Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Kerrostalo | 2h, k, pkh, psh, s, et

Eino Leinon katu 3, Kauriala, Hämeenlinna

Hinta

99 000 €

Koko

63 m²

Vuosi

1957

Saunallinen kerrostalokoti maalämpöyhtiössä Kaurialan parhailla paikoilla! Valoisa asunto sijaitsee taloyhtiön ylimmässä, eli 4. kerroksessa. Hissiä yhtiössä ei ole. Asunto on muokattu kolmiosta tilavaksi kaksioksi. Kauniilla pariovilla varustetussa makuuhuoneessa kiinteää kaappitilaa säilytykseen. Oma sauna puku- ja pesutiloineen kruunaa kokonaisuuden. Mallikkaasti hoidetun taloyhtiön lämmitysmuotona toimii ekologinen ja energiatehokas maalämpö. Lisäksi kehitysmyönteisessä yhtiössä on tehty juuri päätös aurinkovoimalan hankkimisesta. Asumiskustannukset ovat maltilliset. Sijainti napakymppi. Alue on rauhallinen, mutta pyörämatka Hämeenlinnan keskustaan tai Kauppakeskus Goodmaniin kestää muutaman hassun minuutin, rautatieasemallekin vain kymmenkunta. Kiva vaihtoehto omaksi kodiksi, maltillisten vastikkeiden ja huippusijainnin ansiosta saumaa myös sijoittajalle. Asunto on kaiken kukkuraksi käytännössä heti vapaa seuraavalle omistajalle. Tutustumaan pääset varaamalla oman esittelyaikasi, tervetuloa! Tätä kotia myy ja esittelee: Toni Kirmula Hämeen Asuntorenki LKV 045 275 9965 (myös WhatsApp), toni@hameenasuntorenki.fi www.hameenasuntorenki.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21738968
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, pkh, psh, s, et
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
63 m²
Kokonaispinta-ala
63 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1957
Käyttöönottovuosi
1957
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

99 000,00 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Neliöhinta

1 571,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

216,00 € / kk

Erityisvastike

72,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

288,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Lisävastiketta kerätään 5/2025 asti; vastikkeella on tarkoitus kattaa yhtiökokouksen 7.3.2024 päättämä aurinkovoimalan hankinta taloyhtiöön.

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 23 €/hlö/kk. Autopaikkavuokra 15 €/kk. Saunamaksu 15 €/kk. Pesutupa maksuton.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Pukuhuone saunan ja pesuhuoneen yhteydessä. Eteinen.
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiön varustus: jääkaappipakastin, keraaminen liesi uunilla, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot ja työtasot. Keittiön pintamateriaalit: lattia parketti, seinät maalattu/tapetti, välitilassa laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneen varustus: suihku, lattialämmitys. Pesuhuoneen pintamateriaalit: lattia ja seinät laatta.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen WC:n varustus: WC-istuin, bideesuihku, pesuallas, peilikaappi valaisimella, pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys. Erillisen WC:n pintamateriaalit: lattia ja seinät laatta.
Saunan kuvaus
Saunan varustus: sähkökiuas, ikkuna. Saunan pintamateriaalit: lattia laatta, seinät paneeli.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen pintamateriaalit: lattia parketti, seinät tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen varustus: kiinteät kaapistot. Makuuhuoneen pintamateriaalit: lattia parketti, seinät tapetti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Eino Leinonkatu 3-5
Isännöitsijän yhteystiedot
Hämeenlinnan Isännöintipalvelu Oy, Jami Peltoniemi: 050 524 8294, hml.isannointipalvelu@hipoy.fi.
Huolto
Kiinteistöhoito Vilmunen Oy.
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Askarteluhuone, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 40

Tehdyt remontit
1997 vesiputket talojen välillä uusittu. 1998 tonttijohto uusittu. 2005 - 2006 aikana on uusittu viemäri- ja käyttövesiputket sekä sähkö- ja antennijärjestelmät, asuntojen pesuhuoneet ja wc:t on vesieristetty sekä korjattu (Patria Rakennus Oy ja Kantaputki Oy, Hämeen Sähköasennus Oy). 2006 lämmönjakokeskus ja kaikki patteritermostaatit uusittu (Kantaputki Oy). 2005 vesikourut pinnoitettu, syöksyputket uusittu, piippujen hatut (Suomen KI-VA Oy). 2006 lukosto uusittu Exec-lukoilla (Hämeen Lukko Oy). 2006 talojen vesikatteet maalattu kertaalleen Ritaripohjamaalilla ja RK-peltikattomaalilla. Lumiesteet ja kattosillat asennettu (Suomen KI-VA Oy). 2006 yhtiön D4-asunnon pintaremontti (Jorma Leivo). 2007 - 2008 porrashuoneet maalattu (Jorma Leivo). 2008 sokkeleiden vesieristys ja sadevesiviemäröinti sekä salaojat. Piha- ja liikennealueiden massanvaihto, pihapolut, leikkialue, varusteet, aidat, lipputanko ja istutukset korjauttu/uusittu. Jätteen syväkeräysastiat asennettu (Jarmo Mäki-Uuro ja Molok Oy). 2008 tuuletusparvekkeet laatoitettu ja uusittu kivilevytys (Jorma Leivo). 2008 kuivaushuoneen puhallin uusittu (Lvi Timo Huttunen). 2009 pihan istutukset, reunakiveykset ja nurmikot laitettu (Maisematawasti Oy). Porrashuoneiden akustolevytys 3-6/2011 (Jorma Leivo). 3/2011 lumiesteet asennettu katoille (Hml Kourupalvelu Oy, Ahti Salonen). 4-10/2012 julkisivujen rappauskorjaukset ja maalaus sekä ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen (MV-Maalaus Oy ja Tiivituote Oy sekä ulko-ovet MV-Maalaus Oy). 8/2013 iv-hormien puhdistus (Ilmapojat Oy). 3/2014 uusittu talopesukone MIELE PW5082AV 8,0 kg (Linnan Huoltotiimi Oy/MP).6/2014 tehty pihan kiveys- ja asfaltointipinnoitukset sekä lisätty kolme autopaikkaa 5-talon pihaan (Lemminkäinen Infra Oy). 3/2015 uusittu antennit ja vahvistimet (Tele-Honkanen Oy). 31.1. - 28.4.2017 siirryttiin maalämpöön ja kaukolämmöstä luovuttiin (teki Kantaputki Oy ja valvoi Granlund Hämeenlinna). 5-9//2019 vesikatteiden huoltomaalaus (teki PR Muttonen Oy ja valvo1 ESRK Oy/Mika Jaalama). 7/2019 tehty 3-talon liiketilan muutos pyöräsuojaksi ja kolmeksi häkkivarastoksi (Rakennuspalvelu Hannu Mantila). 7/2019 vesikatteiden huoltomaalaus ja reikien paikkaus, naakkaverkot ja tuuletusputkien 160 mm 3 kpl asennus (Rakennustyöt Muttonen ja valvonta ESRK Oy Mika Jaalama). 3/2020 asennettu ovikoodilaitteet (Lukkoluket Oy). 9/2021 asennettu 3-talon kuivaushuoneeseen Electrolux Contra 2000 -kuivauspuhallin (Kodinkonehuolto Eräretki ay). 12/2023 asennettu ulko-oviin Easy-lukitus (Hämeen Lukko Oy).
Tulevat remontit
Yhtiökokous 7.3.2024 päätti aurinkovoimalan toteutuksesta taloyhtiöön ja urakoitsijan valinnasta (Rasol Oy). Kustannusarvio on 75 000,00 euroa. Hanke on tarkoitus hoitaa budjettivaroin (ylimääräinen hoitovastike 5/2025 asti).
3/2024 asennetaan maalämpöpumppu Thermia XL kompressori (Kantaputki Oy).
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
3 905 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrataan taloyhtiöltä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Kauriala, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirmula Toni

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, Julkinen kaupanvahvistaja, HM

Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Hämeen Asuntorenki Oy LKV
Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.