Kiinteistövälitys FLOW LKV

Omakotitalo | Hevostila, 4mh, k, iso tupa, khh, kph / s, 2 wc.työhuone / harrastetila, hevostalli / konehalli

Kolsantie 91, Linnankylä, Saarijärvi

Hinta

349 000 €

Koko

157,6 / 233,5 m²

Vuosi

-

Saarijärvellä viljapeltojen keskellä myynnissä upea hevostila, missä voit toteuttaa sinun unelmaasi kauniissa maalaismiljöössä! Päätalo pitää sisällään 4 mh, k, tuvan, khh, kph/s, 2 erillistä wc- tilaa, työhuone/askartelutilaa ja suuren terassin. Kokonaisneliöitä 233,5m2 ja asuinpinta-alaa 157,6m2. Tässä tilassa sinua odottaa upea täysin saneerattu iso kolmikerroksinen talo, jossa mukavasti tilaa isommallekin perheelle! Sisään tultaessa astut isoon eteiseen, jossa heti erillinen wc-tila ja tämän jäkeen upea keittiökokonaisuus. Valoisassa keittiössä on laadukkaat ja kauniit puustellin kaapistot. Tuvan puolella iso varaava paikalleen muurattu takka/leivinuuni. Tuvan vieressä on kodinhoitohuone, josta pääset isolle terassille. Tässä kodissa on valoisa kylpyhuone, jossa poreamme hellii sinua syysiltojen pimentyessä. Iso moderni sauna antaa rentouttavat nautinnolliset löylyt. Yläkertaan sijoittuu neljä makuuhuonetta, jotka kaikki on toimivan kokoisia ja valoisia. Lisäksi aulatila, erillinen wc-tila ja käynti katetulle parvekkeelle, josta voit ihastella palaa kauneinta Suomea. Alakerrassa on tekninen tila ja erinomaista työhuone/askartelutilaa. Lämmön tuottajan toimii edullinen ja energia tehokas maalämpö! Kiinteistöllä lisäksi iso hevostalli, konehalli, lampola rakennus, kooltaan noin 400m2: Neljälle hevoselle paikat ja yhdelle ponille EU säädösten mukainen. Hevostallin puoli pitää lisäksi sisällään mm. satulahuoneen , pesutuvan ja kuivaushuoneen, jotka ovat lämpöisiä tiloja, lämpiää edullisella maalämmöllä. Konehallin puolella paljon korkeaa tilaa. Ratsastukseen tehty hyvin perustettu ratsastuskenttä, sekä pyöröaitaus hevosten kouluttamiseen ja liikuttamiseen. Ihana vanhan ajan iso aittarakennus ja autotalli, joka on kaksikerroksinen. Kokonaisala 160m2. Mahdollisuus tehdä kesähuoneita ja majoitustiloja. Tämä upea kokonaisuus ei vaadi sinulta mitään remontteja,vaan voit muuttaa suoraan remontoituun kotiin ja nauttia tämän maalais miljöön rauhasta ja kauneudesta! Päätilasta tullaa lohkomaan noin 2,9 ha maapohja, joka sisältää metsämaata noin 0,7 ha peltoa noin 1,1 ha ja loppuosa on on pihapiiriä ja ratsastuskenttää. Sijainti on loistava, sillä pääset nopeasti Jyväskylään, matkaa vain 60 km. Tämä hulppea koti pihapiireineen kannattaa tulla katsomaan paikan päälle! Tähän kohteeseen järjestämme vain yksityisnäyttöjä, joten ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva esittely aika. Kun harkitset asunnon vaihtoa, myymistä tai ostoa- hyödynnä osaamisemme pitkän linjan kiinteistövälittäjinä. ASUNNON ARVIOINTI ON MAKSUTON!! Soita tai lähetä sähköposti ja sovi tapaaminen. Käytössämme sähköiset digitaaliset palvelut myyntisopimuksesta aina kaupantekoon saakka! www.flowlkv.fi/Tarja Illikainen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21574614
Sijainti
  • Saarijärvi Linnankylä
  • Kolsantie 91, 43100 Saarijärvi
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Hevostila, 4mh, k, iso tupa, khh, kph / s, 2 wc.työhuone / harrastetila, hevostalli / konehalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
157,6 m²
Muiden tilojen pinta-ala
75,9 m²
Kokonaispinta-ala
233,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot perustuvat myyjän antamiin rakennuspiirustuksiin .
Asuinkerrosten määrä
3
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
Muu ehto: 01.12.2023

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 105,38 € / vuosi

Tiemaksu

200,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus noin 20 000Kwh vuositasolla, sisältää myös navettarakennuksen sähkön. Veden kulutus oman käyttöasteen mukaan. Ostaja maksaa lohkomiskulut.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa aulatilaa, josta käynti katetulle terassille. Iso eteinen ja talon etuosassa ja sivussa iso terassi, jossa lasitettu kesähuone. Yläkerran aulassa takkavaraus.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pihakeinu, trampoliini,hiekkalaatikko, lautakeinu.
Kauppaan ei kuulu: Aikuisten keinu ei kuulu kauppaan.

Navetan irtaimistosta neuvotellaan erikseen.
Tehdyt remontit
2013-2015 koko talo saneerattu ulko- ja sisätilojen osalta. Loppukatselmus 18.2.2018.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energiatodistuksen laatimispäivä 14.09.2023 ja voimassa 14.09.2033.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Varaava takka/leivinuuni tuvassa
Hyvä
Tulisija
Takka
Tuvassa varaava takka/leivinuuni 2013
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
Kaksi saostuskaivoa ja imeytyskenttä, tallirakennuksen jätevedet menevät samaan kaivoon.
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä siirtyy (Elenia), vesiliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Keskitaso on kokonaan hirsirunko, ei eteinen , yläkerta puurunko ja kellari betoni.
Keittiön kuvaus
Upea Puustellin keittiökokonaisuus, jossa Festivo jääkaappi/pakastin, induktioliesi ( 90 cm leveä), liesituuletin aktiivihiilisuodattimella ja omalla moottorilla, integroitu astianpesukone. Pöytätasot kiveä ja paljon kaappi- ja laskutilaa sekä laatikostot. Lattia vinyylikorkki. Seinät maali, välitilan seinät laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Upeasti saneerattu tilava kylpyhuone, jossa kaksi isoa sade suihkua, poreamme, wc-istuin, lattialämmitys. Ikkuna tuo luonnon valon sisään.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerrassa oma erillinen wc-tila ja alakerrassa heti eteisen luona wc-tila. Molemmissa wc-tiloissa laadukkaat Puustellin kalusteet: Peilikaappi/ peili, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin, bidee. Alakerran wc-tiloissa ikkuna.
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Upea saunakokonaisuus, jossa selkänojien takana kuituvalot. Saunan puuosat on korkealaatuista harjattua paneelia. Saunassa ikkuna
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Puustellin kalusteet, paljon kaappi- ja laskutasoa, silityslauta integroituna, pyykinpesukone, kuivausrumpu. Upea laattalattia ja käynti isolle terassiosuudelle.
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Tuvassa jätetty hirsiseinää näkyville. Paikalleen muurattu leivinuuni/ varaava takka. Luonnonvaloa tulee sisälle monesta suunnasta. Lattia on vinyylikorkki Seinät on hirsi/maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa neljä tilavaa ja valoisaa makuuhuonetta. Kolmessa makuuhuoneessa Puustellin vaatekaapit ja yhdessä makuuhuoneessa Finnmirrors liukuovikaapisto. Lattiat on vinyylikorkki. Seinät paneeli/maali.
Säilytystilojen kuvaus
Aittarakennuksessa erinomaista säilytystilaa noin 160m2 sekä Hevostalli/konehalli-lampola noin 400m2:
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili /2013
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
729-409-1-483
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
166 860 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Päätilasta tullaan lohkomaan noin 2,9 ha maapohja, joka sisältää metsämaata noin 0,7 ha peltoa noin 1,1 ha ja loppumaa, jossa on ratsastuskenttä (noin.45mx30m), pyöröaitaus halkaisijaltaan noin 17 m.
Tontin nimi
Marjala
Kaavoitustiedot
Pihapiiri kuuluu Saarijärven keskustan yleiskaava-alueeseen ja palstan eteläosa sähkölinjan eteläpuolella (tummanvihreä alue) Saarijärven reitin rantaosayleiskaava-alueeseen. Eteläosa on osoitettu maa- ja metsätalousalueeksi (M).
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Aittarakennus rv 1950-luvulla, kokonaisala 160m2. Aittarakennuksessa yhteensä 5 huonetta ja autotalli. Hevostalli/konehalli-lampola noin 400m2: 4 hevospaikkaa,1 ponipaikka. Satulahuone , pesutupa ja kuivaushuone ja kanala (maalämmöllä), hevospuoli ei lämmitystä, wc, konehallin puolella paljon korkeaa tilaa, lantala. Hevosille ratsastuskenttä noin 45mx30m ja pyöräaitaus.
Palvelut
Koulut: Saarijärven Yhtenäiskoulu, jonne matkaa 7,4 km.
Koulukuljetus 1-4 lk, koululiikenne 5-6 lk.
Palvelut: Saarijärven keskutaan noin 7,4 km
Päiväkodit: Saarijärven keskustassa , jonne matkaa 7,4 km.
Pihan kuvaus
Luumupuita, tyrnipuita ja kirsikkapuita, päärynäpuu vadelmaa, marjapensaita sekä omenapuu.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Saarijärvi

Asuinalueena Saarijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Illikainen Tarja

Myyntijohtaja, LKV, KiAT

Kiinteistövälitys FLOW LKV

Kiinteistövälitys FLOW LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.