Asuntokamari  LKV Oy [A]
Asuntokamari  LKV Oy [A]

Omakotitalo | 4h + k + ph / wc + wc + kellarikerros sekä tupak + mh + kph

Ähtärintie 75 A1 ja A2, Keskusta, Ähtäri

Hinta

139 000 €

Koko

233,8 / 360 m²

Vuosi

1951

Legendaarinen Ehosan kiinteistö sijaitsee Ähtärin keskustassa keskeisellä paikalla lähellä kaikkea. Vieressä on urheilukenttä ja tekonurmikenttä. Lähes viereen valmistuu vuonna 2024 Ähtärin uusi koulukampus 1-9 luokille. Kauppaan, kirjastoon ja terveyskeskukseen on lyhyt matka. Lapsiperheelle tai yrittäjälle sijainti on erinomainen. Kiinteistöllä on sähköliittymät, liittymät kunnalliseen vesijohto- ja viemäriverkostoon, kaukolämpöliittymä sekä valokuituliittymä. Vuonna 1950 valmistunut asuinrakennus on peruskorjattu 2000 - ja 2010 -luvuilla lähes kauttaaltaan. Talo on jaettu kahdeksi huoneistoksi, jotka tarvittaessa voidaan yhdistää takaisin yhdeksi asunnoksi. Kellarikerros on koko talon kokoinen, kellarissa on tehty massiivinen remontti 2000 - ja 2010 -luvuilla - vain sisustustyöt jää uudelle omistajalle. Asunnon 1 asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen ja asunto 2 sijaitsee alakerran päädyssä ja on vuokrattuna. Huoneet ovat avaria ja valoisia. Pääasunnon eteiseen on jätetty ihastuttava sormipaneeli muistuttamaan 1950 -sisustustyylistä ja niin ikään talon päädyssä on vanhan ajan lasiterassi. Päädyssä olevalla avoterassilla on myös palju. Tontin tunnetuin rakennus on entinen elokuvateatteri, joka nykyisin toimii varastona. Teatterin sisustus on säilynyt elokuvateatterin aikuisena ja mm. tutut rivipenkit on yhä paikallaan. Paikallaan on myös viimeisin projektori, jolla elokuvia on näytetty. Pihassa on myös vuonna 2014 rakennettu tynnyrisauna sekä vanha autotallirakennus. Tontti on iso ja rakennusoikeutta on vielä reilusti jäljellä. Jos etsit itsellesi tilavaa kotia ja mahdollisesti myös yritystoiminnalle tilaa, tämä voi olla etsimäsi. Jos kiinnostuit, niin soita ja varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn: Reija Kaskimäki, LKV, YKV julkinen kaupanvahvistaja 040 5559 182

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21755802
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + ph / wc + wc + kellarikerros sekä tupak + mh + kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
233,8 m²
Muiden tilojen pinta-ala
126,2 m²
Kokonaispinta-ala
360 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksessa kaksi erillistä asuntoa. Asunto A1: Alakerrassa olohuone + ruokailuhuone, keittiö, kaksi eteistä, wc ja lasikuisti, yläkerrassa kolme makuuhuonetta, wc/ph, aula ja sivukkaat. Kellarikerros osin viimeistelemätön, kellarikerroksessa saunalle ja pesuhuoneelle tilavaraus, harrastehuone, kaksi varastohuonetta, portaiden alla varaus wc:lle, tekninen tila ja vanha autotalli / varasto. Asunnon A1 huoneistoala 185 m2 (ilman kellaria). Asunto A2: Tupakeittiö, makuuhuone / työhuone ja kph. Asunnon A2 huoneistoala 48,8 m2. Kerrosala yhteensä 240 m2 ja kokonaisala 360 m2. Asuinrakennuksen tilavuus 903 m3.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1951
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

139 000,00 €

Velaton hinta

139 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

470,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

180,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta. Kaupanvahvistusmaksu tai sähköisessä kaupankäyntijärjestelmässä menevä maksu.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa valmiudet pesuhuoneelle ja saunalle sekä kodinhoitohuoneelle. Lisäksi harrastehuone ja varastotiloja.
Tehdyt remontit
2006 keittiökaapisto ja kodinkoneet uusittu, takka asennettu, käyttövesijohdot ja viemärit uusittu, wc-tilat uusittu, tehty pintaremontit ja ja rakennettu päätyterassi.
2007 salaojat uusittu koko talon ympärille.
2008 kellarin ikkunat uusittu (kahta lukuunottamatta). Kaukolämpöliittymä otettu.
2011 alakerran ikkunat ja kaksi yläkerran ikkunaa uusittu. Kellarikerroksen peruskorjaus aloitettu. Kellarin lattiat avattu ja poistettu vanha rajenne (ei eutotallin osalta), lattiat valettu ja lattioihin asennettu vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikki rakenteisiin tulevat uudet vesijohdot ja viemärit asennettu. Seinät eristetty. Alakerran as. A2 peruskorjaus aloitettu.
2014 peltikate uusittu (Ruukki Classic saumapeltikate), talo maalattu. A2 peruskorjaus valmis (keittiökaapistot, kodinkoneet, kph rakennettu ym.).
2017 olohuone remontoitu.
2019 lämmönvaihdin uusittu. Kellarikerroksen lattioihin TKR-käsittely (vesieristepinnoite), harrastehuoneen seinien levytys, huoneen sähköistys ja asennettu himmentävät valot, seinien ja kattojen maalausta.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, puu
Kaukolämpö, kellarissa vesikiertoinen lattialämmitys, asuinkerroksissa patterit.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto, oma vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kaukolämpö, valokuitu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, kivi
Rakennusmateriaali: Puurunko 1. ja 2. krs, kellari kivirakenteinen (betoni, harkko). Ulkovuoraus rapattu.
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2006. Kaapistot, jääkaappi, keraaminen keittotaso, erillisuuni, liesituuletin ja astianpesukone (integroitu). Lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu.
Kylpyhuoneen kuvaus
A2-asunnossa kph, jossa wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, suihku ja pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät laatoitettu, lattiassa lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
A1 -asunnon alakerrassa wc, jossa wc-istuin, pesuallas, allaskaapisto ja peili. Lattiassa laminaatti, seinät puolipaneloitu ja tapetoitu. Yläkerrassa wc / pesuhuone, jossa wc-istuin, pesuallas, peilikaappi ja suihku. Lattia ja seinät laatoitettu. Molemmat remontoitu 2006. Kellarikerroksessa valmius wc:lle.
Saunan kuvaus
Tynnyrisauna pihalla, saunassa puulämmitteinen kiuas.
Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Remontoitu 2017. Olohuoneen yhteydessä ruokailutila. Lattia vinyylikorkkia, seinät maalattu. Varaava takka / leivinuuni asennettu 2006.
Makuuhuoneiden kuvaus
A1 asunnon kaikki kolme makuuhuonetta yläkerrassa. Toisen päätyhuoneen lattiaan asennettu laminaatti, seinät tapetoitu. Kahdessa makuuhuoneessa muovimatto lattiassa, seinät tapetoitu, päätymakuuhuoneessa pukeutumistila / kodinhoitotila. Pihan puoleisessa makuuhuoneessa parveke. A2 asunnon makuuhuone valmistunut 2014. Laminaattilattia, kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Saumapeltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
989-406-38-3
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 393 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
126 / Ehosa
Tehokkuusluku
0.4
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Ähtärin kaupunki, tekn.toimi puh. vaihde 06 2525 6000
Kaavoitustiedot
ALK = Yhdistetyjen asuin- ja liikekerrostalojen korttelialue.
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Rakennukset
Entinen elokuvateatteri, joka toimii nykyään varastona. Kerrosala noin 235 m2. Tynnyrisauna 9 k-m2. Erillinen autotalli 22 k-m2.
saunarakennus, muita rakennuksia, autotalli

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ähtäri

Asuinalueena Keskusta, Ähtäri

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kaskimäki Reija

Yrittäjä, LKV, YKV, julkinen kaupanvahvistaja

Asuntokamari LKV Oy [A]

Asuntokamari  LKV Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.