Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Omakotitalo | 6h + k + khh + 3xwc + 2xkph + kph / wc + uima-allasosasto + takkahuone + paljon harrastetilaa / säilytystilaa + autotalli

Lehmustie 12b, Vasaramäki, Turku

Hinta

589 000 €

Koko

480 m²

Vuosi

1960

Viehättävän omakotialueen Vasaramäen sydämessä Lehmustiellä on arkkitehdin suunnittelema monivivahteinen ja ihastuttava iso omakotitalo. Kadun suuntaan koti näyttää selkeältä, mutta sisälle astuttaessa avautuu upea koti, jossa on avaruutta, linjakkuutta, isoa ikkunapintaa pihan suuntaan, luonnonvaloa ja arkkitehtuurista tunnelmaa. Kodin asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Sisääntulokerroksessa on suuri olohuone, joka oikeastaan jakautuu molemmin puolin taloa eri tasoihin ja saa näin jaettua, vaikka oleskeluun ja ruokailuun. Keittiössä on jotenkin aistittavissa välimerellistä tunnelmaa. Sen suuri ikkuna ja vieressä oleva lasiovi avautuvat terassille ja takapihalle. Ruuanlaitossa käytettävät yrtit on helppo hakea omalta pihalta ja astella takasin suoraan keittiöön. Ripaus oranssia yläkaapeissa on suorastaan chic! Iso kodinhoitohuone on pelkää plussaa, sillä huoneeseen mahtuu ihan varmasti kaikki kodinhoidossa tarvittavat asiat aina pyykkihuollosta siivoukseen. Makuuhuoneet sijoittuvat lähelle toisiaan ja kylpyhuonetta. Suurimmassa makuuhuoneessa on ovi suoraan ulos terassille. Se tekee tunnelmasta suorastaan eksoottisen ihanan, sillä mikä olisikaan mukavampaa kesän lämpiminä aamuina kuin avata ovi ulos heräävään aamuun ja venytellä itsensä vetreäksi terassin suojissa. Makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa. Katseen vangitseva yksityiskohta on suoraan kattoikkunan alta lähtevä upea porraskuilu alakertaan, joka on hurmaava kierreportaineen ja pyöreine muotoineen. Alakerta pitää sisällään suuren takkahuoneen, jonka isot ikkunat avautuvat pihan suuntaan, tästä tilasta aukeaa ovi suoraan takapihalle. Alakerrassa on sauna, uima-allas, kylpyhuone, toinen kylpyhuone ammeella ja runsaasti tilaa säilytykseen. Helppohoitoisella tontilla on ihana istua ja nauttia rauhasta sekä linnunlaulusta. Kuvat kertovat oman tarinansa, mutta tämän kodin tunnelma on koettava paikan päällä. Vasaramäki on Turun ensimmäinen kaavoitettu omakotialue. Alueella toimii aktiivinen Vasaramäen Omakotiyhdistys. Vasaramäessä on neuvola, päiväkoti, ala-aste, yläaste ja kirjasto. Alueelta on hyvät liikenne-, joukkoliikenne- ja pyörätieyhteydet keskustaan, yliopistolle ja Tyksin sairaaloihin. Lisäksi lähellä on Kupittaanpuisto, josta löytyvät runsaiden viheralueiden lisäksi lintulammikko, liikennepuisto, Seikkailupuisto, Kupittaan maauimala ja urheiluhalli. Lisätiedot ja esittelyt: Cia Rusi cia.rusi@aktialkv.fi p. 040 300 2306 IG: @Cia Rusi-Aktia LKV FB: Cia Rusi-Aktia LKV Harkitsetko asuntosi myymistä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille. Kiinteistönvälitystä monen vuoden kokemuksella.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ke 8.5. 14:00 - 14:45
Esittelijänä Cia Rusi
p. 040 300 2306

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21647972
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + khh + 3xwc + 2xkph + kph / wc + uima-allasosasto + takkahuone + paljon harrastetilaa / säilytystilaa + autotalli
Asuintilojen pinta-ala
480 m²
Kokonaispinta-ala
480 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala on suuntaa antava lattia pinta-ala. Pinta-alaa ei ole myynnin yhteydessä tarkistettu ja saattaa poiketa ilmoitetusta. Mainituissa neliöissä on mukana myös kaikki kellarin varastotilat.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

589 000,00 €

Velaton hinta

589 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 962.58 vuonna 2023
Käyttösähkö n. 35.000 kWh/v, polttopuut, vesimaksut, jätehuolto, kaupanvahvistus, lainhuudatus ja varainsiirtovero 3 %.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Yläkerran tulisijaa ei ole käytetty. Alakerran uima-allasosaston tulisijaa on käytetty ja nuohottu noin 2-3 vuotta sitten.
Tehdyt remontit
Nykyisten omistajien aikana tehdyt remontoit ja niiden ajankohdat.

Uima-allas: Uima-altaan ajastinkello uusittu 2005, kvartsihiekat, putket ja venttiilit uusittu 2005, suodatinpönttö ja pumppu uusittu 2016. Uima-altaan pumpun kvartsihiekat vaihdettu myös 2016. Uima-altaan saumauksen vahvistaminen tehty alle 10 vuotta sitten.

Sauna: Kiukaan vastukset uusittu 2005.

Lämmitysjärjestelmä: maalämpö asennettu (2x180 m kaivoa) 2011.

keittiö remontoitu 2016, olohuoneen kulman korjaus (lisäperustusten valaminen) lisäsalaoja 2016, olohuoneen parkettilattia uusittu ja seinät maalattu/tapetoitu 2016, yläkerran vessa remontoitu 2018,
talon ulkomaalaus, eteläseinän sorastus, terassien remontti 2020,
katon huolto 2020 (lisätty tuuletusta yläpohjaan. Katon huollossa myös pesty ja vahvistettu kermejä kohdennetusti), yläkerran kylpyhuoneen remontti 2021, valokuitu 2022, autotallin sähköovi uusittu 2023.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 9.4.2034.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
Sähkö, vesi, viemäri, kaapeli-tv ja valokuitu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Paikalla rakennettu talo. Perustukset ovat betonianturat. Alapohjarakenne maanvarainen betonilaatta. Ulkoseinärakenteet: tiilirakenne ja osalla koillissivustaa sekä luoteispäädyssä puurankarakenne.
Keittiön kuvaus
Laadukas Aran Cucine keittiö remontoitu vuonna 2016.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio, kaasu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Yläkerran tyylikäs kylpyhuone remontoitu vuonna 2021. Kylpyhuoneessa: suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peilikaappi ja kiinteät valaisimet. Alakerran kylpyhuoneessa: wc-istuin, kylpyamme, allaskaappi, peili, pyyhekuivain ja kiinteät valaisimet. Uima-allas osaston yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa: 2 suihkua, suihkuseinä, allaskaappi, peili ja kiinteät valaisimet.
WC-tilojen kuvaus
Eteisen yhteydessä olevassa erillis-wc:ssä: wc-istuin, allaskaappi, peili ja kiinteät valaisimet. Makuuhuoneiden läheisyydessä on toinen erillinen wc joka on remontoitu vuonna 2018. Varustukseen kuuluu: wc-istuin, allaskaappi, peili ja kiinteät valaisimet. Alakerran pukuhuonetilan yhteydessä erillinen wc jossa wc-istuin.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: pesuallas, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: korkki, muovi
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumihuopakate
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
853-23-11-18-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 522 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Viihtyisä pihapiiri jossa vanhoja omenapuita, pensaita ja istutuksia. Tontin vuosivuokra on 3836,19 euroa (2024). Tontin lunastushinta on 140.024 euroa (2024).
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli on loppukatselmoitu 5.6.1979.
autotalli
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
31.12.2068
Tontin vuokra
3 836,19 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Vasaramäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rusi Cia

Asuntomyyjä, KiAT

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.