Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Kerrostalo | 4h + kt + kph + s + 2wc + khh + 2p

Adjutantinkatu 8, Mäkkylä, Espoo

Hinta

469 000 €

Koko

105,5 m²

Vuosi

2009

Moderni, tilava kulmahuoneisto kauniilla näkymillä ja erinomaisella pohjaratkaisulla! Asunnon sisääntulo avautuu eteiseen, jonka oikealla puolella on erillinen wc, kodinhoitotila sekä moderni ja tilava kylpyhuone. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös oma sauna, josta pääsee kätevästi kylpyhuoneen puolelta omalle lasitetulle parvekkeelle vilvoittelemaan. Parvekkeelta on lisäksi käynti päämakuuhuoneeseen. Muut huoneet sijoittuvat vierekkäin asunnon toiselle puolelle ja tilava olohuone sekä keittiö toiselle puolelle. Olohuoneesta on myös käynti asunnon toiselle lasitetulle parvekkeelle, jolla on tilaa esimerkiksi oleskeluryhmälle. Asunto sijoittuu rakennuksen kulmaan, joten ikkunoita on kahteen suuntaan ja näkymät avautuvat merelle asti. Tämän asunnon erikoisuus on n. kolmen metrin huonekorkeus joka tuo väljyyttä ja tilan tuntua, tämä kannattaa tulla katsomaan paikan päälle! Autohallista on mahdollista hankkia jopa kaksi erillisinä osakkeina myytävää autopaikkaa(17 000€/kpl), joihin on tarvittaessa mahdollista saada lataus sähköautolle. Asunnolle kuuluvan verkkokellarivaraston lisäksi myynnissä on erillinen 11m2 lämmin varastohuone (15 000€), joten pulaa säilytystilasta tässä huushollissa tuskin tulee aivan heti. Sijainti Leppävaaran kupeessa kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä tekee arjesta helppoa. Sellon kauppakeskukseen on noin kilometrin matka. Alueella on monipuoliset julkisen- ja kevyen liikenteen kulkuyhteydet. Mäkkylän juna-asema on n. 600 metrin päässä ja Kehä 1:lle hurauttaa alta aikayksikön. Raide-Jokerin pysäkki on n. 10 minuutin kävelymatkan päässä. Varaa itsellesi sopiva esittelyaika ja ota yhteyttä allekirjoittaneeseen! Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi Service also in English https://bo.fi/henkilo/jaakko-haapamaki/ IG: @jaakko.haapamaki Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21577428
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + kph + s + 2wc + khh + 2p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105,5 m²
Kokonaispinta-ala
105,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/8
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

469 000,00 €

Velaton hinta

469 000,00 €

Neliöhinta

4 445,50 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

411,45 € / kk

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Valinnainen vuokratontti, lunastushinta 883 euroa/m2, (Isännöitsijältä 30.1.2024 saadun tiedon mukaan). Lunastushintaan lisätään mahdolliset järjestelykulut ja varainsiirtovero 3% sekä indeksikorotus.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

443,10 € / kk

Tontin vuokravastike

411,45 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

854,55 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Isännöitsijäntodistuksen merkinnät: Yhtiö vastaa parvekelasitusten kunnossapidosta. Saunalahti taloyhtiölaajakaista 10M. Kylpyhuoneen lattialämmitys menee taloyhtiön sähkölaskulle. Varsinainen yhtiökokous 2.5.2023 päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus tarvittaessa päättämään tontinosan kaupasta ilman yhtiökokouksen päätöstä kuluvan vuoden syyskuun loppuun asti. Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa taloyhtiön isännöitsijä Jukka Saarto tarvittaessa hoitamaan kiinteistökauppa ja muut kauppaan liittyvät toimenpiteet taloyhtiön puolesta. Päätettiin yksimielisesti kartuttaa lainanlyhennysrahastoa sekä tontinlunastusrahastoa lainaosuus- ja tonttiosuussuoritusten määrällä. Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus muuttamaan auto- ja moottoripyörämaksuja pysäköintiyhtiön muuttaessa niitä, ja muuttamaan tontinvuokravastiketta tarpeen vaatiessa. Lunastettavissa oleva vuokratontti: Yhtiöjärjestyksen 7§ kerrotaan tonttiin liittyvistä seikoista. Kutsussa varsinaiseen yhtiökokoukseen tiedustellaan osakkeenomistajilta haluavatko nämä maksaa huoneistokohtaisen osuutensa tontin lunastushinnasta. Osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus vuokratun tontin lunastushinnasta yhtiölle, jonka tulee tämän jälkeen seuraavana vuokrasopimuksen mukaisena mahdollisena ajankohtana hankkia vastaava murto-osa tontista. Yhtiökokous 2.5.2023 valtuutti hallituksen vastaanottamaan lunastusilmoituksia 30.9.2023 asti. Kiinteistö Oy Adjutantinkadun Pysäköinnin nykyiset lämmitystolpat ei ole tarkoitettu eivätkä sellaisenaan sovellu sähkö- ja hybridiautojen lataukseen. Tämän vuoksi Pysäköintiyhtiö tarjoaa autopaikan haltijoille mahdollisuuden muuntaa lämmitystolppa sähkö­ ja hybridiautojen latauspisteeksi Lisätietoja saa isännöitsijältä.
Tehdyt remontit
2012: vaatehuone on purettu pois, makuuhuoneen seinää on siirretty ja makuuhuoneen oviaukkoja suurennettu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Täyskorkea jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin ja erillisuuni. Kivitasot, lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi suihkua. Lattia ja seinät laatoitettu. Kylpyhuoneesta käynti asunnon toiselle parvekkeelle.
WC-tilojen kuvaus
Kummassakin wc:ssä on peilikaappi, allaskaappi ja allas sekä bide-suihku. Kylpyhuoneen yhteydessä olevassa wc:ssä on kuivauspatteri. Toinen erillis-wc on eteisen yhteydessä. Lattia ja seinäpinnat laatoitettu.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas. Lattia laatoitettu, seinät paneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on tilava pyykkikaappi ja varaus pesutornille. Tila on erotettu lasiliukuovella kylpyhuoneesta.
Olohuoneen kuvaus
Huonekorkeus olohuoneessa hulppeat 3 metriä. Lattia parkettia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia parkettia, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnolle kuuluu irtaimistovarasto. Lisäksi erillisenä osakkeena on 11m2 lämmin varastotila, jonka hintapyyntö on 15 000 euroa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Jukka Saarto / Emännöintitoimisto Aamu
Huolto
Tapiolan Lämpö Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastusoikeus (yj 18§) koskee varastoja ja autohalli- sekä moottoripyöräpaikkoja.
Muuta: Irtaimistovarasto, lastenvaunuvarasto, väestönsuojat, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, kaapeli-tv, taloyhtiölaajakaista Elisa.
Tehdyt remontit
2016 jakotukkien hattujen korjaus hamppuliitostulppauksiksi
2018 ilmanvaihdon puhdistus, venttiilien pesu sekä ilmamäärien säätö, 10-vuotisvastuiden virhe- ja puuteluettelo, kiinteistön kuntoarvio, salaojien kuvaus
2019 13 pystyviemärin ja pohjaviemärin pesu + kuvaus (kaikki viemärit kolmea lukuun ottamatta), parvekelasien huolto, taloautomaatiojärjestelmän huoltokorjauksia
2020 väestönsuojan tiiviyskoe, pihamuurin korjaus YIT, huoneistojen märkätilojen kosteuskartoitus
2021 5 kylpyhuonetta rakennuttajan korjaamina, taloautomaatiojärjestelmän uusiminen, porraskäytävävalaisimien muuttaminen LED-valaisimiksi, 1.kerrosten terassi- ja parvekepuuosien huoltomaalaus, 2020 kosteuskartoituksessa havaittujen puutteiden korjaukset
2022 pihamuurin puhdistus ja maalaus pihan puolelta
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan:
2023-2024 8.kerrosten terassi- ja parvekepuuosien huoltomaalaus
2024-2025 parvekelasien huolto
2024-2025 viemärien huuhtelu ja kuvaus
2024 energiatodistuksen uusiminen
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
3 600 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, www.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
1.1.2056

Asunto Oy Espoon Topaasi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaksi erillistä autohallipaikkaosaketta, joiden hintapyyntö on 17 000 euroa / kpl.
Autohallipaikat omilla osakkeilla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mäkkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haapamäki Jaakko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.