Huoneistokeskus Kuopio

Kerrostalo | Oh, 2 mh, kph, wc ja lasitettu parveke (yj. 3H + K)

Lohkaretie 11, Särkiniemi, Kuopio

Hinta

129 000 €

Koko

72 m²

Vuosi

1969

Särkiniemen Lohkaretiellä on tämä avara ja valoisa kolmio tyhjillään ja muuttovalmiina! Oleskelutilaan tulee valo kahdesta suunnasta, idästä ja pohjoisesta. Ikkunoista on rauhallinen näkymä pihaan. Taloyhtiössä on remontit tehty ajallaan ja viimeisimpänä LVIS-remontti, joka on valmistunut vuonna 2020. Kylpyhuone ja wc on laitettu putkiremontin yhteydessä. Keittiö on uusittu n. 10 vuotta sitten. Koti on perussiistissä kunnossa ja pienellä pintaremontilla saat siitä mainion kodin itsellesi. Otathan yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika ja lähdetään tutustumaan tähän Kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21777383
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, 2 mh, kph, wc ja lasitettu parveke (yj. 3H + K)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
72 m²
Kokonaispinta-ala
72 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kokonaispinta-ala yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 72 m2 ja jyvitetty pinta-ala on 67,6 m2.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/8
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

1 791,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

212,94 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

212,94 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Kylmä vesi 5,15 €/m3. Lämmin vesi 10,35 €/m3. Autotalli vuokra 10 euroa tai 45 euroa/kk. Tolppapaikka vuokra on 10 euroa /kk. AS OY Kuopion Viherpossut ovi+lukituksen uusiminen kustannusarvio 8.11. yhtiökokouksen mukaan on; Huoneiston A 3 osalta: kertakorvaus 1532,00 euroa tai pääomalainana 3-vuosi 48,67 euroa /kk. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea viipymättä omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankki antaa ostajalle tiedon ostajalta mahdollisesti veloitettavista kustannuksista, liittyen omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on parketti lattia ja seinät on maalattu. Tuulikaapissa samoin. Tuulikaapissa on siivouskomero.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Keittiö on uusittu n. 10 vuotta sitten.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Keittiössä on valkoiset kaapistot, laminaattitasot, teräsaltaat ja välitilassa on välitilalevy. Ikkuna itään päin, rauhallinen pihanäkymä. Keittiö on uusittu n. 10-vuotta sitten.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku
Kylpyhuone on uusittu kokonaan LVIS-remontin yhteydessä. Patterina pyyhekuivausteline.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on uusittu LVIS-remontin yhteydessä. Peili, allas ja allaskaapisto.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on hyvän kokoinen kulmahuone, jossa on ikkunat kahteen eri ilmansuuntaan, itään ja pohjoiseen. Rauhallinen näkymä pihaan. Käynti lasitetulle parvekkeelle. Seinät maali/tapetti ja lattiassa mosaiikkiparketti.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattiassa on muovimatto. Seinät on tapetoitu. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja toisessa on kaapisto.
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Irtainvarasto (häkkivarasto) on asukkaan käytössä ja samoin kylmävarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kuopion Talokeskus /isännöitsijä Jari Bolodin, Maaherrankatu 15-19 , 70700 Kuopio, p.044 2882515, jari.bolodin@kuopiontalokeskus.fi
Huolto
Kuopion Kiinteistöpalvelu Oy, Vahverokuja 7, 70910 Vuorela, Puh.: 044 7744000. Siivous; Kuopion Huoltotrio, Mestarinkatu 15 B, 70700 Kuopio, Puh.: 010 2319779.
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Mankeli, Jäähdytetty kellari, Väestönsuoja, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen ilmastointi. Vesikiertoinen patterilämmitys.
Kuluseuranta toimintakertomuksen liitteenä. Käyttämättömästä rakennusoikeudesta ei tietoa. Mahdolliset huoneistokohtaiset kunnossapito- ja muutostyöt erillisellä liitteellä pyydettäessä. Taloyhtiön hallinnassa huoneisto A5 ns. talonmiehen asunto. Yhtiökokous on myöntänyt hallitukselle valtuudet kerätä yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastike, taloyhtiön taloudellisen tilanteen mukaan. Taloyhtiön osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle sähköiseen osakehuoneistorekisteriin, eikä yhtiön paperisista osakekirjoistakaan näin ollen ole vielä luovuttu (asunto-osakeyhtiölaki 7 luvun 27§).
Taloyhtiössä on DNA:n taloyhtiölaajakaista 10M, kustannus sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiökokous 18.11.2019 päättänyt muuttaa yhtiöjärjestystä. Yhtiökokous on päättänyt, että rahastoidaan lainan ylimääräiset lyhennykset lainanlyhennysrahastoon. Rahoitusvastikkeet päätetty tuloutettavaksi siltä osin, kun tuloutus ei tarkoituksenmukaisten veropoistojen tultua hyödynnetyiksi johda yhtiölle verotettavan tulon muodostumiseen. llmalämpöpumpun asennus ja lupaehdot käsitelty ja vahvistettu yhtiökokouksessa 30.11.2021. Kiinteistöön on tehty julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. Tutkimus valmistui 2021 ja se on esitelty osakkaille varsinaisessa yhtiökokouksessa 2022. Taloyhtiössä on keskusteltu huoneistojen ovien uusimisesta sekä kiinteistön kaikkien lukkojen uusimisesta.
Kuntotutkimukset: Kiinteistöön on tehty julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. Tutkimus on valmistunut 2021 ja se on esitetty osakkaille varsinaisessa yhtiökokouksessa 2022.
Kuntotutkimus tehty: 2022
Tehdyt remontit
1988: Talot ulkomaalattu. 1990: Liitytty kaapelitelevisioon. 1993: Rappukäytävät maalattu. 1994: Kattojen pinnoitus. 1997: Jätekatos rakennettu, c-talon katto uusittu. 1998: Rakennusten elementtisaumat uusittu. 2005: Ilmanvaihtolaitteiden puhdistus ja säätö. 2006: Rappukäytävien laatoitus. 2008: Ikkunat ja parvekeovet uusittu. 2010: Julkisivut maalattu. 2011: Pihakäytävien asfaltoinnin osittainen kunnostus. 2011: Saunojen osittainen saneeraus. 2013: Pysäköintialueen kunnostus, autolämmityspisteiden ja valaisimien uusiminen pysäköintialueella. 2014: Putkiston kuntokartoitus. 2017: Lvis-peruskorjauksen hankesuunnitelma (valm. 7.2.2017). 2018: Lvis-peruskorjauksen varsinainen suunnittelu. 2019-2020: LVIS-peruskorjaus. 2022: Kurtturuusujen poisto.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Lukitusten uusiminen, huoneiston ovien uusiminen, julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus, sokkeleiden huoltomaalaus, piha-alueiden kunnostus ja sähköautojen latauspisteiden rakentaminen.
Energialuokka
D (2018), Energiatodistus laadittu 5.10.2021. E-luku 141.
Tontin koko
12 624,2 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Kuopion Kaupunki (017) 185 111
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
18 590,15 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kuopion Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
29.9.2027

Asunto Oy Kuopion Viherpossut

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Särkiniemen koulut.
Palvelut: Särkinimen lähikauppa Sale, n. 500 m. S-market Ykkösrasti ja Lidl-kauppa n. 1,5 km. Postin palvelupiste lähikaupoissa. Kirjasto keskustassa. Terveysasema ja hammashuolto keskustassa.
Muut palvelut: Kaupunkiin matkaa n. 2 km.
Päiväkodit: Särkiniemen päiväkodit.
Liikenneyhteydet
Julkisen liikenteen bussit.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrattavissa taloyhtiöltä.
Toteutuneet 76 kpl, autotalli/hallipaikat 24 kpl ja lämpötolppapaikkoja 52 kpl. Kaikki yhtiön hallinnassa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Särkiniemi, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Toroi Hanna

Asuntomyyjä

Huoneistokeskus Kuopio

Huoneistokeskus Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.