Kiinteistönvälitys Otso Lkv Oy
Kiinteistönvälitys Otso Lkv Oy

Kerrostalo | 2h + k + kph (yj: 3h)

Kiertokatu 10, Riihiketo, Pori

Hinta

89 000 €

Koko

57,5 m²

Vuosi

1951

Kiertokatu! Tämä 50-luvun kivitalon tunnelmallinen koti leveine ikkunalautoineen tarjoaa kaiken tarpeellisen yhdelle tai kahdelle asujalle. Alunperin kolmio ja nyt tilavana kaksiona. Tunnelma on valoisa, avara ja kodikas. Vaaleat värisävyt miellyttävät ja tilaratkaisut ovat erittäin käytännölliset. Kylpyhuonekin saanut uuden ilmeen taloyhtiön putkiremontin yhteydessä. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Ja niin ihastuttava puistomainen ympäristö; kun ikkunoista katsoo, ei uskoisi, että ollaan näin liki keskustaa. Kaikki palvelut silti kävelymatkan päässä! Hyvät tieyhteydet joka paikkaan. Ensimmäinen kerros, muutama rappunen ja olet kotona! Tervetuloa tutustumaan! Tämä soveltuu niin itselle kuin sijoitukseenkin. Pohjakuva tulossa. Riina Välimaa 040 7380952 riina.valimaa@otsolkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21616818
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph (yj: 3h)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57,5 m²
Kokonaispinta-ala
57,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/7
Rakennusvuosi
1951
Käyttöönottovuosi
1951
Vapautuminen
Muu ehto: Sop.muk/2kk kaup

Hinta

Myyntihinta

70 414,84 €

Velkaosuus

18 585,16 €

Velaton hinta

89 000,00 €

Neliöhinta

1 547,83 €/m²

Vastike

Hoitovastike

161,00 € / kk

Pääomavastike

147,83 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

308,83 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

9,00 € / kk

Saunamaksu

8,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Mediavastikkeen määrä 10/2023 asti 0 euroa/huoneisto, sen jälkeen 3 euroa/huoneisto.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Siistikuntoinen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Jarno Norgård, Balanssi
Huolto
Kotikatu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi, Mankeli, Taloyhtiössä on hormi, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Vinttikomero
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Pesutupa
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 52

Tehdyt remontit
Kiinteistössä suoritetut merkittävät korjaukset: Kiertokatu 8 katon kulkusillat, lapetikkaiden ja turvatuotteiden asennus (v.2021) Kiertokatu 8 ja 10 porrashuoneiden alatason maalaus ja laatoitus (v.2021) Kiertokatu 8 ja 10 huippuimurien uusinta ja liittäminen Ounet-etähallintaohjaukseen (v.2021) Kiertokatu 8 ja 10 vintin varastotiloihin valaistus liiketunnistimilla ohjatuksi. (v.2021) Kaikkien talojen sadevesipumppujen ja Kiertokatu 12 jätevesipumppaamon uusinta. (v.2020) Kiertokatu 8 ja 10 pihavalaistuksen parantaminen. (v.2018) Kiertokatu 12 ja 14 hissien uusiminen. (v.2017) Uusittu ulko-ovet. (v.2015) Asennettu poistoilmapuhaltimet katoille. (v-2013-2015) Linjasaneeraus (v.2012-2015 - Remontin yhteydessä uusittu vesijohdot, viemärit, vesikalusteet, märkätilojen vesieristeet ja laatoitukset, antenni-, puhelin- ja sähkönousut, ryhmäkeskukset sekä peruskorjattu saunaosastot, talopesula ja kuivaushuone sekä tehty peltiset ilmastointikanavat. Liiketilat kunnostettu. Tehty Kiertokatu 12 alakertaan pyörävarasto (v.2014) Tehty salaoja- ja sadevesijärjestelmä, uusittu putkikanaalit putkistoineen talojen välillä sekä kaupungin verkkoon. (v.2014) Uusittu yläkerran parvekeovia ja asennettu suojalipat (v.2012) Uusittu liiketilojen ulko-ovet (v.2012) Tehty Kiertokatu 14 pihan sadevesiviemäröinti (v.2011) Uusittu lämmönsiirrin ja tasapainotettu lämmitysjärjestelmä (v.2011) Uudelleen järjestelty pysäköintialueet, korjattu autopistokerasioita, sähköistetty kylmät paikat ja tehty uusia autopaikkoja (v.2011) Uusittu lukitusjärjestelmä (v.2011) Maalattu Kiertokatu 12 peltikatto (v.2009) Peltiverhoiltu Kiertokatu 12 entinen savupiippu (v.2009) Uusittu asuntojen ikkunat ja parvekeovet (v.2000-2008) Kiertokatu 10 peltikaton maalaus (v.2007) Kiertokatu 8 ja 10 hissien peruskorjaus (v.2004)
Tulevat remontit
Piha: Sähköautojen latauspisteiden hankinta (5kpl) Perustukset ja runko: Ei sunniteltuja remontteja Julkisivu: Julkisivukorjauksen suunnittelu Parvekkeet: Parvekkeiden korjauksen suunnittelu Ikkunat ja ulko-ovet: Tuuletusparvekkeiden ovien huoltomaalaus Katto: Ei sunniteltuja remontteja Huoneistojen märkätilat: Yleiset tilat: Ei sunniteltuja remontteja Lämmitysjärjestelmä: Linjasäätöventtiilien uusiminen Vesi- ja viemärijärjestelmä: Ei sunniteltuja remontteja Ilmanvaihto: Huolletaan säännöllisesti Sähkö- ja tietojärjestelmä: Ei sunniteltuja remontteja Hissit: Ei sunniteltuja remontteja
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 678 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Porin Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Porin Keskuspuistikko

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jonotusperiaatteella

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pori

Asuinalueena Riihiketo, Pori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Välimaa Riina

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistönvälitys Otso Lkv Oy

Kiinteistönvälitys Otso Lkv Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.