Bo LKV Turku

Omakotitalo | 5h, avok, 2kh, s, 2wc, vh, piha, var

Alfankatu 3, Raunistula, Turku

Hinta

539 000 €

Koko

127 m²

Vuosi

2021

Omakotitalo maalämmöllä vuonna 2021 valmistuneesta Asunto Oy Turun Walvanpihasta Omalle tontille vuonna 2021 valmistunut yhtiö sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Turun kauppatorista. Rauhaisaa puutalomiljöötä katsellessa ei uskoisi, että on vain pienen kävelymatkan päässä keskustan kaikista palveluista. Alue on turvallinen ja mieluisa myös lapsille, sillä läheltä löytyy kattavien palveluiden lisäksi leikkipaikat ja harrastusmahdollisuudet. Vain pienen matkan päässä sijaitseva Aurajoen rantareitti tarjoaa upean ympäristön ulkoiluun vuoden ympäri. Viidestä makuuhuoneesta rakentuva koti on toteutettu kahteen tasoon ja suuren ikkunapinta-alan ansiosta koti pääsee kylpemään valossa. Lämmitysmuotona yhtiössä on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Sisään saapuessa eteisaulan jatkeena aukeaa kodin näyttävät ja avarat oleskelutilat. Tyylikäs vaalea avokeittiö on varusteltu integroiduin kodinkonein. Oleskelutilan huikea huonekorkeus ja isot, kahteen suuntaan asettuvat ikkunat maksimoivat luonnonvalon määrän. Oleskelutilasta on kulku lounaan / lännen suuntaiselle terassille ja piha-alueelle, joka kesän tullen kutsuu grillailemaan ja viettämään aikaa. Kodissa on viisi makuuhuonetta, joista neljä sijaitsee yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone, kun taas muissa on toteutettu säilytystilaa kiintein ja irtokaapistoin. Kodin molemmissa kerroksissa on wc sekä oma kaunis ja ajaton kylpyhuone. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä sijaitsee lisäksi ikkunallinen sauna. Pyykkihuolto hoituu yläkerran erillisessä kodinhoitohuoneessa. Sisäänkäynnin yhteydessä on huoneistokohtainen tilava varasto. Huoneistoon kuuluu kaksi autokatospaikkaa, jonka lisäksi on mahdollisuus ostaa erillisosakkeena oleva kolmas autokatospaikka 8 000 euron velattomaan hintaan. Autokatospaikkojen yhteyteen on toteutettu sähköauton latausvalmius. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin huippusijainnilla! Myynti ja esittelyt/ Miika Salmela p. 0500 533 582 miika.salmela@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21723099
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avok, 2kh, s, 2wc, vh, piha, var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
127 m²
Kokonaispinta-ala
127 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

160 522,93 €

Velkaosuus

378 477,07 €

Velaton hinta

539 000,00 €

Neliöhinta

4 244,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

393,70 € / kk

Pääomavastike

989,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 382,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi kulutuksen mukaan. Vesiennakkomaksu 20 euroa / hlö / kk. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Autokatospaikkaosakkeen hoitovastike on 11,20 euroa/kk. Sähkö kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta erääntyy ostajan maksettavaksi kaupantekotilaisuudessa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä aiheutuvista kustannuksista. Rahoitusvastike sisältää korot ja lyhennyksen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen. Eteisen yhteydessä on reilusti säilytystilaa, johon mahtuu hyvin isommankin perheen ulkovaatteet. Lattia laattaa.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Tehdyt remontit
Rakennusaikaiset muutostyöt rakennuttajan tekemänä:

Eteisen yhteyteen alunperin suunniteltu WC jätetty tekemättä. Tilalle tehty säilytystilaa.

Yläkertaan alunperin aulaksi suunniteltu tila tehty makuuhuoneeksi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs saarekkeellinen avokeittiökokonaisuus, jonka varustukseen kuuluu: integroitu jääkaappi, integroitu pakastin, integroitu astianpesukone, kalustemikro, kalusteuuni, induktioliesi ja liesituuletin. Tasot kiveä. Lattia parkettia. Keittiön yhteydestä kulku ulkoterassille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kodin molemmissa kerroksissa hienot kylpyhuoneet. Alakerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu: Normaali ja sadesuihku, lasinen suihkuseinä, pesuallas, valopeili, allaskaapisto, pyyhekuivain ja wc-istuin. Lattia ja seinät laattaa. Lattialämmitys. Yläkerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu: suihku, lasiset suihkuseinät, pesuallas, allaskaapisto, peilikaapisto ja wc-istuin. Lattia ja seinät laattaa. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Oma ikkunallinen sauna alakerran kylpyhuoneen yhteydessä. Sähkökiuas. Lattia laattaa ja seinät sekä katto paneloituja.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Erillinen kodinhoitohuone sijaitsee yläkerrassa. Lattia laattaa. Seinät maalia.
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone, jossa huima huonekorkeus. Valoa tulvii sisälle isoista ikkunoista, jotka suuntautuvat takapihan terassialueelle. Olohuoneesta on käynti takapihalle. Lattia parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on viisi kappaletta, joista neljä sijaitsee yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Lattiat parkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Tilava huoneistokohtainen irtainvarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Isännöintipalvelu Haaristo ja Yrjänheikki Oy Tuureporinkatu 8, 3.kerros 20100 Turku Oskari Haaristo 045 2252 562
Huolto
Turun Tehohuolto Oy
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen tulo- ja poisto.
Antennijärjestelmä: Kaapeli-tv (DVB-C)
Tulevat remontit
-
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
2 956 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Walvanpiha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu kaksi autokatospaikkaa. Katospaikoissa on sähköpistoke. Mahdollisuus asennuttaa sähköauton latausasema. Lisäksi mahdollista ostaa myyjän omistuksessa oleva erillinen autokatospaikkaosake. Erillisen autokatospaikkaosakkeen velaton hinta on 8 000 euroa.
Asuinhuoneistojen A 1, A 2, B 3, B 4, C 5 ja C 6 hallintaan kuuluu yksi, asuinhuoneistojen D 7 ja E 8 hallintaan kuuluu kaksi ja asuinhuoneiston F 9 hallintaan kuuluu kolme huoneistoluetteloon kirjattua lämmityspistokkeellista autopaikkaa, joille on kaapeloitu valmius sähköauton lataukseen tarkoitetulle laitteistolle. Autopaikat on varustettu sähkön kulutuksen osoittavilla mittareilla. Asuinhuoneistojen hallintaan kuuluvat autopaikat sijaitsevat osakashallintaan kuuluvalla alueella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Raunistula, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Salmela Miika

Myyntineuvottelija, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.