Bo LKV Turku

Kerrostalo | 4 h, k, kph / wc, wc, vh, lasitettu parveke

Talinkorventie 3 A, Suikkila, Turku

Hinta

194 000 €

Koko

87 m²

Vuosi

1966

Valoisa ja hyväkuntoinen, kolmen makuuhuoneen kulmahuoneisto, Länsikeskuksen palveluiden vieressä Suikkilassa. Koti sijaitsee talon kolmannessa asuinkerroksessa ja sitä on paljon remontoitu viime vuosina. 2016 uusittu keittiö, jossa valkoiset kaapistot, kontrastinaan ruskean sävyiset puutasot ja käytännöllisyyttä lisäävä lasinen välitila, kestävät aikaa. Erillinen wc on remontoitu myös 2016 ja se on saanut modernin, vaalean ilmeen. Kylpyhuonetta on jossakin vaiheessa uusittu, mutta nykyisen omistajan toimesta sinne on lisätty wc-istuin 2017. Kolme tilavaa makuuhuonetta, avara ja kookas olohuone, sekä tilava eteinen, jossa on säilytystilaa vaatehuoneen kuin liukuovikaapiston ansiosta, täyttävät monien perheiden toiveet vuosiksi eteenpäin. Yhtiön on hyvin hoidettu ja käynyt läpi isoja remontteja, joista viimeisimpänä juuri valmistunut hissi remontti. Entisestään alueen halukkuutta, etenkin lapsiperheiden kohdalla parantaa, arviolta kesäkuussa 2024 valmistuva Suikkilan päiväkoti- ja koulu, joka palvelee tulevaisuudessa useita alueen toimintoja. Sen käyttäjiä tulevat olemaan Turun kaupungin varhaiskasvatus, alakoulun 1-3 luokat, neuvola, kotihoito, ateriapalvelut ja liikuntatoimi. Talinkorventien varrella on myös suuri lasten leikkipuisto ja ulkoilumahdollisuudet ovat mainiot. Lisätiedot ja esittelyt: Susanna Venho I 040 501 9045 I susanna.venho@bo.fi *** OMAN ASUNNON MYYNTI Jos etsit omalle kodillesi välittäjää, soita tai laita minulle sähköpostia. Tulen antamaan ilmaisen hinta-arvion asunnon myyntiä harkitsevalle ja kertomaan miten asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21623028
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, kph / wc, wc, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87 m²
Kokonaispinta-ala
87 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 4 h+k, 87m². Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
1966
Käyttöönottovuosi
1966
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

179 960,97 €

Velkaosuus

14 039,03 €

Velaton hinta

194 000,00 €

Neliöhinta

2 229,89 €/m²

Vastike

Hoitovastike

317,95 € / kk

Pääomavastike

130,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

448,45 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Käyttösähkö ja vesi kulutuksen mukaan (yhtiö laskuttaa). mahdollinen autotolppapaikka 140€/vuosi. Hissi-ja lukko remontista johtuvaa rahoitusvastiketta (jyvitetty olemassa olevaan lainaosuuteen), aletaan perimään 1.3.2024 alkaen. Tämän huoneiston osuus on 40,57€/kk. Lainaosuudet on maksettavissa pois kokonaisuudessaan kesäkuun alussa. Hallitukselle on myönnetty valtuudet tarvittaessa periä 1-2 kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Varainsiirtovero 1,5%, erääntyy maksettavaksi kaupanteossa. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Olohuoneen lattiassa muutama pieni koiran aiheuttama tummentuma. Suikkilan kauppakeskus aiotaan purkaa, tilalle halutaan rakentaa 5-7 asuinkerrostaloa. Hallituksella valtuus hankkia kaavoitukseen ja autopaikkarasitteeseen liittyvää laki- ja asinatuntijaneuvontaa.
Tehdyt remontit
Keittiön ja erillisen wc:n remontti 2016.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2016.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Työtaso: puu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
WC-tilojen kuvaus
Remontoitu 2016.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Suikkilan Lämpö/Paula Tenhunen puh. 02 239 1640
Huolto
Suikkilan Lämpö Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Kuivaushuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Mankeli, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: 16 § KUNNOSSAPITOVASTUU
Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten tms. muutosten ja/tai lisäysten kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksestä yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista.
Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja lisäyksestä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman omistajan toimesta.Osakkeenomistajan vastuu käsittää huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehdyt sellaiset muutokset ja/tai lisäykset, joita huoneistossa ei ole alun perin tai yhtiön asentamana ollut. Niiltä osin kuin osakkeenomistaja on kajonnut alkuperäisenä tai perustasona oleviin rakenteeseen, pintoihin, kalusteeseen, perusjärjestelmään, laitteeseen tmv. vastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain mukaan. Taloyhtiön suorittaessa sellaisia korjaus-, perusparannus- tai muita muutostöitä, jotka edellyttävät osakkaan teettämän muutoksen poistamista, osakas vastaa näistä syntyvistä purku- ja ennallistamiskustannuksista.
Jos todistettavasti syntyy haittaa muille osakkaille/asukkaille osakkaan muutostyöstä, on osakas velvoitettu korjaamaan epäkohdat tai poistamaan asennukset tai yhtiö voi sen poistaa osoittaen siitä aiheutuvat kulut osakkaalle.
Muilta osin kunnossapitovastuu osakkeenomistajien ja yhtiön välillä jakautuu asunto-osakeyhtiölain mukaisesti.

Kuntotutkimukset: Kuntoarvio, RTC Vahanen Turku Oy 12.12.2010.

Lämpö-, vesi- ja viemärijohtojen kuntotutkimus, RTC Turku Oy 6.10.2008.

Kuntotutkimus tehty: 2010
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 33

Tehdyt remontit
1989 julkisivu levytetty, 1993 alajakokeskus uusittu, 1995 ikkunat uusittu, 1996 katto uusittu, 1998 lämmönvaihdin ja lukitus uusittu, 2003 porraskäytävät kunnostettu, kattoluukut ja savunpoistomekanismit uusittu, 2004 ulko-ovet uusittu, 2009 parvekkeiden ovi- ja ikkunaelementit uusittu, 2010 tonttivesijohto uusittu, 2011 asbestikartoitus ja saunaosaston saneeraus, vesikaton huoltokorjaus, ulko-oven sähkölukot hankittu, 2011-2012 viemärien pinnoitus ja käyttövesiputkien uusinta, 2012 ilmanvaihdon nuohous ja säätö, 2013 lämmönjakokeskus uusittu, 2015 IV pakkasvahdin korjaus, talon sokkelien pinnan korjaus, parvekkeiden kuntotarkastus, 2016 viemärien takuupinnoitus, hissin pintojen kunnostus, 2017 pihalaatoitusten korjaus, patteriventtilien ja termostaattien uusiminen ja verkoston perussäätö, 2018 asfaltin uusiminen pihalle, pihavalaistuksen lisääminen, porrassyvennysten saneeraus, 2020 parvekkeiden maalalus/huoltokorjaus, lämpöjohtopumppu uusittu, 2021 asennettu piipunhatut, hissien kuntokartoitus, kattojen tarkastus, 2022 kattojen katepaikkauksia, autosähköpaikkojen latauskartoitus ja energiakartoituksen esiselvitys, 2023 Hissit ja lukostojen uusinta.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana:
Julkisivujen kiinnitysten tarkastus ja tarvittaessa huolto/korjaus 2023.
Ilmanvaihdon nuohous ja säätö 2024.
Kuntoarvion päivitys 2025-2026.
Energialuokka
F (2013), Laadittu: 16.1.2015
Tontin koko
5 570,7 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki/ rakennusvalvonta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Talinkorpi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Citymarket ja Länsikeskuksen palvelut n.1 km.
Liikenneyhteydet
Bussilinjat 60, 61, P3, lähietäisyydellä myös useiden muidenkin bussilinjojen pysäkkejä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jonotus periaate. Tilanne 31.1.2024, ei vapaita paikkoja/ei jonoa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Suikkila, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Venho Susanna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KIAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.