Bo LKV Vantaa

Kerrostalo | 4h, k, kph, erill. wc, vh, parveke (yj:n mukaan 4h + k)

Kerokuja 3, Länsimäki, Vantaa

Hinta

145 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

1981

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ylimmän kerroksen ( 4 krs.) valloittavaan perhekotiin! Tässä huoneistossa kaikki neliöt ovat täydessä hyötykäytössä ja pohjaratkaisu on selkeä. Sisääntulo johdattelee isoon olohuoneeseen. Olohuoneeseen voi myös sijoittaa isomman ruokailuryhmän. Sisääntulon toiselle laidalle jää omaan rauhaan kaksi makuuhuoneista sekä erillinen wc. Kolmas makuuhuone olohuoneen yhteydessä ja tästä käynti tilavalle parvekkeelle. Makuuhuoneissa on reilusti lisäksi säilytystilaa ja erillinen vaatehuone. Isoista ikkunoista upeat yläkerroksen näkymät. Uudenkarhea kylpyhuone on saanut uuden ilmeen vuonna 2020. Läpitalon pohjaratkaisussa luonnonvalo tulvii isoista ikkunoista ja huoneet ovat tilavia ja valoisia ja pienellä pintaremontilla sinulla on mahdollisuus sisustaa kodistasi juuri sinun näköisesi. Yhtiöstä on vuosien saatossa pidetty hyvää huolta, mikä takaakin sen, että asukkaat ovat viihtyneet täällä hyvin. Taloyhtiön turvallinen pihapiiri ja lähiympäristö tarjoavat lapsille hyvät ja turvalliset puitteet kasvaa ja viihtyisää asuinympäristöä täydentävät myös lähipalvelut, kuten lähikaupat, koulut, päiväkodit sekä hyvät liikuntamaastot. Sijainti on mitä parhain: Täydellinen yhdistelmä luontoa ja palveluja kävelyetäisyydellä. Loistavat ulkoilumahdollisuudet aukeavat myös kotiovelta. Tällä sijainnilla nautit sujuvasta arjesta monipuolisten palveluiden äärellä. Oletko sinä seuraava, joka pääset luomaan tähän kotiin hyviä muistoja? TÄMÄN KODIN MYY Sara Karén Puh. 040 594 8114 sara.karen@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21628944
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, erill. wc, vh, parveke (yj:n mukaan 4h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

144 733,00 €

Velkaosuus

267,00 €

Velaton hinta

145 000,00 €

Neliöhinta

1 526,32 €/m²

Vastike

Hoitovastike

419,10 € / kk

Pääomavastike

17,78 € / kk

Erityisvastike

177,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

614,68 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Autopaikka / lämpö 8,00 €/ kk Autopaikka kylmä 5,00 €/ kk. Laajakaistavastike 0,20 €/ huoneisto/ kk. Hallituksella on mahdollisuus periä tai jättää perimättä 1-2 kuukauden ylimääräinen hoitovastike ja/tai rahoitusvastike. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 2 % velattomasta kauppahinnasta, elleivät ensiasunnon ostajan edellytykset täyty. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu, puu
Työtaso: laminaatti, metalli
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli, maali, osalaatoitus
Lattiamateriaali: laatta
Kylpyhuone remontoitu vuonna 2020. Varustus: suihku, kääntyvät suihkuseinät, wc-istuin, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, seinäkaappi, pesukoneliitäntä, kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu suihkunurkkauksen osalta.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: wc-istuin, peilikaappi, pesuallas
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, puu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti, muovi
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Länsimäen Kiinteistöpalvelut Oy/ Lasse Melko Kuntokuja 4, 01280 Vantaa. puh. (09) 342 4210 asiakaspalvelu@lansimaenkiinteistopalvelu.fi
Huolto
Länsimäen kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: DNA-valokuitu, lasten leikkipaikka
Tehdyt remontit
1992 Kaapelijärjestelmä asennettu 1996 Vesikate uusittu, A, B ja C-portaat maalattu 1997 Parvekepielielementit kunnostettu 1998 Ilmastointi nuohottu 1998-1999 Pihaa kunnostettu 2001 D-portaan sauna kunnostettu 2003 E-portaan sauna kunnostettu 2004 Pyörävaraston pääty rakennettu umpinaiseksi, I-talon vesikate maalattu 2005 Ikkunat kunnostettu 2007 Parvekkeiden lattiat, kaiteet ja ovet sekä ulko-ovet korjattu 2008 Lukitukset uusittu 2012 Ilmastointi nuohottu ja säädetty 2013 Piha-aitauksen uusittu, lämmönjakokeskus uusittu, D-portaan saunan löylyhuone kunnostettu, kuivaushuoneiden lattiat maalattu 2014 Pihavarastorakennus kunnostettu ja maalattu, parvekkeiden ja julkisivujen kuntotutkimus, elementtisaumaukset uusittu 2015 DNA Welho Oy 10M laajakaistaliittymä, yhtiöjärjestys päivitetty, parvekkeiden sivut/ pielet kunnostettu ja maalattu (ulkopuoli), Märkätilojen kuntoarviointi, kiinteistön turvallisuuskartoitus, antenniverkon kuntokartoitus, märkätilojen kuntokartoitus, taloyhtiön laajakaista 10 M 2016-2017 Märkätilakorjauksia A 2, F 36, F 37, F 41, G 48, alavalvontakeskus Spider 2016-2018 Parkkialueen asfaltoinnin paikka ja korjaus+ viivojen maalaus 2017 Antenniverkoston kunnostus 2017 Liukumäki, ikkunoiden huoltomaalaus ja lahovauriokorjauksia, porrashuoneen ovien maalaus: A, B, C, Muuntamon ja parkkipaikan puoleisen kellari oven maalaus, ikkunoita uusittu (huonokuntoiset) yht. noin 50 kpl, piha-alueen asfaltointi 2019 Huoneiston G 45 märkätilan korjaus, sähköautojen latauspisteiden kartoitus, vesikaton kuntokartoitus ja korjauksia 2020 porrashuoneen maalaukset, saunan kellarikäytävän maalaus ja F-portaan kellarikäytävän maalaus ja valaistuksen uusiminen, märkätilakorjauksia: B 8, D 28, E 35, G 46, sähköautojen latauspisteiden hankesuunnittelu 2021 Märkätilakorjaus F 43 2021 Kuntoarvion ja PTS:n päivitys 2022 Parvekkeiden ja julkisivun kuntotutkimus, salaojien kuvaus ja huuhtelu 2023 A-C talon alapohjan ryömintätilan tuuletusta parannettu asentamalla tuuletusputket ja kunnostettu sokkelinvierustat, D-talon ryömintätilan tuulettamiseksi lisätty tuuletusputki, seinien villiviinit ja niiden tukikehikot on poistettu ja niiden alla ollut seinä kunnostettu ja maalattu, asukaspihojen aidat on maalattu , pihaa kunnostettu, kellarikäytäviä on maalattu.
Tulevat remontit
Yhtiön kunnossapitotarveselvitys 2023-2027
Huippuimureiden uusiminen (2023)
IV-kanavien nuohous ja säätö (2023)
Vesijohtojen ja viemäreiden kuntotutkimus (2024)
Julkisivun ja parvekkeiden kunnostuksen suunnittelu (2024)
Julkisivun, sisäänkäyntien ja parvekkeiden kunnostus korjaus, sokkelimaalaus (2025)
Vesikaton saneeraus (2025)
Raitisilmaventtiilien lisäys asuntoihin, loppujen ikkunoiden uusiminen (2025)
Lämmitysverkostonperussäätö, autolämmityspistorasioiden uusiminen/ sähköauton latauspisteet (2026)
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
5 643 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Vantaan kaupunki p. 09 839 11
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Vantaan Kerokuja 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Länsimäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karén Sara

Asuntomyyjä, KiAT, Partner

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.