Alcovi LKV
Alcovi LKV

Kerrostalo | 1h + avok + kph (yj: 1h + kk)

Hakaniemenkatu 7, Hakaniemi, Helsinki

Hinta

239 000 €

Koko

30 m²

Vuosi

1937

Moderni kaupunkikoti Hakaniemen parhailta paikoilta Tämä laadukas yksiö tarjoaa käytännöllisen pohjaratkaisun, erinomaisessa kunnossa olevat pinnat ja laadukkaat materiaalit. Tilat ja toiminnot on mietitty huolella elämää ja aikaa kestäviksi. Valkoisesta avokeittiöstä löydät hyvät kodinkoneet ja mukavasti kaappitilaa. Irrallinen saareke luo lisää työtasoa tarpeen vaatiessa. Asuinhuoneessa on puitteet niin rentoutumiseen kuin nukkumiseenkin, lisäksi ruokailemiseen on paikkansa. Ikkunoista koet vehreät sisäpihanäkymät. Hyväkuntoinen kylpyhuone palvelee toiminnallisuuksiltaan loistavasti niin peseytymiseen kuin pyykkihuoltoon. Vuonna 1937 valmistunut Asunto Oy Hakaniemenranta on kattavasti saneerattu, viihtyisä taloyhtiö aivan Hakaniementorin kupeessa. Taloyhtiöstä löytyy muun muassa suojaisa sisäpiha, mukavasti säilytystiloja, talopesula, sauna kera kattoterassin, hissi, sekä muutama vuokrattava piha-autopaikka. Hakaniemenkadulla olet lähellä kattavia palveluja, loistavia ravintoloita, tunnelmallisia kivijalkaliikkeitä, toimivia liikenneyhteyksiä sekä lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Kulkuyhteydet niin jalan, pyöräillen, julkisilla kuin autoillen toimivat erinomaisesti. Hakaniemen uudistettu kauppahalli toreineen löytyy aivan kulman takaa, myös merenranta siintää kivenheiton päässä kotiovelta. Tämä koti ihastuttaa varmasti – tervetuloa tutustumaan! Myyntiä hoitaa Hilla, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21636438
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + avok + kph (yj: 1h + kk)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
1937
Käyttöönottovuosi
1937
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

235 838,38 €

Velkaosuus

3 161,62 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Neliöhinta

7 966,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

159,00 € / kk

Pääomavastike

54,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

213,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

50,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiöllä on lainaa yhteensä 120.085,31 euroa per 31.10.2023, joka koostuu kahdesta lainasta: RL 2 Kattoremontti 114.889,50 euroa ja RL 3 Tuuletusparvekkeiden kunnostus 5.195,81 euroa. Myytävälle huoneistolle kohdistuu yhtiölainaa yhteensä 3.161,62 euroa, jota lyhennetään rahoitusvastikkeena yhteensä 54,00 euroa/kk. Yhtiöllä on tililimiitti 30.000,00 euroa, jonka saldo on 0,00 euroa per 30.6.2023. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 30.5.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuutus yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa kerätä enintään kaksi ylimääräistä hoito- ja/tai pääomavastiketta. Hallitukselle annetaan lisäksi valtuus jättää tarvittaessa keräämättä suunniteltuja hoito- ja/tai pääomavastikkeita enintään kahden kuukauden vastikkeita vastaava määrä. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Lisäksi päätettiin, että tilikauden aikana kerätyt pääomavastikkeet tuloutetaan. Yhtiökokouksessa 30.5.2023 päätettiin uusia osakehuoneistojen, yleisten tilojen sekä yhtiön omistamien huoneistojen lukitukset. Uudeksi lukitusjärjestelmäksi valittiin iLOQ S5. Lukituksen uusiminen kustantaa myytävälle huoneistolle 500,00 euroa, kokonaiskustannus yhtiölle enintään 30.000 euroa (osakehuoneistot 19.000 e + yleiset tilat ja yhtiön omistamat huoneistot 11.000 e). Yleisten tilojen sekä yhtiön omistamien huoneistojen lukituksen uusiminen maksetaan hoitovastikevaroin.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on valkoiseksi maalattua lankkua, seinät maalatut. Katossa upotetut spotit.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Rullaverhot, kaapistot, keittiön saareke
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on siistikuntoinen. Huoneistoremontti tehty vuonna 2018 (sis. kph).
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Avokeittiön varustukseen kuuluu induktioliesitaso, liesituuletin, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Irrallinen saareke. Työtason päässä klaffitaso, jossa tilaa ruokailuun. Lattia on valkoiseksi maalattua lankkua, seinät maalatut. Näkymä sisäpihan suuntaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu valaistu peilikaappi, allas- ja seinäkaappi, suihku, wc-istuin, pyyhekuivain ja pesukoneliitäntä. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Kiinteä valaistus. Lattialämmitys (sähkö).
Saunan kuvaus
Taloyhtiön saunatilat sijaitsevat 8. kerroksessa.
Olohuoneen kuvaus
Olo-/asuinhuoneen lattia on valkoiseksi maalattua lankkua, seinät maalatut. Katossa upotetut spotit. Peililiukuovikaapisto. Tilaa parisängylle. Näkymät sisäpihan suuntaan. Katossa upotetut spotit.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy/Jarno Siren, p. 09 6122 600 (vaihde), asiakaspalvelu@hsi.fi, Ratakatu 1 b A 7, 00120 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Talopesula/itsepalvelupesula, Vinttikomero, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: ilmanvaihto: koneellinen poisto
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 4

Tehdyt remontit
Peruskorjaus ja muut urakat ja muutostyöt: uusittu vesi- ja viemärijohdot sekä kylpyhuoneet.
uusittu sähkönousut, huoneistotaulut, tv-antenni- ja puhelinverkko, rakennettu saunat, pesutupa, kuvaushuone ja kylmäkellarit -85, ikkunat uusittu -93, hissin koneisto ja tekniikka uusittu -94, lämmönsäätölaitteisto uusittu -03, maalaukset; porrashuone, kellarikäytävä, pesutupa, kuivaushuone ja pyöräsuoja, tuuletusparvekkeiden peruskorjaus, ulkoseinien rappauskorjaus ja maalaus -07, Soneran valokaapeliyhteys -10, pihan sadevesikaivon peruskorjaus -12, porrashuoneen maalaus, pesutuvan lattian peruskorjaus ja koneiden uusiminen -13, peltikaton uusiminen, ikkunoiden huolto ja tiivistäminen -15, takaoven uusiminen -16, toisen saunaosaston uudelleenrakentaminen -18, tuuletusparvekkeiden kunnostus -19, peltikaton maalaus -20, IV-kanavien puhdistus, saunan poistoilmakoneen uusinta, viemärilinjojen kuvaus ja huuhtelu -22.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: lukituksen uusiminen -23, linjasulku- ja termostaattiventtiilit, lämmönvaihdin, lämmityksen tasapainotus -24, porrashuoneen maalaus, pesu- ja kuivaushuoneiden maalaukset -25, vuosikorjauksia -26-27.
Energialuokka
F (2013), Todistus on laadittu 31.12.2014.
Tontin koko
904 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691 (vaihde), kartta.hel.fi
Alueella on käynnissä Kruunusillat-hankkeen rakennustyöt. Lisäksi alueella tehdään muitakin muutostöitä, mm. Hakaniementori, Hakaniemenranta 6 ja Merihaan täydennysrakentaminen. Kysy tarvittaessa lisätietoja välittäjältä, ja tutustu vireillä oleviin hankkeisiin kartta.hel.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hakaniemenranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Alueella on Helsingin kaupungin asukaspysäköinti, jonka tunnuksen (I) lunastamalla saa oikeuden 24/7 kadunvarsipysäköintiin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Hakaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Hilla

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.