rakastat luonnon läheisyyttä ja ulkoilua, on tämä koti ja sen sijainti juuri se mitä etsit. Tämä avara läpitalon huoneisto tarjoaa kaikki mukavuudet isollekin perheelle. Vaaleat pintamateriaalit ja läpitalon huoneisto tekee tästä valoisan ja avaran. Erinomaisen käytännöllisen pohjaratkaisunsa ansiosta, tämä asunto tarjoaa paitsi toimivuutta, myös mahdollisuuden nauttia tyylikkäästä ja ajattomasta kodista. Lisäksi todella iso ja tilava olohuone mahdollistaa tarvittaessa muunneltavuutta pohjaratkaisuun. Kolme makuuhuonetta, iso olohuone ja erillinen keittiö, sekä iso eteinen tekevät tästä asunnosta ihanteellisen isommallekin perheelle. Heti sisään tultaessa on pienempi eteinen, mistä on käynti isompaan eteiseen sekä yhteen asunnon makuuhuoneista ja keittiöön. Isommasta eteisestä taas on käynti asunnon kahteen muuhun makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen, mistä on käynti myös keittiöön. Pohjaratkaisu on todella toimiva, keittiö jää ikäänkuin keskelle asuntoa ja toiminnot keskittyvät keittiön ja isomman eteisen ympärille. Yksi makuuhuoneista on talon toisella puolen ja kaksi muuta asunnon toisella seinustalla jolloin makuuhuoneet jää kivasti omaan rauhaansa ja keskellä asuntoa olevat keittiö ja olohuone luovat avaran ja valoisan oleskelutilan perheen ja ystävien yhteisille hetkille. Koko huoneisto on käynyt läpi juuri pintaremontin ja onkin muuttovalmis sellaisenaan. Yhtiössä on vuosien varrella tehty remontteja kuten julkisivut ja ikkunat ja nyt viimeisimpänä LVIS-peruskorjaus sekä maalämpöön siirtyminen eli kaikki isot remontit on jo tehty, mikä tietää huolettomia asumisvuosia tulevaisuudessa. Tästä kodista on lyhyt matka keskustaan ja sen palveluihin, ihan vierestä löytyy lisäksi lähikauppa sekä päiväkoti ja koulut. Linnunpääntien päästä lähtee Luolavuorenpolku, mikä johdattaa upeisiin ulkoilumaastoihin, niin lenkkipoluille kuin hiihtoladuille. Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan tähän ihastuttavaan perheasuntoon! Lisätiedot ja esittelyt: Johanna Lipponen Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner p. 0400 561 315 johanna.lipponen@bo.fi Autan mielelläni myös sinua oman kotisi myynnissä ja asuntounelmiesi toteuttamisessa! Ota yhteyttä ja saat arvion asunnostasi sekä kuulla yksilöllisistä palveluistamme juuri sinun asuntosi myyntiin, kanssani saat koko Bo:n ainutlaatuisen myyntikonseptin käyttöösi, mikä mahdollistaa nopeamman myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21550740
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + eteinen + kph + wc (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97 m²
Kokonaispinta-ala
97 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavista pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

177 318,67 €

Velkaosuus

11 681,33 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

1 948,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

400,00 € / kk

Pääomavastike

178,36 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

578,36 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

19,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 2 e/kerta.
Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Vesimaksuna peritään 19€/hlö/kk. Kun LVIS-peruskorjauksen valmistuttua otetaan käyttöön vesimittarit veloitetaan vesi todellisen kulutuksen mukaan. Yhtiökokouksessa 3.4.2024 esitetyn talousarvion mukaan hoitovastike 1.7.2024 alkaen on 2,45€/osake/kk eli tämän huoneiston kohdalla 445,90€/kk. Varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan 22.3.2023 Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen ottamaan enintään 6 500 000,00 euron lainan ottamiseen LVIS-peruskorjausta varten 30 vuoden laina-ajalla. Yhtiökokouksessa 22.3.2023 esitetyn laskelman mukaan kokonaiskustannusvaraus 6 500 000,00 euroa on tämän huoneiston osalta arviolta 104164,00€ ja 30 vuoden laina ajalla on kuukausikustannus ilman korkokustannuksia 289,34€/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Pikkueteisen lattia laatta ja isomman eteisen parkettia. Isomman eteisen yhteydessä liukuovikaapisto ja käynti vaatehuoneeseen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
antenni, kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Parvekelasien kaihtimet
Tehdyt remontit
Keittiön remontti LVIS-peruskorjauksen yhteydessä.
2 makuuhuoneen lattiaan asennettu laminaatti, kaikkien huoneiden seinäpinnat maalattu
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, maalämpö
maalämpöhanke käynnissä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2023 LVIS-peruskorjauksen yhteydessä. Kaikki kodinkoneet integroitu kalusteisiin. Keittiön seinät maalattu ja yksi seinä sormipaneeli. Lattia laminaattia.
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukone, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Kylpyhuone remontoitu 2023 LVIS-peruskorjauksen yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus
Wc remontoitu 2023 LVIS-peruskorjauksen yhteydessä.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
kahdessa makuuhuoneessa laminaattilattia ja yhdessä makuuhuoneessa parketti. Kaikissa makuuhuoneissa liukuovikaapistot
Lattiamateriaalit: laminaatti, parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Turun Isännöintikeskus Oy / Markku Savila Yliopistonkatu 37 B, 20100 Turku. p. 02-65172172, markku.savila@turunisannointikeskus.fi
Huolto
Akseli Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Hissi, Jäähdytetty kellari, Mankeli, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten parvekelasien korjaamisesta, kunnossapidosta, siitä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Korjaus- ja kunnossapitovastuu WC-istuimista sekä jälkikäteen asennetuista huoneistosaunoista kuuluu osakkeenomistajalle.
Muuta: Telian kiinteistölaajakaista maksiminopeus 200.
Ilmanvaihto: koneellinen poisto.
Kuntotutkimukset: Peruskuntotarvio, Wise Group 2017.

Hormistojen kuntotutkimus, Suomen Hormistokeskus Oy 2017.
Putkistojen kuntotutkimus 2016.
Kuntotutkimus tehty: 2017
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 58 Parkkipaikkoja: 10

Tehdyt remontit
1990: Ulkoseinien hiekkapuhallus ja maalaus
1994: Vesikaton osittainen kunnostus
2001-2002: Ikkunoiden huoltomaalaus
2003: Antenniverkoston saneeraus. Ilmastoinnin nuohous ja säätö
2006-2008: Sadevesien johtaminen sadevesikaivoihin, salaojien osittainen kunnostus
2007: A-talon ja autotallin välisen lämpöjohdon uusiminen
2008: B-talon jätevesiviemärin tonttiliittymän uusiminen. Sokkelin kunnostus. Elementtien uusintasaumaus.
2009: Lämmönsiirtimen uusiminen. Talojen välisen runko- ja lämpövesijohtojen uusiminen.
2012: Autokatosten vesikattojen pinnoitus.
2013: Vesikattosaneeraus
2015: Julkisivu-, parveke ja ikkunasaneeraus. C-portaan hissin koneiston ja kannatusköysien uusiminen.
2016: A-, B-, F- ja G-portaiden hissien koneistojen ja kannatusköysien uusiminen.
2017: C-, E- ja H-portaiden hissien koneistojen ja kannatusköysien uusiminen. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö, Topi Riivari Oy.
2019: Ikkunoiden ja parvekeovien liittymien tiivistyskorjaukset, Casaneera Oy.
2023-2024 LVIS-Peruskorjaus, Rakennuspalvelu J.Martti Oy. Maalämpöhanke Topi Riivari Oy. Kaikkien talojen alapohjakorjaus, Asbestmen Oy, J. Martti Oy.
Tulevat remontit
Käynnissä on LVIS-peruskorjaus, maalämpöjärjestelmähanke ja alapohjien korjaus on käynnistynyt 2023 ja arvio hankkeen valmistumisesta on elokuun 2024 loppuun mennessä.
Kaikkien hankkeiden kokonaiskustannusvaraus on 6 500 000,00 euroa ja laina-aika 30 vuotta.

Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana.
Parvekelasien tarkastus.
Katon huoltotarkastus.
Lämmitysjärjestelmän venttiilien uusintaa ja perussäätö.
Hissien kuntotarkastus.
Erillisautotallien huoltokorjauksia.
Energialuokka
F (2013), Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä on ollut 22.12.2023. Yhtiössä on käynnissä maalämpöhanke, mikä ei ole vielä valmistunut.
Tontin koko
8 250 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, puh 02 330 000
Lisätietoa kaavoituksesta ja mahdollisista kaavoitushankkeista on saatavilla Turun kaupungilta.

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Sompaketo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutettuja autopaikkoja on yhtiössä 68 kpl.
A-ja B-rakennuksen autosuojissa on yhteensä 58 autopaikkaa.
Lämpötolppapaikka 11,60€/kk, autotalli A 21,30€/kk, autotalli B 41,30€/kk, autotalli C 55,00€/kk, autotalli D 68,90€/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Ispoinen, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lipponen Johanna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.