Omakotitontti

Laguuninranta 14, Saimaan Laguuni, Savonlinna

Hinta

69 000 €

Koko

2 073

TILAISUUS 7 KM PÄÄSSÄ SAVONLINNAN KAUPPATORILTA - TEE TARJOUS! Myytävänä hienolla paikalla 2073m2 rakennuspaikka (69.000€) suurella 300k-m2 rakennusoikeudella Saimaan Laguunin asuinalueella Savonlinnassa Saimaan rantamaisemissa. Kiinteistötunnus: 740-23-55-2. Valmiiksi lohkottu tontti avautuu ihanteellisesti lounaaseen ja ilta-auringon suuntaan. Tontilta avoin maisema Saimaalle ja kovapohjainen hiekkaranta suoraan edessä. Kaavamääräys; AO: Omakotitalon rakennuspaikka. Alueelle saadaan rakentaa rakennusoikeuden puitteissa myös 2-asuntoisia pientaloja. Tontille saadaan rakentaa rakennusoikeuteen sisältyvä talousrakennus, kuitenkin enintään 50k-m2. Talousrakennukseen saadaan sijoittaa erillinen sauna. Laiturin voi tehdä rantaan. (Sopimus Savonlinnan kaupungin kanssa, joka omistaa ranta-alueen.) Myytäville tonteille Kunnallistekniikka tehty rajalle asti; Ostaja maksaa verkkoon liittymismaksun Savonlinnan kaupungille. Sähkölinja kulkee myytävien tonttien vieressä, sähköyhtiönä toimii Järvi-Suomen Energia Oy. Hyvä tie takarajalle asti. HUOM! Mahdollista ostaa myös viereinen rakentamaton tontti 2201m2, jossa 300k-m2 rakennusoikeus, hp.66.000 €. Kiinteistötunnus: 740-23-55-3. Kesäisin Saimaan sydämessä sijaitseva alue on veneilyn keskuspaikka. Kalastus ja erilaiset vesiurheilumuodot ovat myös luonnollinen osa kesäisiä aktiviteetteja. Lähialueilta löytyy tarjontaa niin golfin, tenniksen kuin ratsastuksen harrastajille. Talvella lähialueiden latuverkostot kulkevat Saimaan laguunin välittömässä läheisyydessä. Etäisyyksiä; Prisma, Tokmanni, Rusta, K-Rauta, Carlson n.2,9km. Savonlinna kauppatori n.7km. Savonlinna lentokenttä n.12,5km. Käy tutustumassa alueeseen omatoimisesti tai varaa välittäjältä esittelyaika - Tervetuloa tutustumaan. Tutustu alueeseen myös ilmoituksesta löytyvän videon avulla. Rakennuspaikat ovat heti vapaana ja rakentamisen voi aloittaa välittömästi. Tee rohkeasti tarjous haluamastasi kokonaisuudesta! LUOTTAMUKSELLISET YHTEYDENOTOT: Niko Laamanen LKV, LVV, KED, VuT, VVT Julkinen kaupanvahvistaja, Tunnus: 402000/521 0400 718 672 / niko.laamanen@saimaafinland.com Oletko myymässä? Niko välittää varmasti! Soita 0400 718 672 tai lähetä sähköposti niko.laamanen@saimaafinland.com ja varaa ilmainen arviokäynti, jutellaan samalla miten Sinun koti, loma-asunto tai tontti myydään turvallisesti ja tehokkaasti! Tutustu referensseihimme tästä: https://goo.gl/SRjJp4 Myös kirjalliset arviokirjat sopimuksen mukaan. Liity yli 2000 tykkääjämme joukkoon Facebookissa ja näet ensimmäisenä uudet kohteet! www.facebook.com/SaimaaFin

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21674608
Sijainti
  • Savonlinna Saimaan Laguuni
  • Laguuninranta 14, 57210 Savonlinna
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

69 000,00 €

Velaton hinta

69 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3% kauppahinnasta ja puolet kaupanvahvistajan palkkiosta = 64e

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Tonttien rajalla valmis kunnallistekniikka, joka on Savonlinnan Veden hallinnoima. Liittymäsopimukset tehdään Savonlinnan kaupungin kanssa sen hinnaston mukaisesti.
Viemäri
Tonttien rajalla valmis kunnallistekniikka, joka on Savonlinnan Veden hallinnoima. Liittymäsopimukset tehdään Savonlinnan kaupungin kanssa sen hinnaston mukaisesti.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
740-23-55-2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 073 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Helppohoitoinen kangasmaastotontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Karvinen Juha, rakennustarkastaja Tekninen toimiala / Rakennusvalvonta Puh. 044 417 4692 Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna Sähköposti: juha.karvinen@savonlinna.fi
Kaavoitustiedot
Saimaan Laguunin asemakaava. Behm Päivi, kaavoituspäällikkö
Tekninen toimiala / Kaavoituspalvelut
Puh. 044 417 4655
Fax (015) 525 0237
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Sähköposti: paivi.behm@savonlinna.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ajo-ohjeet
Lisätiedot välittäjältä.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Saimaan rannalle tontilta matkaa muutama kymmenen metriä.
  • SAIMAA.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Savonlinna

Asuinalueena Savonlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laamanen Niko

tj. Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED, VuT, VVT, Julkinen kaupanvahvistaja

LKV SaimaaFinland Oy

LKV SaimaaFinland Oy
LKV SaimaaFinland Oy

Schaumanintie 24,
57230 Savonlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.