Asuntokaupan Kotikenttä Oy LKV
Asuntokaupan Kotikenttä Oy LKV

Omakotitalo | 5h + k + khh + kph + s + kph + wc + autotalli

Leenanpolku 6, Valkeala, Kouvola

Hinta

189 000 €

Koko

111 / 151 m²

Vuosi

1991

Tilava ja hyvin hoidettu omakotitalo päättyvän kadun päässä lapsiystävällisellä asuinalueella! Makuuhuoneita kodissa on neljä, joista yksi on käytännöllisesti eri puolella taloa kuin kolme muuta huonetta ja niiden välissä ovat oleskelutilat yhteisiin hetkiin. Kaksi kylpyhuonetta ja iso eteistila lisäävät toimivuutta arkeen. Keittiö ja kodinhoitotila täydentävät toisiaan. Kodin pinnat ovat siistit ja muuttovalmiit. Paras yllätys on iso viherhuone, joka on oikea monikäyttötila. Valoa tulvivasta huoneesta on käynti ulos katetulle terassille. Tilan voi sisustaa tarpeen mukaan vaikkapa makuuhuoneeksi, työhuoneeksi tai harrastehuoneeksi. Talossa on vesikiertoinen patteri/lattialämmitys, olohuoneessa varaava takka ja tiloja lämmittää/viilentää kesällä 2023 asennettu ilmalämpöpumppu. Remontoidussa saunassa on varaus myös puukiukaalle. Erillisessä reilunkokoisessa talousrakennuksessa on autotalli, varasto sekä puuvaja. Viehättävällä puutarhatontilla yhdistyy hoidettua puutarha- aluetta sekä luonnontilaista metsäistä aluetta tulipaikkoineen, pitkospuineen ja mustikoineen. Pihaan kuuluvat myös palju, leikkimökki, maakellari sekä valmiudet trampoliinille tai uima-altaalle. Vaihtelevamaastoiseen pihaan on valittu helppohoitoisia havuja, kukkivia pensaita, kauniita puita ja käytännölliset pinnoitteet. Reilun kokoiselle asfaltoidulle paikoitusalueelle mahtuvat sovussa autot, harrastusvälineet ja pihapelit. Talo on kuntotarkastettu! Valkealaan on valmistunut uusi monitoimitalo, jossa on nykyaikaiset tilat perusopetukselle, varhaiskasvatukselle, lähikirjastolle ja nuorisopalveluille. Lisäksi monitoimitalo tarjoaa harrastetilaa ja tämä kaikki on kävelyetäisyyden päässä unohtamatta jäähallia, uimahallia, urheilukenttiä tai valaistuja ulkoilumaastoja!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21678138
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + khh + kph + s + kph + wc + autotalli
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
111 m²
Muiden tilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
151 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Erillinen autotallirakennus 47 m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1991
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

444,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kulutus: Maakaasu 7000 kwh ja sähkö 14500 kwh (sisältäen käyttösähkön 5000 kwh). Ilmalämpöpumppu asennettu 7/2023, joten sen vaikutus noin puolen vuoden ajalta. Kirkonkylälle on tullut kaukolämpö. Vesikiertoinen patteri sekä vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa helposti lähestulkoon minkä vain lämmitysmuodon.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Puinen/puulämmitteinen palju, leikkimökki, puutarhavaja, maakellari, puutarhassa olevat rakenteet, säle- ja rullaverhot, autotallin työpöytä ja puuhyllyt
Kohteen lisätiedot
Viherhuoneessa laattalattia, kahitiiliseinä (ulkoseinärakenne) sekä länsi/etelä suunnassa seininä suuret eristyslasi-ikkunat, alaosa puu. Uloskäynti terassille. Tilaa ei lasketa asuinneliöihin.
Tehdyt remontit
Tehdyt korjaukset:
Palju hankittu 2011 (kuuluu kauppaan), auringonottoterassikiveys asennettu 2011,rännit ja syöksytorvet uusittu 2012, olohuoneen seinäpinnat maalattu 2013, ulkovalaistusta ja pistorasioita lisätty/uusittu 2013, etupihan valhalla –kaari ja takapihan portti rakennettu 2013, vesiputkia tarkastettu ja uusittu 2015-2018-2022, saunan sähkökiuas uusittu 2019, alakerran WC istuin uusittu 2018, makuuhuoneiden seinäpintoja uusittu 2015-2018-2021, liesi uusittu 2018, keittiön välitila käsitelty 2019, ulkona polkujen pinnoitteet uusittu 2018-2019, istutusalueita ja polkuja reunattu graniittikivellä 2018-2019, keittiön seinät maalattu/tapetoitu 2021, astianpesukone uusittu 2021, alakerran makuuhuoneiden lattiapinnat uusittu laminaatilla 2012 ja 2021, takaovi uusittu 2021 (Pokas), saunan pukeutumiseteinen remontoitu kokonaan 2020, sisäovien vaihtoa 2022, parketin hionta ja lakkaus 2022, lämmityksen varajärjestelmä sähkövastus asennettu 2022, listat uusittu pintojen uusimisen yhteydessä, asennettu uusi ilmalämpöpumppu 2023, huoltomaalauksia 2023
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu, maakaasu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiössä jääkaappi, liesi, astianpesukone sekä liesituuletin/iv-ohjaus (Muh). Korkkilattia, tapetti/maalaus, tehostevälitila, kaapistot, teräsaltaat
Kylpyhuoneen kuvaus
Molemmissa kylpyhuoneissa suihku, wc, lattialämmitys, seinillä ja lattialla laatta. Katossa puupaneeli. Säädettävä valaistus. Toisen kylpyhuoneen yhteydessä päivitetty sauna, jossa uusi sähkökiuas sekä varaus puukiukaalle
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Jääkaappi/pakastin, laattalattia, lattialämmitys, kaapistot ja teräsallas. Kytkentä pyykkikone ja kuivausrumpu. Seinät maalattu/puupaneeli. Pukuhuonetilassa laattalattia, seinät maalattu/tiili, kiinteä hylly.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
profiilipelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kouvola toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
286-449-2-1252
Tontin pinta-ala
1 580 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Puutarhatontti, jolla rakennetun puutarhan lisäksi luonnontilaista aluetta, jossa leikkimökki sekä tunnelmatulipaikka. Tontti on monitasoinen ja mielenkiintoinen, helppohoitoiseksi suunniteltu, paljon leikkitilaa/pohjustettua leikkivälinetilaa (sähköpistoke vieressä) edustava etupiha, runsaasti pysäköinti/varastotilaa kulkuvälineille ja harrastusvälineille, huolella valittu kasvillisuus, kulkuväylät kiveys ja asfaltti, istutusalueet pääosin reunustettu graniittikivin. Kivettyjä alueita esim. terassikäyttöön. Pihassa valaistuspollareita + kiinteistön ulkovalaistus sekä useita ulkopistorasioita.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Erillinen autotalli/varasto. Autotallissa voimavirta, eli sähköauton latauspistokkeen asennusmahdollisuus. Leikkimökki/varasto. Maakellari. Puuvaja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kouvola

Asuinalueena Valkeala, Kouvola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Skog-Tamminen Carita

Yrittäjä

Asuntokaupan Kotikenttä Oy LKV

Asuntokaupan Kotikenttä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.