Bo LKV Helsinki, Töölö

Omakotitalo | 4h, k, kph, s, erill. wc, khh, vh, et, tk

Kravuntie 18, Siltamäki, Helsinki

Hinta

250 000 €

Koko

120 m²

Vuosi

1977

Nyt Myynnissä Helsingin Siltamäessä saneerausta ja remontointia vaativa omakotitalo. Upealla puutarhatontilla sijaitsee omakotitalo, jonka päädyssä myös autotalli. Astuessasi sisään asuntoon, sinulle aukeaa avaran eteistilan jatkeena oleva olohuone ja ruokailutilan yhdistelmä. Leveät ikkunat saavat tämän tilan kylpemään valossa. Olohuoneen yhteydessä takka. Hyvän kokoinen olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä luokin tämän kodin sydämen. Asunnossa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta. Märkätilojen ja oman saunan yhteydessä kodinhoitohuone, josta käynti pihalle. Keittiöstä voit muokata oman näköisen ja tässäkin tilassa on tilaa myös ruokailuryhmälle. Ostajaa suositellaan tutustumaan erittäin tarkasti rakennuksesta suoritettuun kuntokartoitusraporttiin. Rakennusta myydään saneerattavan kuntoisena ja talo vaatiikin laajamittaisia rakenteellisia ja taloteknillisiä remontteja ja lisäselvityksiä tarkan kunnon ja korjaustarpeen määrittämiseksi. Myytävä tila sopii myös erinomaisesti rakennuspaikaksi. Erinomainen remonttikohde tai rakennuspaikka koulujen ja palveluiden äärellä, päättyvän tien lopussa. Tehokkuus 0,25, helppo toteuttaa kaksi ajotietä. Tontille saa rakentaa enintään 1 asunnon kutakin tontin alkavaa 500 m² kohti sekä tontin kerrosalaan laskettavan talousrakennuksen. Lisäksi tontille saa rakentaa talous- tai asuinrakennuksen yhteyteen autosuojia, joiden kerrosala on enintään 25 m²/asunto. Tilalla sijaitsee tällä hetkellä remontoitava, purkukuntoinen puurunkoinen, tiiliverhoiltu n. 200 m2 omakotitalo. Tila sijaitsee alueen koulujen, palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, mm. Suutarilan ala-aste turvallisen kahden minuutin kävelymatkan päässä. Tammiston ja Jumbon kattavien palveluiden äärelle ajaa hetkessä, ja bussipysäkille lyhyt kävelymatka. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Palveluksessasi, Niko Karhu LKV, partner 040 500 2789 tai niko.karhu@bo.fi Service in English.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21749186
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, erill. wc, khh, vh, et, tk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Helsingin kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen kerrosala on 180m2 ja asuinpinta-ala 120m2. Rakennusluvan mukainen kerros-ala on 166,5m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Muu ehto: 4 kuukautta kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

250 000,00 €

Velaton hinta

250 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 000,00 € / vuosi

Tiemaksu

160,00 € / vuosi

Puhtaanapito

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu 2 kertaa vuodessa, 80 €/kerta. Jätehuolto 25 €/tyhjennys. Lämmityskustannukset (sis. käyttösähkö + lämmitys) 10/2023-3/2024: 11974,43 kWh / 2450 €. Käyttösähkö aina oman kulutuksen / sähkösopimuksen mukaisesti. Sähköiset panttikirjat siirretään ostajalle lainoittamattomina kaupanteossa. Siirtokustannuksista vastaa ostaja. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 3 % kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaapin seinämateriaali maalattu ja lattiassa laattamatto. Eteisen lattia parketti, seinät maalattu/puu/paneloitu. Ruokailutilan lattia parketti, seinät maalattu.
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Vesikatot: Ilmanvaihtoputkien koteloläpiviennit ovat tiivistämättä. Yksi putki on liian lyhyt. Bitumikermikate uusittu n. 2002. Katso kuntokartoitusraportti 4.3.2024 katon tarkemmasta kunnosta. Perustukset, salaojat yms: Valesokkelirakenteen korjaustarve. Suositellaan nostamaan väliseinien puurungon alaosaa- korjaustarve. Sokkelin vierustoiden hiekan uusimistarve. Sokkeleiden vedeneristyksen uusimistarve. Maanpintojen muokkaustarve (kallistukset). Salaojien kunnon selvitys ja uusimistarve. Sokkeli silmämääräisesti ehkä ulkoa. Katso kuntokartoitusraportti 4.3.2024. Julkisivut, ikkunat: Ikkunoiden kohdalla tulee varautua ulkoseinärakenteen uusimiseen ikkunoiden alaosaan asti. Julkisivun puuverhouksessa uusiminen ja rakenteiden kunnon selvitys. Puuverhouksen taustan tuulettuvuuden parantaminen. Rapautuneita tiiliä. Tiiliverhouksen taustan tuuletuksen parannuksen tarve. Eristeiden kunnosta ei ole tietoa. Autotallin paneeliverhous irtoilee. Ulko-ovien uusimistarve. Katso kuntokartoitusraportti 4.3.2024. Kosteat tilat: Alkuperäiskuntoisia ja niissä uusimistarve, myös taloteknillisesti remontoitava/uusittava (vedeneristys, putket, viemärit). Korjaustarve ainakin ulkoseinien alaosassa, joissa havaittu kosteutta. Katso kuntokartoitusraportti 4.3.2024. Muuta: Väliseinät: rakenne avaus toteutettu kuntokartoituksen 4.3.2024 yhteydessä makuuhuoneen seinän alaosaan. Laatta ollut avauksessa kostea. Ikkunat ovat epätiiviitä, puuosat kuluneita, peltejä uusittava. Ikkunoiden tekninen käyttöikä saavutettu ja niissä uusimistarve. Koko rakennuksen talotekniikan uusimistarve, joka on teknisen käyttöikänsä päässä ja alkuperäinen. Katso kuntokartoitusraportti 4.3.2024.
Tehdyt remontit
Rakennuksen merkittävimmät tehdyt uudistukset tai korjaukset sen
valmistumisen jälkeen ovat mm. osan autotallista muuttaminen
askarteluhuoneeksi (v. 1982), vesikatteen uusiminen (v. 2002), sekä lämminvesivaraajan uusiminen. Muuten alkuperäisessä asussa.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Rakennuksen kunto on remontoitava ja/tai purkukuntoinen. Rakennus on pääosin alkuperäisessä kunnossa niin talotekniikan kuin rakenteiden osalta. Rakennuksen korjaustarve on huomattava ja rakennus vaatii laajoja korjaus- / huoltotoimenpiteitä. Tarkemmin rakennuksen kunnosta kuntokartoitusraportissa Suomen Talokatsastus 4.3.2024.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Teknisen käyttöikänsä päässä. Uusimiseen tulee varautua.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Perustus: maanvarainen betonilaatta. Seinärakenne: puurunko ja tiiliverhous. Yläpohja: puurakenteinen.
Keittiön kuvaus
Seinämateriaalit: paneeli, laminaatti, laatta. Lattiamateriaali: parketti.
Varusteet: astianpesukone
Jääkaappi ja pakastin: jää/viileäkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkukaappi
Seinäpinnat: laminaatti.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: osalaatoitus, puolipaneeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Seinämateriaalit: laminaatti Lattiamateriaali: muovimatto.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, puolipaneeli
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, puolipaneeli, puu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-427-1-129
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
839 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
LAPUA
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. +358 9 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli kuuluu asuinrakennukseen. Osa autotallista on muutettu askarteluhuoneeksi. Rakennuslupa haettu ja muutos loppukatselmoitu 23.11.1982.
autotalli
Palvelut
Koulut: Suutarilan ala-aste n. 210 m, Suutarinkylän peruskoulu n. 550 m, Siltamäen ala-asteen koulu n. 1,1 km.
Palvelut: Suutarilan kirjasto n. 200 m, Suutarilanpuisto n. 350 m, Leikkipuisto Suutarilanpuisto n. 550 m, Alepa ja R-Kioski Siltamäki n. 600 m, Urheiluhalli ja uimahalli n. 600 m, Siltamäen liikuntapuisto n. 1 km, K-Market Töyrynummi n. 1,3 km, Tammiston palvelut n. 3 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Vaskiniitty n. 550 m, Päiväkoti Pentinkulma n. 950 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 290 m, Puistolan juna-asema n. 2,9 km.
Pihan kuvaus
Aidattu nurmipiha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Suutarila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karhu Niko

kiinteistönvälittäjä LKV

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.