Kerrostalo | 2h, k, kph, vh, lasitettu parveke

Kiskontie 20, Ruskeasuo, Helsinki

Hinta

299 000 €

Koko

51 m²

Vuosi

1964

Ylimmän kerroksen parvekkeellinen kaksio Ruskeasuolla, tuhannen hehtaarin laajuisen Keskuspuiston ja sen upeiden ulkoilualueiden kupeessa. Hissitalon 3/3 kerroksen huoneisto odottaa uusia asukkaita ja tarjolla on remonttihuoletonta asumista uusille asukkaille, sillä yhtiössä on juuri valmistunut kaikki suurimmat remontit; LVIS, julkisivut ja vesikatto, ikkunat ja parvekeovet sekä hissi. Pieni, 12 huoneiston yhtiö on muutoinkin hyvin johdettu ja yhtiö pysynyt hyvässä kunnossa. Kaksion pohjaratkaisussa tilat ovat mukavan väljiä, neliöt ovat hyötykäytössä ja kahteen ilmansuuntaan aukeavat suuret ikkunat tuovat kotiin ihanasti luonnonvaloa. Kodin vaaleasävyinen keittiö on remontoitu vuonna 2022 ja kylpyhuone putkiremontin yhteydessä myös vuonna 2022. Tilavassa olohuoneessa on kalustukselle monet mahdollisuudet, tarvitaanpa tilaan oleskeluosion lisäksi illallispöytä tai työpiste. Lasitetulle parvekkeelle on kaksi käyntiä; olohuoneesta ja makuuhuoneesta ja parvekkeelle on julkisivuremontin lisätyönä asennettu lisäksi valaistus. Tässä on viihtyisä ja remontoitu koti ihanalla alueella, jossa lähikauppa on kätevästi naapuritalossa ja lähin bussipysäkki kivenheiton päästä. Koti on myös heti vapaa, joten muuttamaan pääset vaikka heti! Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin@ylinkerros.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21776139
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kokonaispinta-ala
51 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

233 165,71 €

Velkaosuus

65 834,29 €

Velaton hinta

299 000,00 €

245 000,00 €

Neliöhinta

5 862,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

371,00 € / kk

Pääomavastike

455,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

826,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Yhtiössä kerätään ennakkovesimaksua 16€/hlö/kk, joka tasataan kulutuksen mukaan vuosittain tammikuussa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tehdyt remontit
Keittiö remontoitu 2022,. Julkisivu-urakan yhteydessä on vuonna 2023 lisätyönä parvekkeelle tehty valaistus sekä lisätty pistorasia.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Ks. isännöitsijäntodistus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Auringonvalossa kylpevä keittiö on legendaarisen Puustellin käsialaa ja remontoitu vuonna 2022. Vaaleat kaapistot levittäytyvät kolmelle seinälle ja säilytystilaa nissä on reilusti. Kivikuvioiset laminaattitasot tarjoavat mukavasti työskentelytilaa ja keittiössä on lisäksi tilaa pienelle ruokapöydällekin. Varusteina: jääpakastinkaappi, induktioliesitaso, kalusteuuni, liesituuletin sekä 45 cm astianpesukone. Keittiössä on lattiassa laminaatti ja seinät ovat maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Putkiremontin yhteydessä vuonna 2022 uusittu kylpyhuone loistaa vielä uutuuttaan. Seinissä ja lattiassa komeilevat suuret, skandinaavista värimaailmaa huokuvat laatat. Suihkuseinien taiteovet pitävät paitsi lattian kuivana, menevät myös verrattain pieneen tilaan käytön ulkopuolella ja vapauttavat loistavasti tilaa muuhun käyttöön. Kylpyhuoneessa on varusteina seinämallinen wc-istuin, suihkunurkkaus taiteovilla, seinämallinen pyyhekuivain, peilikaappi, käsienpesuallas ja allaskaappi, bideesuihku, pesukoneliitäntä sekä seinän viereen sijoitettu linjalattiakaivo. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laattaa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone on hyvän kokoinen ja tilaan mahtuu nykyisen tilavan liukuovikaapiston lisäksi myös parisänky. Makuuhuoneen lattia on laminaattia ja seinät maalatut.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Loiva harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Saudit Oy Sinikka Ahola Koroistentie 8, 00280 Helsinki p. 09 477 5042
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Kellarikomero, Hissi
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 7 Autotalleja: 2

Tehdyt remontit
2023: Julkisivujen saneeraus ja vesikaton korjausurakka. Linjasaneerauksen 1.vuoden takuutyöt ovat käynnissä. Huoneiston parvekkeiden kaiteiden uusiminen ja lasitus. 2022: LVIS-saneeraus. Kiinteistön sisäisten viestintäverkkojen uusiminen (antenni ja puhelin) 2021: Käyttöveden kaukolämpöventtiilin ja moottorin uusiminen, lisäkerrosrakentamisen esiselvitys, vesikaton korjaussuunnittelu, perusparannuksen ja lisärakentamisen korjaussuunnittelu, hissin huollon kilpailuttaminen, 2020: Saunan oven lukon uusiminen, uusittu partteriverkoston säätöventtiili ja venttiilimoottori, lisäkerrosrakentamisen esiselvitys, vesikaton uusimisen suunnittelu ja tarjouspyyntöasiakirjat. 2019: Jätekatoksen hankinta, puiden kaadot ja autopaikkojen perustaminen, lämpöjohdon vuotokorjaus. 2018: Laadittu energiatodistus. 2017: Huoneistojen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen puualumiinirakenteisiksi. Urakan rakennuttaminen/valvonta. Vesikaton vuotokohtien tiivistys. 2016: Kiinteistön lukkojen uudelleen sarjoitus Sento-avainjärjestelmään. Huoneistojen ikkunoiden ja parvekeovien uusimisen suunnittelu ja rakennuslupa. DNA Welho taloyhtiölaajakaista 10M nopeus. 2015: LVV-kuntotutkimus, raportti 18.5.2015 ja PTS, koivujen hoitoleikkaus. 2014: Porrashuoneen korjaus ja maalaus. Portaikon valaistuksen uusinta. Ulkotikkaiden suojapelti ja autotallin kynnyksen korjaus. Nimitaulu rappuun. Piha-aidan teko ja tarvikkeet. Autotallien lukot ja uuden vaunuvaraston lukko. 2013: Hissi rakennettu, vaunuvaraston tekeminen porrashuoneeseen. Huoneiston A 8 kylpyhuone on korjattu, ja uusittu vedeneristeet, sähkömittari uusittu. Lämmityksen säätöventtiili uusittu. Rakennettu jälkiasennushissi, rakennuslupa. Katon kuntokatselmus ja korjaus. Katso muut korjaukset ja lisätiedot hallituksen kunnossapitotarveselvityksestä, isännöitsijäntodistuksesta ja uusimmasta toimintakertomuksesta.
Tulevat remontit
Pelastussuunnitelman päivitys, energiatodistuksen päivitys, tontin vuokrasopimuksen uusiminen. Isännöistijäntodistus mainitsee myös aurinkopaneelien mahdollisen hankinnan. Kylpyhuoneiden lattialämmityksen simulointi. Ks. lisätiedot hallituksen selvitys korjaustarpeista vuosille 2023-2027 sekä isännöitsijäntodistus. Isännöitsijäntodistus 29.2.2024: Yhtiökokouksessa 2024 tullaan käsittelemään ARA:n avustuksen lisävaatimuksia energiatehokkuuden saavuttamiseksi ja onko se kannattavaa. KBC Rakennus Oy uusii kustannuksellaan kiinteistön lukot. Aikataulusta ei ole vielä tietoa.
Energialuokka
G (2018), Energiatehokkuus on oletetusti parantunut yläpohjan lisälämmöneristyksen tekemisen jälkeen ja energiatodistuksen päivitysprosessi on käynnissä.
Tontin koko
1 462 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Ruskeasuolla on käynnissä joitakin lisä- ja täydennysrakentamisen kaavahankkeita sekä liikuntapuiston ja ratsastuskeskuksen kehittämissuunnitelmia. Lisätietoja välittäjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
5 217,20 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2025

Asunto-Oy Säästökisko

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Pikku Huopalahden ala-aste n. 750m, Meilahden yläaste n. 1,1km, Helsingin Rudolf Steiner- C koulu n. 400m, A-koulu n. 1km.
Palvelut: Lähikauppa n. 50m, Ruskeasuon liikuntakeskus ja Keskustallin ratsastuskoulu n. 750m, Ruskeasuon jousiammuntarata n. 500m, Arena Center Ruskeasuo n. 800m, Laakson terveysasema n. 1,8 km
Päiväkodit: Päiväkoti Ruskeasuo (päivähoito ja esiopetus) n. 250m, Päiväkoti Happy Children Kindergarten (päivähoito ja esiopetus, kielenä suomi ja englanti) n. 120m.
Liikenneyhteydet
Lähin kaupunkipyöräasema n. 100m. Lähipysäkki n. 100m, josta yhteys 506 (Ruskeasuo-Myllypuro via Pasilan as.). Mannerheimintiellä olevat pysäkit n. 500m, joilta kattavat yhteydet raitiovaunulla ja busseilla.
Lisätietoa auton säilytyksestä
LVIS-urakassa yksi autotalli on muutettu ulkoiluvälinevarastoksi. Kaavan mukainen autopaikkavelvoite 10 kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ruskeasuo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.