Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Rivitalo | 3h, kt, 2 kph, s, lasitettu terassi, parveke

Harmaaniityntie 4, Harmaalaakso, Vanttila, Saunalahti, Espoo

Hinta

274 000 €

Koko

69 m²

Vuosi

2019

Kaunis rivitalokolmio rauhallisella alueella Harmaakallion luonnossuojelualueen vieressä. Kodissa toimiva ja väljä pohjaratkaisu. Asunnon eteisen yhteydessä kodin toinen kylpyhuone. Toimiva avokeittiö avautuu luontevasti olohuoneeseen, josta käynti omalle upealle lasitetulle terassille sekä piha-alueelle. Piha-alueen voi halutessaan aidata. Yläkerrasta löytyvät kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toisesta käynti parvekkeelle. Yläkerrassa on tilavampi kylpyhuone, jossa moderni sauna lasiseinällä, wc-istuin ja sen vieressä tilat kodinhoidolle. Säilytystilaa kodin kiinteiden kaapistojen lisäksi tarjoavat huoneiston ulko-oven vieressä oleva oma kylmä varasto ja lisäksi huoneistolle kuuluu J-talon kellarikerroksessa sijaitseva lämmin häkkivarasto . Asunto Oy Espoon Harmaahaikara on 45 huoneiston viihtyisä rivitaloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 2019. Taloyhtiössä on lämmitys kaukolämmöllä ja lämmitys sisältyy vastikkeeseen. Valinnainen vuokratontti, jonka tontin osuuden voi lunastaa. Huoneiston yhteydessä myydään autopaikkaosake AP 7 hintaan 2500 euroa. Hyvät kulkuyhteydet ja julkinen liikenne löytyy läheltä, lähin bussipysäkki n. 400 m, metroasema Kivenlahdessa ja juna-asema Kauklahdessa. Upea uudehko asuinalue; ulkoilureittejä lähes kotioveltasi, lisäksi lähialueiden harrastus- ja urheilumahdollisuudet ovat hyvin kattavat. Koulut, päiväkodit ja ruokakaupatkin lähietäisyydellä. Varaa oma esittelysi vaikka heti!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21566195
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, 2 kph, s, lasitettu terassi, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69 m²
Kokonaispinta-ala
69 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Muu ehto: 1-2 kk kaupasta tai sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

274 000,00 €

Velaton hinta

274 000,00 €

Neliöhinta

3 971,01 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

260,13 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

193,20 € / kk

Erityisvastike

7,10 € / kk

Tontin vuokravastike

260,13 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

460,43 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

14,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikka 14 €/kk (osake myydään erikseen) Mediavastike 7,10 €/kk. Isännöitsijäntodistuksen mukaan laajakaistan ja kaapeli-TV:n peruskustannukset katetaan mediavastikkeella. Valinnaisen vuokrtontin arvioitu lunastushinta viimeisimpään indeksiin (9.10.2023) tarkistettuna huoneiston O42 kohdalla on 62022,34 €. Tämän lisäksi tontin lunastushinnasta maksettava 3% varainsiirovero. Seuraava lunastus on mahdollista v. 2024 loppuvuodesta. Tonttilaskelma päivitetään vuosittain viimeisimpään indeksiin. Yhtiöllä on 23.2.2021 allekirjoitettu maanvuokrasopimus, vuokra sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokra tarkistetaan vuosittain. Yhtiöllä on 23.2.2021 allekirjoitettu esisopimus kiinteistön määräosien kaupoista. Vesimaksu on vesimaksuennakko. Huoneistokohtaiset vesimittarit on luettava muuton yhteydessä ja tilikauden vaihtuessa viimeistään 30.6. Yhtiöjärjestyksen mukaan kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritetaan eri korvaus. Tasauslaskutuksessa huomioidaan huoneistojen mittareiden kulutusluvut. Sähköautolatauspisteiden sähköenergiakulutuslukemat on ilmoitettava isännöitsijätoimistoon viimeistään 31.12 ja 30.6. Yhtiökokouksessa 26.10.2023 hallitus valtuutettiin perimään tai jättää perimättä 1-2 kuukauden ylimääräinen asuinhuoneistohoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa /salliessa. Hallitus ja isännöitsijä valtuutettiin määrittelemään kerättävä pääomavastike uudelleen, jos korkotaso oleellisesti muuttu tai pääomavastikkeen muutostarve laskennallisesti sitä vaatii.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen, jossa kattoon asti ulottuvat kaapistot, lattia laattaa. Lattialämmitys vesikiertoinen. Olohuoneesta käynti lastitetulle terassille ja toisesta makuuhuoneesta käynti parvekkeelle
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: lounaaseen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistojen osakaskohtaiseen välittömään hallintaan kuuluu lisäksi kaksi huoneistokohtaista irtainvarastoa. Toinen sijaitsee asunnon etupuolella ja toinen J-talon kellarikerroksessa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Avonainen keittiö. Kalusteet valkoiset, harmaa betonisen näköinen taso ja musta matta pesuallas ja kromihana. Kaappien alla ledvalot. Kodinkoneet Whirlpool jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, astianpesukone integroitu. Välitila lasia. Vesikiertoinen lattialämmitys (kaukolämpö).
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio, muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku ja suihkuseinä. Tilassa wc-istuin sekä kodinhoitotila toisessa päässä. Pesukoneliitäntä, mahdollisuus pesutornille. Allaskaappi, peilikaappi, pesuallas. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Lattiassa mukavuuslämmitys (sähkö)
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, jossa suihku ja suihkuseinä. Tilassa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi. Lattia laattaa ja seinät kaakelia. Lattialämmitys (mukavuuslämmitys sähkö).
Saunan kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä moderni sauna lasiseinällä. Valkoinen tornikiuas Harvia. Lattia laattaa, seinät puupanelia. Saunassa mukavuuslämmitys sähkö.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Sisääntulokerroksessa avara olohuone, joka yhdistyy avoimeen keittiöön. Olohuoneesta käynti lasitetulle terassille ja pihalle. Lattia laminaatti, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys (kaukolämpö).
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, josta toisesta on käynti avoimelle parvekkeelle. Makuuhuoneissa kaapistot. Lattia laminaatti ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston yhteydessä kylmä ulkovarasto ja J-portaan alakerrassa lämmin häkkivarasto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistöpalvelu Talovarma Oy Pertti Burgman Ahventie 4 A 10, 3.krs, 02170 Espoo posti@talovarma.fi
Huolto
Aallokko Kiinteistöpalvelut Osoite: Lokirinne 1, 02320 Espoo Puhelinnumero: 050 3663222
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiössä poikkeava tilikausi 1.7.-30.6.
Asunto Oy Espoon Harmaahaikaran osakerekisteri on siirretty MML:n sähköiseen huoneistotietojärjestelmään 20.3.2023.
Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden kaikista rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Yhtiöllä on asuntokauppalain 2.uvun 191:n mukainen suorituskyvyttömyysvakuutus vakuutusyhtiö Fenniassa sopimusnro 490-7292810 yhteensä 1 123 831 €. Garantia Oy rakennusvaiheen aikainen vakuus on vapautettu. Vakuutussopimusnumero 102411 ja takaussitoumus nro 573606.
Lainaosuudesta on pyydetävä aina erillinen lainaosuuslaskelma.
Tonttiosuudesta pyydettävä tieto erikseen posti@talovarma.fi. Osakkaita pyydetään huomioimaan henkilökohtainen tonttilunastusilmoituksen ajankohta 31.8 mennessä.

Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai sakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteidenosalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeidenomista jalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat
esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat.

Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa, edellyttäen että ei
täytä ensiasunnon ostajan verovapauden edellytyksiä.
Muuta: Koneellinen LTO. Kerhotila, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, valokuitu.

Tehdyt remontit
Kts. selvitys As Oy Espoon Harmaahaikarassa tehtävistä korjauksista v. 2021-2022:
- ulkoseinäelementtien tuulensuojalevyjen saumojen
tiivistäminen teippaamalla
- tuulettuvien alapohjien (rakennukset 1, 2, 4 ja 7) tuuletuksen
tehostaminen koneellisella ilmanvaihdolla
- avoparvekkeellisten asuntojen parvekeliittymän (ulkoseinän ja
parvekelaatan) tuulettuvuuden tehostaminen ja detaljin
vikasietoisuuden parantaminen
- sisääntulokatosten ja varastojen ulkoseinäliittymän
(ulkoseinän ja vesikaton) tuuletuksen tehostaminen ja detaljin
vikasietoisuuden parantaminen
- sisätilojen ilmatiiviyden parantaminen tiivistämällä
mittauksissa havaitut ilmavuotoreitit, kuten ikkunoiden ja ovien
tiivistäminen runkorakenteisiin, alapohjan läpivientien
tiivistäminen, tiettyjen detaljien tiivistäminen asuntokohtaisesti
annettujen suunnitelmien mukaisesti
- julkisivun tiivistäminen suunnitelmien mukaisilla
myrskylistoituksilla
- julkisivun pellitysten tarkastaminen ja korjaaminen
tarvittaessa
- huoneistojen välisten seinien paloeristysten tarkastaminen ja
korjaaminen tarvittaessa
- alapohjan palokatkojen tarkastaminen ja korjaaminen
tarvittaessa
- asuntojen märkätiloissa olevien vesimittareiden ilmatiiviiden
luukkujen toteuttaminen
Tulevat remontit
Talo on valmistunut heinäkuussa 2020 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin
osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
11 902 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. (09) 81 621
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
51 243,40 € / vuosi
Tontin vuokraaja
FIM Tonttirahasto I Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
7.3.2067

Asunto Oy Espoon Harmaahaikara

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Saunalahden koulu n. 1,2 km (esi - 9.lk), Vanttilan koulu n. 1,4 km (1-9 lk.)
Palvelut: K-Supermarket Lasihytti (n. 2 km kävellen, Liikkeitä kuten K-supermarket, Maxin kala), Saunalahden S-market n. 1 km. Lippulaiva n. 4 km
Muut palvelut: Kirjasto Saunalahden koulun yhteydessä n. 1,1 km, Kallvikin uimaranta n. 2,2 km
Harmaalaakson upeat ulkoilumaastot hiihtolatuineen.
Päiväkodit: Touhula VekaraVuori n. 850 m, Touhula Vekaralahti n. 1,5 km, Vanttilan päiväkoti n. 1,5 km
Liikenneyhteydet
Bussi n. 300 m, linja 162. Noin 10 minuutissa bussilla Kauklahden juna-asemalle ja toiseen suuntaan Lippulaivalle 20 min. Kivenlahden metroasema n. 2,7 km, Kauklahden juna-asema n. 2,8 km. Länsiväylä 2,7 km ja Kehä III 3,3 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Ulkopaikka AP 7, saatu yhtiöltä alustava lupa sähkölataustolpan asennukseen.
Kohteen yhteydessä myydään erillinen autopaikka AP7 (osakkeet 7734-7735, sähköpistokkeellinen pihapaikka) hintaan 2500 euroa.
Toteutetut autopaikat 54+2, joista autokatospaikkoja 41 kpl, muut pihapaikat 15 kpl. Osakkeina 54 kpl, yhtiön omistuksessa 2 LE-paikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Harmaalaakso, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kaijanen Irina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.