ROOF LKV Tampere Oy
ROOF LKV Tampere Oy

Paritalo | 4h + k + khh + kh + sauna

Sipilänpolku 5 as 1, Lempäälä, Lempäälä

Hinta

349 000 €

Koko

99 m²

Vuosi

2024

Ennakkomarkkinoinnissa paritalon puolikas. Arvioitu valmistuminen syyskuu 2024. Paritalo tullaan jakamaan hallinnanjakosopimuksella. Tämä yksitasoinen koti tekee heti vaikutuksen ja se soveltuu erinomaisesti eri elämäntilanteisiin. Asunto sopii loistavasti niin lapsiperheelle, kuin tilaa kaipaavalle pariskunnalle. Kodin keskipisteenä toimii olohuoneen ja keittiön yhdistelmä. Olohuoneesta on käynti omalle terassille ja pihalle. Kolme makuuhuonetta on hyvän kokoisia. Lisämukavuutta asumiseen tuo tilava kodinhoitohuone, erillinen wc sekä saunallinen kylpyhuone, jonne pääset löylyihin päivän päätteeksi. Lämmitysmuodoksi tulee maalämpö ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kodissa ei siis ole pattereita, joka helpottaa sisustamista. Asunnossa on myös tehokas viilennys ilmanvaihtokanavien kautta. Huoneiston ulko-oven vieressä on autokatos ja tekninen tila. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Henna Haapasalo 045 317 9500 henna.haapasalo@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English Get a roof

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21566344
Sijainti
  • Lempäälä Lempäälä
  • Sipilänpolku 5 as 1, 33880 Lempäälä
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + kh + sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99 m²
Kokonaispinta-ala
99 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 99 m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2024
Vapautuminen
Muu ehto: rakenteilla
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Talotekniikka: Lämmitysmuotona maalämpö, molemmissa asunnoissa omat maalämpökoneet. Lämmönjako vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asunnoissa koneellinen ilmanvaihto. Molemmissa asunnoissa myös tehokas viilennys ilmanvaihtokanavien kautta. Mahdollisuus lisätä myös aurinkopaneelit. Asunnot liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Asunnoissa valokuitu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: 1. Perustus: Rakennus perustetaan maanvaraisesti betonianturan päälle. Anturan alla on 600mm sepelitäyttö (0-32mm). Sokkelina on 150mm betoniharkko, joka terästetään ja täytetään juotosbetonilla. 2. Runko: Rakennuksen runko on puurakenteinen. 3. Julkisivu: Julkisivumateriaalina on puuverhous, katto saumapeltikate. 4. Väliseinät: Väliseinät ovat 66mm kertopuurunkoisia, huoneistojen välinen seinä on 48x98 runkoinen , jossa 20mm ilmaväli välissä. 5. Ikkunat ja ovet Ikkunat ovat puualumiini-ikkunoita, joissa välissä sälekaihtimet 6. Ovet: Ovet ovat korkealaatuisia puuovia. 7. Terassi: Terassin materiaali on painekyllästetty puu, käynti terassille on olohuoneesta.
Keittiön kuvaus
Koneet ja laitteet: Molemmissa asunnoissa varusteina imevä induktioliesi, mikroaaltouuni, kiertoilmauuni, jääkaappi/pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesu-/kylpyhuone: Lattia: laatta Seinät: kaakeli
WC-tilojen kuvaus
WC: Lattia: laatta Seinät: kaakeli
Saunan kuvaus
Sauna: Lattia: laatta Seinät: puu
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone: Lattia: laatta Seinät: kaakeli
Olohuoneen kuvaus
Seinät: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät: maalattu Lukumäärä: 3
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-425-11-233
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 445 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
217 m²
Tontin nimi
PIKKUPIRTINMÄKI
Tehokkuusluku
0.15
Rasitteet
RASITUSTODISTUS 15.12.2023 1) Kiinnitys vireillä Vireilletulopvm: 18.10.2023 Asianumero / arkistoviite: MML/581251/72/2023 Hakemustunnus: MML/581250/70/2023 2) Kiinnitys vireillä Vireilletulopvm: 18.10.2023 Asianumero / arkistoviite: MML/581252/72/2023 Hakemustunnus: MML/581250/70/2023
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on 217 m² ja koko rakennusoikeus on käytetty.
Kaavoitustiedot
Alueelle ei ole tiedossa merkittäviä muutoksia per. 18.12.2023, eikä lähiympäristössä ole vireillä asemakaavoja. Alueella on vireillä Sääksjärven osayleiskaava, jonka materiaaleihin voi tutustua täällä: https://www.lempaala.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus-ja-maankaytto/kaavoitus/yleiskaavoitus/vireilla-olevat-yleiskaavat/12020-saaksjarven-osayleiskaava/

12020 Sääksjärven osayleiskaava

Lempäälän kunta on käynnistänyt Sääksjärven osayleiskaavan laatimisen keväällä 2017. Suunnittelualue sijaitsee Lempäälän kunnan pohjoisosassa lähellä Tampereen kaupungin ja Pirkkalan kunnan rajaa. Kaavoitettavan alueen pinta-ala on noin 17,5 km² ja se kattaa alueen oheisen kuvan mukaisesti. Yleiskaavan tavoitteena on muodostaa yhteinen näkemys siitä, millaiseksi Sääksjärven aluetta halutaan tulevaisuudessa kehittää maankäytön ja yleiskaavassa ratkaistavien asioiden osalta.

Ostajan tulee tutustua huolellisesti alueen kaavoitukseen edellä mainitun linkin kautta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
ulkovarasto + autokatos

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haapasalo Henna

Asuntomyyjä

ROOF LKV Tampere Oy

ROOF LKV Tampere Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.