Bo LKV Helsinki, Töölö

Kerrostalo | 2h, k, kph, vh (Yj:n mukaan 3h + kk)

Pihlajatie 9, Meilahti, Helsinki

Hinta

359 000 €

Koko

61 m²

Vuosi

1941

Ihastuttava läpitalon huoneisto halutulla Meilahden alueella, Pihlajatien varrella odottaa uutta omistajaa! Tervetuloa tähän kodikkaaseen ja muunneltavaan tilavaan kaksioon, joka yhtiöjärjestyksen mukaan on 3h+kk. Tässä asunnossa on ihanteellinen pohjaratkaisu tilavan olohuoneen ja erillisen keittiön ansiosta, jotka tuovat avaran ja kodikkaan olon. Rauhallisin värein sisustettu kylpyhuone luo levollisen tunnelman ja siellä on oma tila pesukoneelle. Asunnossa on hyvin säilytystilaa, mm. tilavassa makuuhuoneessa on runsaasti kaapistoa ja eteisessä vaatekomero. Lisää säilytystilaa on talon kellarikerroksessa sijaitsevassa tilavassa kellarikomerossa. Asunto-osakeyhtiö Pihlajatie 9 sijaitsee omalla tontilla ja taloyhtiö on huolehtinut remonteista säännöllisesti, julkisivun ja parvekkeiden ollessa viimeksi päivitetty kesällä 2023. Tämä on omiaan nostamaan asukkaiden asumismukavuutta ja viihtyvyyttä, mutta samalla säästämään asumiskustannuksissa, sillä tulevia isoja remontteja ei ole suunnitelmissa. Rauhallinen, kesäisin vehreä ympäristö ja monipuoliset liikenneyhteydet tekevät tästä asunnosta ihanteellisen asuinpaikan asua. Alueella on tarjolla monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, kaupat, koulut ja päiväkodit. Nauti huolettomasta kaupunkielämästä, ilman jatkuvan liikenteen melua - asunto on lähellä kaikkea, mutta sopivan matkan päässä vilinästä. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin. Ole yhteydessä ja sovi oma esittelyaikasi! Myynti ja esittelyt: Maarit Niemelä LKV, KiLEAT, partner 040 166 0248 | maarit@bo.fi Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Mielelläni autan sinua kodinvaihdossa. Ota yhteyttä ja pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21752704
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh (Yj:n mukaan 3h + kk)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1941
Käyttöönottovuosi
1941
Vapautuminen
Muu ehto: kaupoilta

Hinta

Myyntihinta

341 647,94 €

Velkaosuus

17 352,06 €

Velaton hinta

359 000,00 €

Neliöhinta

5 885,25 €/m²

Vastike

Hoitovastike

396,50 € / kk

Pääomavastike

213,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

610,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Autopaikka, tolppa 45,00 €/kk, autopaikka, kylmä 30,00 €/kk. Taloyhtiö on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Käyttösähkö ja kotivakuutus omien sopimusten mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Eteinen: lattia: laatta, seinät: maalattu. Vaatekomero.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisen kenkähylly
Kohteen lisätiedot
Ylimääräinen yhtiökokous 1/23: Kokous käsitteli julkisivun, parvekkeiden ja ikkunapuitteiden kunnostusta sekä rahoittamista enintään 280 000 eurolla nostettavalla lainalla. Hallituksen esitykset hyväksyttiin sellaisenaan. 20.11.2023 päivätyn tiedotteen, julkisivun ja parvekkeiden paikkakorjausurakka - osakkaan hankeosuus ja maksuvaihtoehdot ovat seuraavat: Projektien kokonaiskustannukseksi tuli 266 657,91 €, josta parvekeosakkaiden osuus parvekkeiden korjauksesta on yhteensä 17 000 € ja taloyhtiölle kuuluva loppusaldo on näin ollen 249 657,91 €. Yhtiökokous voi nostaa tai alentaa rahoitusvastiketta vuosittain. HUOM! Velaton hintapyyntö sisältää tämän asunnon lainaosuuden. Varsinainen yhtiökokous 17.4.2024: Päätetty talousarvion mukaisesti, hoitovastike 1.7.2024 alk. 6,75 €/m2. Hallitukselle on annettu valtuutus toimintakautensa aikana periä tarvittaessa enintään 2 kk ylimääräistä yhtiövastiketta vastaava summa.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Mikäli ostaja aikoo tehdä remonttia, tulee ennen remonttia teetättää lain edellyttämä asbestikartoitus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmastointijärjestelmä: koneellinen poisto huoneistoissa ja painovoimainen yleisissä tiloissa
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
lautalattia maalattu
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: kaasu, keraaminen, muu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali, muu
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Kph:ssa seinät mikrosementtiä ja maalattu. V. 2020 Nanoksi -pinnoite tehty lattiaan saumojen uusimisen yhteydessä.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Poltettu tiili
Isännöitsijän yhteystiedot
Freddis Oy Ab, Christoffer Packalén 010 271 8065 | christoffer.packalen@freddis.fi
Huolto
Kiinteistöhuolto Huolto2 Oy Vihdintie 9 A 7, 03100 Nummela 045 3261454 | huolto@huolto2.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Kts. yhtiöjärjestys 15§ lunastuslauseke.
Kuntotutkimukset: 2021 katon kuntotutkimus, 2020 julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus, 2017 katon tarkistus, 2009 peruskuntoarvio ja korjaussuunnitelma
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 5 Parkkipaikkoja: 1

Tehdyt remontit
2023 julkisivun ja parvekkeiden korjaus: julkisivun ja parvekkeiden kunnostaminen. 2021 katon läpivientien tiivistyksiä, hormien vedonparantajien asennus. 2020 SPK rasvakaapelin (sähköliittymiskaapelin) uusiminen. 2019 piippujen ja kattoikkunoiden elastisten saumojen huolto, sähköautojen latausasemien asentaminen. 2018 kellarin sähköasennusten siistiminen, niputus, merkintä. 2016 ikkunoiden ja parvekeovien öljykäsittely. 2014 kolmen katolla olevan huippuimurin moottorin vaihto, lämpimän käyttöveden säätimien ja moottori ja venttiili uusittu, hissille asennettu vetopyörän suoja. 2013 päätyerkkereiden ikkunavesipellityksiä, saumojen korjauksia, tiivistyksiä ym., katolla uusittu IV puhallinsähkömoottori, korjattu hormistokannen saumoja ym., jätekatoksen potkupeltien korjausniittauksia, uppopumppu uusittu. 2012 kaikkien lakattujen tammi-ikkunoiden ja parvekeovien kunnostus. 2011 ullakkokerroksen kattoikkunoiden tiivistys, hissikorin kuluneet liukupinnat uusittu 4 kpl. 2010 lämmönjakohuoneen pumppu uusittu. 2008 patteriverkoston tasapainoitus. 2004 porrashuoneen saneeraus, pihasaneeraus, sadevesijärjestelmän rakentaminen. 2003 katto uusittu ullakkorakennuksen yhteydessä, ullakkokerroksen ja huoneistojen 6, 7 ja 8 rakentaminen. 2002 -2006 tilajärjestelyjen muutoksia kaikissa kerroksissa, huoneistoissa. 2002 vesi- ja viemärijohtojen uusiminen. 2000 lukitus uusittu Exec-järj. 1997 parvekkeiden ovet ja parvekkeet kunnostettu ja ikkunat uusittu. 1992 sähkönousujen uusiminen.
Tulevat remontit
2024 pihavalaistuksen uusiminen, lipputangon kunnostaminen. 2025-2026 kaukolämpöjärjestelmän uusiminen, 2026 patteriverkoston kuntotutkimus
Energialuokka
G (2013), Laadittu 11.9.2015, voimassa 11.9.2025
Tontin koko
1 016 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Helsingin kaupunki, www.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Pihlajatie 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Meilahden ala-aste ja yläaste alueella, Töölön yhteiskoulu n. 1,4 km.
Palvelut: Alepa n. 0,5 km, Lidl n. 0,6 km, R-kioski n. 0,2 km. Meilahden sairaalan palvelut n. 0,4 km. Meilahden liikuntakeskus n. 1 km. Keskuspuisto, kahvilat, ulkoilumahdollisuudet ja meri lähellä.
Muut palvelut: Kunnossapitovastuu poikkeaa asoy:n normaalista vastuunjakotaulukosta, kts. yhtiöjärjestys 7§. Yhteisseinärasite viereiseen kiinteistöön (91-51-607-11). Yhtiöllä on rasitesopimus pohjavesipumppaamon kaivo, joka on siirretty 28.11.2011 taloyhtiön omistukseen ja huoltovastuuseen.
Koneellinen poistoilmanvaihto huoneistoissa ja painovoimainen ilmanvaihto yleisissä tiloissa. Vesikatto on betonitiilikattoa ja osin pinnoitettua konesaumattua peltiä.
Päiväkodit: Useita n. 1 km säteellä. Leikkipuisto Tullinpuomi n. 0,3 km.
Liikenneyhteydet
Ratikat ja bussit n. 0,4 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jonotuslistan mukaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Meilahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niemelä Maarit

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, Partner

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.