Nord LKV Oy

Kerrostalo | 3h + k + kph + las.p (2h + k)

Haapaniemenkatu 12, Merihaka, Helsinki

Hinta

258 000 €

Koko

52,5 m²

Vuosi

1975

Parvekkeellinen koti merellisestä ympäristöstä! Tällä kuudennen kerroksen kolmiolla on loistava sijainti ja erittäin tehokas pohja, joka tekee asunnosta tilaihmeen. Lisäksi huoneistossa on lasitettu parveke ja osasta ikkunoista on näkymät merelle päin. Merihaasta on loistavat kulkuyhteydet joka puolelle Helsinkiä ja kattavat palvelut kävelyetäisyydellä. Alue tarjoaa myös hienot mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Hakaniemenranta on vahvasti edelleen kehittyvä alue ja Kruunusillat-hankkeen pikaraitiotietä varten ollaan rakentamassa Merihaansiltaa, joka yhdistää Kalasataman eteläosan Nihdin Merihakaan. As. Oy Haapaniemenkatu 12 on hyvin järjestelmällisesti hoidettu taloyhtiö omalla tontillaan. Talossa on monipuoliset yhteiset tilat sekä vuokrattavana katettuja autopaikkoja, jonne pääsee asunnon rapusta suoraan hissillä. Lähistön merellisten ulkoilumahdollisuuksien lisäksi yhtiössä on asukkaiden käytössä hyvin varustettu kuntosali. Ylimmässä kerroksessa on puolestaan taloyhtiösauna upein näkymin! Myynti ja esittelyt: Petri Palomaa, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Nord LKV | Petri Palomaa Oy 045 128 4465 petri@nordlkv.fi nordlkv.fi/petri facebook.com/petri.nordlkv Myynnistä vastaa täysimääräisesti välitysliike: Petri Palomaa Oy y-tunnus: 3293102-9 Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjäyrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21668712
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + las.p (2h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52,5 m²
Kokonaispinta-ala
52,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
6/14
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

257 809,23 €

Velkaosuus

190,77 €

Velaton hinta

258 000,00 €

Neliöhinta

4 914,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

309,75 € / kk

Pääomavastike

44,63 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

354,38 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

12,00 € / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Myynnistä vastaa täysimääräisesti välitysliike: Petri Palomaa Oy y-tunnus: 3293102-9 Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjäyrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.
Tehdyt remontit
Parvekelasit asennettu 2020.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi/pakastin, liesikupu, astianpesukone. Liesi: sähköliesi. Lattia: parketti. Seinät: kaakeli, maalattu.
Varusteet: astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Olohuoneen kuvaus
Lattia: parketti. Seinät: tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: parketti. Seinät: tapetti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Merihaka Oy Eija Berg-Salo puh. 010 328 8605 eija.berg-salo@helsinginmerihaka.fi
Huolto
Helsingin Merihaka Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Jäähdytetty kellari, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Kuivaushuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Mankeli, Kellarikomero, Väestönsuoja, Askarteluhuone
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: hyvin varustettu kuntosali
Tehdyt remontit
2020 kiinteistön pohjaviemärin sukitus, 2019 ilmanvaihdon nuohous ja tasapainotus, 2018-2019 lukkojen uusiminen, 2018 huoneisto-ovien ja yleisten tilojen puuovien uusiminen turvaaviksi, 2015-2016 kansi 111 kansialueen ja autopaikoitustason valaistuksen, kameravalvonnan ja opastuksen uusinta, 2014 Vedenkäsittelyjärjestelmien (Bauer) asentaminen ilmastointiin ja käyttöveteen, K1 kerroksen julkisivun metalliosien maalaus, 2013 vedenkäsittelyjärjestelmien (Bauer) asentaminen lämmitysverkostoon, pelastussuunnitelman laadinta, käyttövesi- ja viemäriverkoston lisätutkimus, 2012 putoamissuojainjärjestelmän asennus vesikatolle, hätävalaistuksen asentaminen porraskäytävään, 1 krs. lämmöneristyksen parannus, 2011-2012 yleisten tilojen valaistuksen uudistus, 2010-2011 porraskäytävien, -kuilujen ym. sisätilojen maalausurakka, 2009 rakennusautomaation uusiminen ja rakennuksen laatan kunnostus, käyttövesijärjestelmän paineenkorotukseen pumppujen, sähkömoottorien ja takaiskuventtiilien uusinta, Merihaan kansialueen peruskorjauksen toisen vaiheen suunnittelu, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, käyttövesi- ja viemäriverkonkuntotutkimus, 2008 urakat: sadevesiviemärin kunnostaminen, pohjaviemäreiden huuhtelu ja sukitus, 2007 kuntoarvio, 2005 U-kerroksen saunaosastojen kunnostaminen, 2004 taloverkon kunnostaminen, liittyminen Helsinki Televisio Oy:n kaapeliverkkoon, 2003-2004 Merihaan kansialueen peruskorjaus, 2001 julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus- ja maalaustyöt sekä elementtisaumauksien uusimistyö, pohjois- ja eteläpäätyjen ikkunoiden uusiminen ja ulkoseinien sisäpuoliset korjaustyöt, ilmastointijärjestelmän nuohous ja korjaus, 2000 hissien kunnostus, kansitason metalliosien maalaus ja julkisivujen kuntotutkimus, 1997 vesikattokorjaus,1997, 1998 ja 1999 kylpyhuonesaneeraukset, 1999 kaukolämpölaitteet uusittu
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana:
julkisivujen kuntotutkimus, parvekkeiden kuntotutkimus sekä parvekeseinien ja -ovien
kunnostus, K1 lasijulkisivujen kuntotutkimus, vesikaton kuntotarkastus ja sen mukaiset toimenpiteet, linjasaneerauksen hankesuunnittelu, patteriverkoston linjasäätöventtiilien ja lämmönsiirtimen uusinta sekä patteriverkoston perussäätö, putkiston kuntotutkimus ja linjasaneerauksen hankesuunnittelu, ilmanvaihto: linjasaneerauksen hankesuunnittelu (savunpoisto) ja iv:n huoltokorjaukset, kuntoarvion päivitys
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
1 814 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki p. (09) 310 1691

https://merihaka.com/tiedotteet-ja-tapahtumat
https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/hae-suunnitelmia-ja-hankkeita/merihaka
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Helsingin Haapaniemenkatu 12

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
101 kpl katettua autopaikkaa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Merihaka, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Palomaa Petri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.