ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 3h + kt + s (yhtiöjärjestyksen mukaan)

Priki Venuksen kuja 5, Sompasaari, Helsinki

Hinta

371 000 €

Koko

68 m²

Vuosi

2019

Tervetuloa hyvätunnelmaiseen kotiin Sompasaareen! Tämä vuonna 2019 valmistunut hitas-kolmio sopii erinomaisesti pariskunnalle, pienelle lapsiperheelle tai miksei yksin asuvallekin. Sijainti Sompasaaressa on lähellä kaikkea: Mustikkamaata, merta, Helsingin kantakaupunkia sekä paikallisia kouluja, päiväkoteja, puistoja ja palveluita. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu: kaksi makuuhuonetta ovat eri puolilla asuntoa, avokeittiö on hyvin varusteltu ja tilavassa kylpyhuoneessa on oma sauna. Lasitettu parveke toimii terassina taloyhtiön hyvin hoidetulle sisäpihalle, joka on rauhallinen ja kesällä vihreä. Asunto on valoisa, ja sen ikkunat ovat kahteen ilmansuuntaan (etelä, länsi). Säilytystilaa on runsaasti. Asunnolla ei ole seinänaapureita. Taloyhtiö on hyvin varusteltu. Asukkaiden käytössä on kaksi 12. krs saunaa hienoin näkymin, maksuton pesutupa sekä kaksi kerhotilaa, joita voi maksutta varata esimerkiksi etätöitä tai vieraiden majoittamista varten. Tähän asuntoon asumisväljyyttä tuovat samassa kerroksessa olevat vaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä pyykinkuivaushuone. Taloyhtiön autohallista on mahdollista saada autopaikka jonotusperiaatteella. Taloyhtiössä on hyvät tilat myös pyörien säilytykselle. Sompasaari on suosittu kaupunginosa, ja hyvästä syystä. Merenrannat tarjoavat asukkaille monenlaisia ulkoilumahdollisuuksia talviuinnista lenkkeilyyn. Mustikkamaa ja Korkeasaari ovat vain kivenheiton päässä. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja ne tulevat entisestään paranemaan kun raitiovaunuyhteys Pasilaan valmistuu tänä vuonna ja Kruunusilta arviolta 2027. Asunnosta on Rediin ja Kalasataman metroasemalle lyhyt kävelymatka, joten lähellä on runsas tarjonta ruokakauppoja, ravintoloita, kahviloita - ja uusimpana Kalasataman oma kirjasto. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Stefano Ramirez / 040 674 3132 tai stefano.ramirez@roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
la 4.5. 09:00 - 09:30

Tervetuloa!

Esittelijänä Stefano Ramirez
p. 040 674 3132

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21646483
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s (yhtiöjärjestyksen mukaan)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kokonaispinta-ala
68 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/12
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

371 000,00 €

Velaton hinta

371 000,00 €

Neliöhinta

5 455,88 €/m²

Vastike

Hoitovastike

469,20 € / kk

Erityisvastike

3,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

472,20 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiövastike koostuu hoitovastikkeesta 469,20 € + mediavastikeesta 3,00 €.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
- Kylmä vesi 4€/m3 - Lämmin vesi 8€/m3 Autohallivuokra 70,00 € / kk Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten, tai pyytää isännöitsijältä, että kiinteistöhuolto lukee vesimittarit. Yhtiökokous 2023: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahdenkuukauden hoito-/rahoitusvastike.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestys: Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon on yhtiön rakentamisvaiheessa tai myöhemmin tehty ns. lisä- ja muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat yhtiön muiden huoneistojen perusratkaisuista (esim. LVISratkaisut kuten huoneistokohtainen jäähdytys, huoneistoon asennettu takka ja/tai huoneistoparvekkeille tai -terasseille tehdyt rakenteet kuten parvekelasit jne.), vastaa niiden aiheuttamista hoito- ja ylläpito- (esim. takan nuohous), kunnostus- ja perusparannuskuluista. Mikäli lisä- ja muutostyöratkaisuista aiheutuu muita kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajalta ne kustannukset, jotka ylittävät yhtiön muiden huoneistojen alkuperäisten ratkaisujen yhtiölle aiheuttamat keskimääräiset kulut. Näin perittävän kustannuksen suuruudesta päättää yhtiön hallitus. Sikäli kun aiheutuvaa kustannusta ei saada mitattua, hallitus arvioi suoritettavan korvauksen määrän perustuen mahdollisimman tarkkaan arvioon yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ei asbestia, rakennettu vuonna 2019.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Teräsbetoni / Tiili
Keittiön kuvaus
Seinät: Laatta Lattia: Parketti Varustus: Induktioliesi Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappipakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät: Laatta Lattia: Laatta Varustus: Suihku Wc istuin Pesukoneliitäntä Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys
Saunan kuvaus
Seinät: Paneeli Lattia: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Niko Skogberg niko.skogberg@kiinteistotahkola.fi 0207480099
Huolto
Kiinteistöhuolto Varonen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastusoikeus - hitas

Lunastukseen liittyvät tiedot yhtiöjärjestyksen pykälissä 7 § - 11 §. Ostajan tulee tutustua huolellisesti yhtiöjärjestyksen sisältöön liittyen lunastusta.

Helsingin kaupungilla on kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet 10 §:ssä määrätyllä tavalla lasketulla lunastushinnalla.


Muuta: Yhtiöjärjestyksen mukaan: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät kaikki A- ja B-rappujen yhteisessä kellarikerroksessa sijaitsevat tilat, A-rapun 1. kerroksessa sijaitsevat varastotilat, kuivaushuone ja siivoustila sekä B-rapun 1. kerroksessa sijaitsevat pesula ja kuivaustilat, siivous- ja kiinteistöhuoltotilat sekä varastotilat. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät myös A-rapun 12. kerroksessa sijaitsevat taloyhtiön saunaosastot 1 ja 2. Väestönsuojatilat sijaitsevat B-rapun puoleisessa kellariosassa.

Pesutupa

Antennijärjestelmän tyyppi - Kaapeli
Antennijärjestelmän palveluntarjoaja - DNA Welho Oy
Laajakaistajärjestelmä tyyppi - Taloyhtiölaajakaista 25M

Ilmanvaihtotapa - Koneellinen LTO
Tehdyt remontit
Olennaiset tapahtumat tilikaudella ja tilikauden päättymisen jälkeen (2022)

Tilikauden aikana tehtiin normaaleja huoltokorjauksia 28 956,86 eurolla. Venusparkissa suoritettiin nettikaapelointitöitä E-Parkingin latausjärjestelmän toimivuuden parantamiseksi. Vesikatolla ilmanvaihtohormien suojakatteessa havaittiin kosteutta päässeen hormiin, mutta bitumikermit ja pellitykset tiivistettiin ja korjattiin Rakennustehon aliurakoitsija Katmanin toimesta. Lisäksi on korjattu muutamien asuntojen vesivahinkoja, joiden syiden selvitystyötä jatketaan kaudella 2023.
Tulevat remontit
Yhtiössä ei ole suunniteltuja asumiseen tai vastikkeisiin vaikuttavia kunnossapitotarpeita seuraavalle viisivuotiskaudelle.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 24.4.2027.
Tontin koko
1 304 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
99 176,58 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Sompasaaren Hansalaituri, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kalasataman peruskoulu n. 550 m, Helsingfors stadkronohagens lågstadieskola n. 2,4 km, Vallilan alakoulu n. 1,7 km. Kruununhaan yläkoulu n. 2,5 km. Kallion lukio n. 1,8 km.
Palvelut: K-Market Kalasatama n. 550 m, Kauppakeskus Redin monipuoliset palvelut (Lidl, S-market, vaatekaupat, ravintolat etc.) noin 900 m. Alepa noin 800 m.
Muut palvelut: Mielettömät ulkoilumahdollisuudet merenrantaa pitkin, lyhyt matka Kallion palveluihin sekä Teurastamon palveluihin.
Päiväkodit: Päiväkoti Kalasatama n. 350 m, Ariel n. 800 m, Verkkosaari n. 1,3 km, Kaisla n. 1,4 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki noin 100 m, metro Kalasatama n. 900 m, Pasila-Kalasatama raitiotie valmistumassa arviolta syksyllä 2024. Kruunusillat-hanke parantaa raitiovaunun, jalankulun ja pyöräliikenteen yhteyksiä suoraan Hakaniemeen ja Kruunuvuorenrannan suuntiin. Tavoite valmistumiselle on vuonna 2027.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat - 23

Autopaikat yhtiön omistuksessa ja ne jaetaan jonotusperiaatteella. Autopaikka palautuu yhtiölle edelleen vuokrattavaksi paikan käyttäjän vaihtuessa.

Autopaikat Venusparkin autohallissa.

Yhtiöjärjestys: Yhtiö omistaa 23 nimeämätöntä yhteiskäyttöön tarkoitettua autopaikkaa tonttien 10632/1-4 asunto-osakeyhtiöiden yhteisesti omistamassa pysäköintilaitoksessa, joka sijaitsee pääosin yhteispihatontin (AH) 10632/5 alapuolella ja osin tonttien (AK) 10632/1, 2 ja 4 (sekä 1 ajoyhteys) alapuolella. Tonttien 10632/1-4 asunto-osakeyhtiöt hallitsevat maanalaista tonttia määräosin vuokraoikeuden nojalla. Maanalaisen määräalan vuokralaiset omistavat pysäköintilaitoksen ajo- ja jalankulkuyhteyksineen sekä kaikkine muine siihen kuuluvine maanalaisine ja -päällisine rakenteineen ja laitteineen. Vuokralaiset ovat velvollisia kustannuksellaan huolehtimaan pysäköintilaitoksen sekä sen rakenteiden ja laitteiden kunnossa- ja puhtaanapidosta riippumatta siitä, sijaitsevatko ne maan alla tai päällä. Kukin pysäköintilaitoksen omistajayhtiö vuokraa oman osuutensa pysäköintioikeuksista hallituksen päättämää käyttökorvausta vastaan. Yhtiö on velvollinen huolehtimaan, että edellä mainitut pysäköintioikeudet säilyvät ensisijaisesti oman yhtiön asukkaiden käytössä, pysäköintioikeuksia ei voi vuokrata muille kuin pysäköintilaitoksen omistajayhtiöiden asukkaille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ramirez Stefano

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.