Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Kerrostalo | 4h + kt + s

Marinportti 6, Kivenlahti, Espoo

Hinta

498 000 €

Koko

91,5 m²

Vuosi

2021

Erittäin hieno neljännen kerroksen asunto merellisen asumisen ytimessä Kivenlahdessa. Kivenlahti ja Marinportti tarjoavat sinulle mukavaa asumista alueella, jossa meri ja lähipalvelut ovat käden ulottuvilla. Kivenlahden metroasema ja hyvät bussiyhteydet tekevät liikkumisesta vaivatonta ja ympäröivä luonto tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia. Neljännen kerroksen sijainti tarjoaa rauhallisen ja ylevän perspektiivin merelle päin ja jokainen päivä alkaa upeilla maisemilla. Asunnossa kohtaat ensimmäisenä kauniit olohuoneen merinäkymät, jotka avautuvat etelään ja lounaaseen lasitetulta parvekkeelta. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä avointa valoisaa ja avaraa tilaa. Tässä neliössä on tilaa ja toimivuutta. Kolme makuuhuonetta tarjoavat runsaasti asumismukavuutta ja kaappitilaa on riittävästi niin makuuhuoneissa kuin eteisessäkin. Makuuhuoneista avautuvat puistomaiset näkymät, jotka tuovat luonnon läheisyyden sisälle. Laadukas kylpyhuone saunalla tarjoaa rentouttavia pesuhetkiä, joissa hoituu myös pyykkihuolto, sillä tilaa on pesutornille. Lisäksi toinen wc on luksusta arjessa. Rakennusaikana hyvällä maulla tehdyt muutokset, kuten keittiön kivitasot ja musta allas, hana sekä parempilaatuiset sisäovet, luovat tyylikästä ja modernia tunnelmaa. Yhtiö tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita. Yhteiskäytössä oleva saunaosasto, lounge leikkinurkkauksineen ja kuntoilutila mahdollistavat rentoutumisen ja hyvinvoinnin ylläpidon. Lisäksi käytössä on pesula, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja ja Elisan laajakaista 50 M. Kivenlahti ja Marinportti edustavat unelmien asuinalueita, joissa yhdistyvät meren läheisyys ja kaupungin helppous. Tämä on tilaisuutesi asua upeassa ympäristössä, jossa jokainen päivä on täynnä mahdollisuuksia ja kauneutta. Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin! Myynti ja esittelyt LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner 040 9522 145 | lauri@bo.fi www.facebook.com/haapamakikatas IG @haapamakikatas

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21622473
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
91,5 m²
Kokonaispinta-ala
91,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

498 000,00 €

Velaton hinta

498 000,00 €

Neliöhinta

5 442,62 €/m²

Vastike

Hoitovastike

438,29 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

438,29 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Autohallipaikan hoitovastike 10 €/ap.os.lkm/kk Autopaikka, halli leveä 60 €/kk Sähköauton latauspaikka 9,30 €/kk Kulutetusta vedestä suoritetaan kerran vuodessa tasauslaskutus, joka perustuu huoneistokohtaiseen vesimittariluentaan. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröimiskustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisen hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, jossa kamerallinen ovipuhelin, ovisilmä. Tummanharmaat lattiaritilät parvekkeella. Sisäovet vaihdettu parempi laatuisiin ja samalla vaihdettu valkolakatut tammikynnykset.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveke löytyy sekä asunnosta että taloyhtiöstä
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu. Erikseen neuvoteltavissa pyykinpesukone, kuivausrumpu ja eteisen asukkaan jälkeenpäin asentamat kaapit.
Kauppaan ei kuulu: Eteisen naulakko, muut asunnon kalusteet.
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla
Tehdyt remontit
2022 Eteisen lattiapinnan vaihto parketista laattaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo/poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Laadukkaassa keittiössä on lähes uudenveroiset kodinkoneet. Rakennusaikaisena muutostyönä lisätty kivitaso, musta allas sekä hana. Varustus: jääkaappi, pakastin, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, ja astianpesukone. Lattiat parkettia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on kalustettu harmoonisilla väreillä ja materiaalit ovat tasokkaita. Pesuhuoneessa muutostyönä vaihdettu parempi laatuinen ovi ja suihkun juoksuputki. Valkolakattu tammikynnys. Varustus: wc-istuin, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Vaaleasävyisillä materiaaleilla sisustettu wc, jossa käyttömukavuutta lisää lattialämmitys. Valkolakattu tammikynnys. Varustus: wc-istuin, bidee, peilikaappi, lattiakaivo. Lattia ja seinät laattaa.
Saunan kuvaus
Uudenveroinen kunto. Rakennusaikaisena muutostyönä oven lasi vaihdettu harmaaseen sävyyn sekä saunan valaistusta (valokuidut) parannettu. Seinät, lauteet ja katto puuta. Lattia laattaa.
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Rakennusaikaisena muutostyönä lisätty ilmalämpöpumppu (vain viilennykseen) ja Kährs Tammi (petsattu, mattalakattu ja harjattu tammi) 1-sauvalautaparketti. Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilavat huoneet. Kaikissa makuuhuoneissa kaapistot. Lattiat parkettia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnon varasto on samassa kerroksessa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Matinkylän Huolto Oy ISA Isännöitsijä Jari Holmström p. 040 536 8170 jari.holmstrom@matinkylanhuolto.fi
Huolto
Matinkylän Huolto Oy ISA, p. 09 804631
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi, Mankeli, Väestönsuoja, Yhteinen parveke, Askarteluhuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Katso yhtiöjärjestyksen §9.
Lunastusmenettely käynnistyy, kun Maanmittauslaitos lähettää taloyhtiölle tiedon uuden omistajan omistuksen rekisteröinnistä - vasta tämän jälkeen taloyhtiö ilmoittaa kirjallisesti osakkaille lunastusmahdollisuudesta kahden viikon kuluessa. Ostajan tulee kuitenkin toimittaa kopio kauppakirjasta isännöitsijätoimistoon.
Muuta: Yhtiöllä on yhteiskäytössä saunaosasto, lounge, jossa leikkinurkka ja kuntoilutila, pesula ja Postin automaatti, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, Elisan laajakaista 50 M, huoneistokohtaiset varastot.


Tehdyt remontit
2021 10-vuoden energiatodistuksen laatiminen
2022 Pelastussuunnitelman laatiminen
Tulevat remontit
Kunnossapidon periaateohjelma vuodelle 2024-2032
- Huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen, 70 kpl
- Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu
- Salaojien painehuuhtelu
- Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö
- Energiatodistuksen uusiminen
- Parvekelasien huolto
Energialuokka
A (2018), Viimeinen voimassolopäivä 17.11.2031
Tontin koko
1 200 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja Espoon kaupunki, p. 09 816 21



Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Helios

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Metro, linja-autot Kamppiin, Lippulaivaan, Isoon Omenaan ja poikittaislinja 510 pysäkki lähellä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
YIT:llä on ollut ylimääräisiä autopaikkoja myytävänä. YIT:n asuntomyynnistä saatavilla ajankohtainen tieto autopaikoista.
Toteutetut autopaikat 91 kpl. Autopaikat: 31 kpl (osakkeina Kiint. Oy Marinrannan Pysäköinti, kiinteistötunnus 049-34-68-7) + 2 vuokrattavaa inva-autopaikkaa. Moottoripyöräpaikat: 2 kpl (osakkeina).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kivenlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katas Lauri

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.