Alcovi LKV
Alcovi LKV

Kerrostalo | 3h + avok + kphx2 + s + viherhuone (yj: 3h + kt + s + viherh.)

Neilikkatie 6, Tikkurila, Vantaa

Hinta

349 900 €

Koko

76 m²

Vuosi

2016

Viihtyisä koti Tikkurilan ytimestä Tämän kodin parhaat puolet ovat ehdottomasti suurten ikkunapintojen tuoma valoisuus, monenlaista käyttöä palveleva huonejako, kaksi kylpyhuonetta, oma sauna, autohalli, keskeinen sijainti sekä oma tontti. 7. kerroksessa näkymät ovat avarat, sijoittuen aamupäiväauringon suuntaan. Tässä kodissa on sitä jotain – tule esittelyyn ja koe itse! Huoneistossa käytetyt materiaalit ja sävyt ovat kauttaaltaan ajattomia valintoja. Laadukas keittiö tarjoaa toimivat puitteet ruoanlaittoon ja laadukkaat AEG-kodinkoneet kruunaavat kokonaisuuden. Olohuone ja ruokailutila yhdistyvät luontevasti yhdeksi tilaksi, jossa saa viettää aikaa katseilta suojassa. Makuuhuoneita löytyy kaksi, ja tilavaan päämakuuhuoneeseen sijoittaa sujuvasti vaikkapa etätyöpisteen. Viherhuone tarjoilee mukavasti lisää asuintilaa avarien näkymien kera. Suurempi kylpyhuone, jossa on paikkansa myös pyykkihuoltoon, sijoittuu päämakuuhuoneen yhteyteen. Oma sauna on mainio lisä asumiseen! Pienempi kylpyhuone löytyy näppärästi eteisen yhteydestä. Vuonna 2016 valmistunut Asunto Oy Vantaan Carina tarjoaa asukkailleen vaivatonta asumista, jossa suuria remontteja ei tarvitse miettiä vuosikymmeniin. Yhtiö tarjoaa asukkaidensa käyttöön muun muassa runsaasti säilytystiloja, kuivaushuoneen ja laajakaistan (25/25M, sisältyy vastikkeeseen). Huoneiston kaupan yhteydessä on mahdollista ostaa autohallipaikka, jossa on sähköauton latausvalmius. Sijainti on mitä parhain! Tikkurilan erinomaiset ja edelleen vauhdilla kehittyvät palvelut ovat aidosti kävelyetäisyydelläsi. Kivijalassa on ravintola Mama Mozza, lisäksi kulmille sijoittuu useampia kiinnostavia ravintoloita ja kahviloita. Keskustan alueelta löytyy useita kouluja, päiväkoteja ja leikkipuistoja. Autoilevalle asukkaalle sijainti on erinomainen – pääväylät löytyvät vain muutaman minuutin säteeltä, ja alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevalta Tikkurilan juna-asemalta on loistavat julkiset kulkuyhteydet lähes joka suuntaan. Kuluvana vuonna aloitetaan rakentamaan Vantaan ratikkaa, jonka pysäkki tulee aidosti kivenheiton päähän kotiovelta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Tämän kodin myy Hilla, hilla.heikkila@alcovi.fi / p. 045 255 0005

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21638562
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kphx2 + s + viherhuone (yj: 3h + kt + s + viherh.)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
7/8
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 900,00 €

Velaton hinta

349 900,00 €

Neliöhinta

4 603,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

380,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

380,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20,00 e/hlö/kk on ennakko. Täsmäytetään vuosittain mittarilukeman mukaisesti. Laajakaista sisältyy hoitovastikkeeseen. Taloyhtiöllä on lainaa 1.668.382,06 euroa per 7.2.2024, joka koostuu kahdesta lainasta: POV1 RL1 rakentamisaikainen laina ja POV2 RL2 sähköautojen latausinfra. Myytävälle huoneistolle ei kohdistu taloyhtiölainaa per 7.2.2024. Autohallipaikan (nro 27) hoitovastike on 45,00 e/kk ja latausinfravastike 22,80 e/kk. Autopaikkaan ei kohdistu taloyhtiölainaa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on tammiparkettia, seinät maalatut. Katossa upotetut led-valaisimet. Kiinteä peililiukuovikaapisto.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhokiskot, sälekaihtimet, rullaverhot
Kohteen lisätiedot
Yhtiöllä on hallinnanjako- ja yhteisjärjestelysopimuksia, jotka on solmittu naapuritaloyhtiöiden kanssa. Lisätietoja löytyy taloyhtiön asiakirjoista.
Tehdyt remontit
Edellisten osakkaiden teettämät muutostyöt: lisätty kaapistoja ja hyllyjä kylpyhuoneisiin, asennettu rullaverhot ikkunoihin, asennettu akustiikkapaneelia olohuoneen seinään.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on siistikuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön varustukseen kuuluu AEG-merkkiset kodinkoneet: jääkaappipakastin x2, integroitu astianpesukone, kalusteuuni, keraaminen liesitaso, sekä liesituuletin (Swegon Casa Folk). Lisäksi tilavaraus mikroaaltouunille. Työtaso on laminaattia, välitila valkoista kaakelia. Yläkaappien alla kiinteä valaistus. Lattia on tammiparkettia, seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneita on 2 kpl. Päämakuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen varustukseen kuuluu valaistu peilikaappi, kiinteää kaapistoa, pesukoneliitäntä, tilavaraus pesutornille, kuivausteline (seinällä), pyyhekoukut, wc-istuin, bidee-suihku, lasinen kääntyvä suihkuseinä, suihku ja lattialämmitys. Lattia on harmaata laattaa, seinät valkoista kaakelia ja katto paneloitu. Kiinteä valaistus. Eteisen yhteyteen sijoittuvan kylpyhuoneen varustukseen kuuluu kiinteää kaapistoa, valaistu peilikaappi, avohyllyä, wc-istuin, bidee-suihku, lasinen kääntyvä suihkuseinä, suihku ja lattialämmitys. Lattia on harmaata laattaa, seinät valkoista kaakelia ja katto paneloitu. Katossa kiinteä valaistus.
Saunan kuvaus
Saunan lattia on harmaata laattaa, seinät ja katto paneloitu. Kiinteä valaistus. Sähkökiuas, valkoiset kiuaskivet.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on tammiparkettia, seinät maalatut. Yksi seinistä on suurelta osin paneloitu akustiikkapaneelilla.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 2 kpl, lisäksi viherhuone. Makuuhuoneiden lattiat ovat tammiparkettia, seinät pääosin maalatut, lisäksi päämakuuhuoneessa tapettia. Makuuhuoneissa kiinteät kaapistot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto bitumikermikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Carina
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuma Palvelut Hakunilan Huolto Oy, Ulla Haikonen, p. 020 7792 300 (vaihde), ulla.haikonen@asumapalvelut.fi, Kannuskuja 2, 01200 Vantaa
Huolto
Asuma Palvelut Hakunilan Huolto Oy, p. 020 7792 300, aspa@asumapalvelut.fi, Kannuskuja 2, 01200 Vantaa
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Vinttikomero, Väestönsuoja, Taloyhtiössä on sauna, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaapeli-tv: digitaalinen kaapeli (DVB-C), laajakaista: Elisa/Saunalahti 25/25M, koneellinen ilmanvaihto (tulo ja poisto)
Tehdyt remontit
Taloautomaation uusiminen (Fidelix) -21, sähköautojen latausvalmius parkkihalliin halliosakkaiden hankkeena -21
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-27: SRV:lle reklamaatiot ja korjausten hoituminen -23, palovaroittimien uusimiset, vesimittareiden uusimiset ja iv -nuohoukset -26-27, 10 -vuotisvastuun selvitykset
Energialuokka
C (2013), Todistus on laadittu 27.11.2014.
Tontin koko
4 722 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), vantaa.kartta.fi
Alueelle rakennetaan Vantaan Ratikka, jonka rakentaminen alkaa syksyllä 2024 ja arvioitu valmistuminen on vuonna 2029. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://www.vantaa.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/liikenne/vantaan-ratikka
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston kaupan yhteydessä myydään autohallipaikka nro 27 (osakenrot 30798-30810), jossa on sähköauton latauslaite ja sähköpistoke. Hallipaikan hintapyyntö 18.000 euroa.
Autohallipaikat omina osakkeinaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Hilla

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.