Paritalo | 4h + avok + kphx2 + s + khh + vhx2

Murtopakankuja 13A, Kivistö, Kannisto, Vantaa

Hinta

469 000 €

Koko

118 / 121,6 m²

Vuosi

2020

Unelmien paritalokoti Kivistöstä Laadukas paritalokoti tarjoaa mainiot puitteet perheelle, joka kaipaa huoletonta asumista yksitasoisessa kodissa. Tässä kodissa on paljon kauniita yksityiskohtia ja pohjaratkaisu, joka on suunniteltu käytännöllisyys edellä! Tilantuntua tuovat mukavasti suuret ikkunat kera normaalia korkeamman huonekorkeuden. Valoa tulvii vaaleasävyiseen avokeittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostamaan yhteiseen tilaan, jossa on mitä parhaimmat puitteet niin ruoanlaittoon, ruokailuun kuin rentoutumiseenkin. Omega-Keittiöiden saarekkeellisessa avokeittiössä on runsaasti kaapistoa ja työtasoa sekä laadukkaat kodinkoneet – ja mitä valloittavin yleisilme! Kaikki kolme makuuhuonetta ovat toimivan kokoisia, ja sijoittuvat erilleen toisistaan, säilyttäen oman rauhansa. Päämakuuhuoneeseen ripauksen arjen luksusta tuo oma walk-in-vaatehuone, ja kulku suoraan kylpyhuoneeseen. Tummanpuhuvin sävyin viimeistellyn tilavan kylpyhuoneen kruunaa lasiseinällä erotettu sauna, jossa löylyt tarjoilee lauteisiin upotettu Kota-sähkökiuas. Arjen toimivuuden takaa käytännöllinen kodinhoitohuone vesipisteineen ja runsaine kaappitiloineen. Tämän kodin toisessa kylpyhuoneessa kauniit materiaalivalinnat ihastuttavat, käytännöllisyydestä puhumattakaan. Lämmitysjärjestelmänä toimii kustannustehokas poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, lisäksi erityisesti viilennystä hoitaa ilmalämpöpumppu. Asuinrakennus on ulkoasultaan ajaton: tumma puuverhoilu kera kauniiden yksityiskohtien hurmaa. Kaksi autopaikkaa ja lämmin ulkovarasto/tekninen tila sujuvoittavat osaltaan arkielämän sujuvuutta. Piha-alue on helppohoitoinen, nurmella ja asfaltilla viimeistelty. Oma tontti. Kivistön asuinalue on Vantaan kestosuosikki, eikä ihme! Alue on kehittynyt vauhdilla viimeisen vuosikymmenen aikana, ja jatkaa kehitystään edelleen. Kivistö tarjoaa asukkailleen palveluja kauppojen, ravintoloiden ja julkisten kulkuyhteyksien muodossa. Kivistön juna-asemalle on kotiovelta matkaa vajaa kolme kilometriä. Asemalle pääsee myös bussilla lähipysäkiltä, noin 350 metrin päästä. Lapsiperheiden suosimalla alueella sijaitsee useampi päiväkoti ja koulu, Kanniston koululle ja päiväkodille on matkaa vain reilu 100 metriä. Autoillen Kivistöstä kulkee näppärästi Hämeenlinnanväylälle ja Kehä 3:lle, joita pitkin kuljet vaivatta laajasti Uusimaan alueella. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Tämän kodin sinulle myy Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21642289
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kphx2 + s + khh + vhx2
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118 m²
Muiden tilojen pinta-ala
3,6 m²
Kokonaispinta-ala
121,6 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuinpinta-ala (= huoneistoala) on rakennuspiirustusten mukaan 118 m² (sis. kaikki asuintilat), lisäksi tekninen tila 3,6 m², kerrosala 5,5 m². Varsinainen kerrosala (US250) on 180 m², lisäkerrosala (US250) 74 m², yhteensä 254 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

469 000,00 €

Velaton hinta

469 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero on 560 euroa vuonna 2024. Sähkö noin 16.000 kWh/vuosi, vesi noin 15 e/hlö/kk ja jäte noin 20-30 e/kk. Ilmoitetut luvut (sähkö, vesi, jäte) perustuvat nykyiseen kulutukseen, ja voivat muuttua merkittävästikin ilmoitetusta. Kaupan kohteeseen kohdistuva panttikirja siirretään ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan. Ostaja vastaa lainhuutomaksusta ja varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laattaa, seinät valkoisella maalatut. Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Päämakuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen lattia on parkettia (Novafloor, valkolakattu saarni), seinät maalatut. Avokaapistoa. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhokiskot, visor-verhot (olohuone, keittiö, eteinen), ilmalämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Kiinteistössä ei ole antennia ja/tai kuitua. Alueella on olemassa kuituyhteys.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Todistus on laadittu 9.1.2020.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Asuinrakennus on puurakenteinen ja -verhoiltu Kolu Arkkitehtien suunnittelema paritalo.
Keittiön kuvaus
Avokeittiön (Omega-Keittiöt) varustukseen kuuluvat seuraavat integroidut kodinkoneet: jääkaappi ja pakastin (Whirlpool), astianpesukone, induktioliesitaso (Siemens) ja erillisuuni, sekä lisäksi liesikupu (Savo). Keittiön hana Lapetek, mattamusta. Seinät ovat valkoisella maalatut (Tikkurila, sävy paperi), lattia parkettia (Novafloor, valkolakattu saarni). Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Päämakuuhuoneen yhteyteen sijoittuvan suuremman kylpyhuoneen varustukseen kuuluu pyöreä peili, allaskaappi, wc-istuin, bidee-suihku, kaksi suihkua ja pyyhekoukut. Seinät ovat kaakelia (LL Nero marmori 60x60), lattia laattaa (Soft black mate 10x10). Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Pienemmän kylpyhuoneen varustukseen kuuluu pyöreä peili, allaskaappi, wc-istuin, bidee-suihku ja suihku. Lattia on laattaa (Soft white mate 10x10), seinät kaakelia (LL Bianco 60x60). Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Saunan kuvaus
Kota-sähkökiuas, lauteisiin upotettu. Lattia on laattaa (Soft black mate 10x10), seinät ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen seinät ovat maalatut, lattia laatoitettu (Soft white mate 10x10). Varustukseen kuuluu runsaasti kiinteää kaapistoa, vesipiste, pyykinpesukoneliitäntä, tilavaraus pesutornille, naulakko ja seinälle kiinnitetty kuivausteline. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät ovat valkoisella maalatut (Tikkurila, sävy paperi), lattia parkettia (Novafloor, valkolakattu saarni). Lattialämmitys (vesikiertoinen). Kulku terassille. Takkavaraus.
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Makuuhuoneiden seinät ovat maalatut (Tikkurila): päämakuuhuoneen sävy mulperi, toisen makuuhuoneen serpentiini ja kolmannen makuuhuoneen/työhuoneen valamo, lattiat parkettia (Novafloor, valkolakattu saarni). Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Säilytystilojen kuvaus
vaatehuone x2, tekninen tila/varasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Pulpettikatto ohutpeltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-24-53-31
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
820 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla sijaitsee paritalorakennus.
Rasitteet
Kiinteistölle on kirjattu hallinnanjakosopimus, jolla kiinteistö on jaettu hallinta-alueisiin A (myytävä kohde) ja B. Hallinta-alue A hallinnoi myös aluetta C, johon B:llä on käyttöoikeus.
Kaavoitustiedot
erillinen sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: AO Erillispientalojen korttelialue. Lisätietoja Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), https://www.vantaa.fi/fi/palveluhakemisto/toimipiste/asema-ja-yleiskaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Pihan kuvaus
Piha on pysäköinti- ja kulkuväylien osalta viimeistelty asfaltilla, muutoin nurmea. Piha-alue aidattu tuijin. Julkisivussa kiinteä ulkovalaistus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.