Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Paritalo | 4h, avok, kph x 2, s, parveke, terassi (yj. 4h + k + s)

Laamanninkaari 12, Sundsberg, Kirkkonummi

Hinta

374 000 €

Koko

91 m²

Vuosi

2023

Nyt myynnissä kuvankaunis paritalokoti viime vuonna valmistuneesta taloyhtiöstä Sundsbergissä. Tämä avara ja valoisa 91 m2 paritalohuoneisto on suunniteltu sinulle, joka arvostat selkeälinjaista skandinaavista tyyliä, tilaa sekä valoa. Sisään astuessasi silmiisi piirtyy kokonaisuus, jonka valmistumisessa on kiinnitetty huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Kodin sydämenä toimii alakerran yhtenäinen keittiö-olohuone, joka on kooltaan huimat 24,5 m2. Olohuoneesta on käynti asunnon takapihan lasitetulle terassialueelle. Takapiha avautuu etelään, ja pihalta pääset ihastelemaan viehättäviä näkymiä puistomaisiin maisemiin. Tyylikäs musta keittiö ripauksella lämminsävyistä puuta, on joka kokkaajan unelma. Keittiön varustelutasoon kuuluu rosterisen väriset side-by-side jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, allas, hana sekä kaapissa on valmius mikroaaltouunille. Asunnossa on kylpyhuoneet molemmissa kerroksissa ja yläkerran ylellisen päämakuuhuoneen yhteydessä on erillinen walk-in-closet vaatehuone. Tasonparannukia asuntoon on tehty muun muassa portaikon sekä kylpyhuoneen ja eteisen tyylikkäiden laattojen osalta, terassi on lasitettu, kylpyhuoneisiin on lisätty erikoisvarusteita, väliovet on vaihdettu jne. As. Oy Sundsbergin Luotsi on ekologinen, 13 erillis- ja paritalojen taloyhtiö, joka sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Yhtiössä pääsee nauttimaan sekä omakotimaisen asumisen iloista, että yhtiön tuomasta turvasta. Lämmitysjärjestelmänä on maalämpö. Jokaiselle huoneistolle kuuluu erillinen varasto ja huoneiston edessä on kaksi autopaikkaa. Tämän huoneiston yhteydessä on myös mahdollisuus ostaa n. 3 m2 lämmin varasto yhtiön pihassa olevasta rakennuksesta. Varasto on omina osakkeinaan ja velaton myyntihinta on 3 500 €. Asunto sijaitsee rauhallisella Sundsbergin asuinalueella Kirkkonummella, jossa merenranta ja metsä tarjoavat mielenrauhaa ja lisäksi aivan loistavat harrastusmahdollisuudet ja ulkoilureitit. Alue tarjoaa siis upeat mahdollisuudet liikkua ja nauttia luonnosta. Lähipalvelut ovat monipuoliset, sijaitseepa päiväkoti, koulu, sekä kaupat lyhyen matkan päässä. Tämä paikka on suunniteltu luomaan puitteet laadukkaalle arjelle ja vapaa-ajalle. Sundsbergistä on lyhyt matka niin Länsiväylälle kuin Kehä Kehä III:llekin, minkä ansiosta kaikki pääkaupunkiseudun palvelut ovat helposti ulottuvillasi. Ole yhteydessä ja sovi kanssamme näyttö tästä upeasta kodista. Kohdetta esitellään yksityisesittelyin, joten varaa oma esittelyaikasi! Kohteen myynti ja lisätiedot: Eeva Puntala, Bo LKV asuntomyyjä, partner 050 496 6170 | eeva@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21786412
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, kph x 2, s, parveke, terassi (yj. 4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
91 m²
Kokonaispinta-ala
91 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa erillinen varasto-osake, n. 3 m2. Varaston myyntihinta on 3 500 € ja hoitovastike on 25,80 €/kk. Yhtiöjärjestys 8§ mukaan varasto-osakkeella on lunastusoikeus mikäli se myydään yhtiön ulkopuolelle. Kuitenkin jos varasto-osake siirtyy uudelle omistajalle asuinhuoneiston kaupan yhteydessä, yhtiön muilla osakkailla ei ole siihen lunastusoikeutta.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan / 2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

374 000,00 €

Velaton hinta

374 000,00 €

378 000,00 €

Neliöhinta

4 109,89 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

232,96 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

391,30 € / kk

Tontin vuokravastike

232,96 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

624,26 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimittarit tasataan vuosittain. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä kahden kuukauden vastiketta vastaava määrä, jos yhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Kustannustiedot perustuvat viimeisimpään vahvistettuun tilinpäätökseen. Kevään yhtiökokousta ei ole vielä pidetty, joten vastikemäärät saattavat muuttua yhtiökokouksessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Rakennusvaiheessa asuntoon on tehty huomattavasti tasoparannuksia, mm: -Kylpyhuoneiden ja eteisen laatat -Terassilasitus -Eteisen peili -Alakerran kylpyhuoneessa korkeampi peilikaappi -Keittiön kiintokalusteet ja kaikki kodinkoneet -Portaat -Väliovet -Yläkerran kylpyhuoneessa valopeili, hana, suihku, jalaton allaskaappi (tätä varten vahvistettu myös seinää) ja kiuas
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
LATTIA: laminaatti SEINÄT: maalattu TYÖTASO: laminaatti VARUSTUS: rosteriset side-by-side jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, allas, hana, kaapissa paikka mikrolle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Molemmissa kerroksissa on omat kylpyhuoneet (2 kpl). LATTIA: laatta SEINÄT: kaakeli VARUSTUS: yläkerran pääkylpyhuoneessa on kylpyhuonekaapistot, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, bidee-suihku, peili, allas, hana, pesukoneliitäntä, paikka pesutornille ja korkea kaapisto. Alakerran kylpyhuoneessa on kylpyhuonekaapisto, peilikaappi, allas, hana, suihku, suihkuseinä, wc-istuin ja bidee-suihku.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
LATTIA: laminaatti SEINÄT: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
LATTIA: laminaatti SEINÄT: maalattu Päämakuuhuoneen yhteydessä on liukuovella suljettava, ikkunallinen walk-in-closet vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu kylmävarasto (3 m2) sekä erillisillä osakkeilla (1021) oleva lämmin varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste. Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa Tommi Vihersola, tommi.vihersola@kiinteistotahkola.fi p. 020 7481 075
Huolto
Sevifi Ab Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen tulo ja poisto LTO.

YJ:n 9 § Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle rakennusaikana tai sen jälkeen tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten tmv. muutosten ja/tai lisäysten kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistoille aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja/tai lisäyksistä.
Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.

Taloyhtiössä on maalämpö leasing Aito Energialta, vesikiertoinen lattialämmitys.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 26

Tehdyt remontit
Yhtiöllä ei ole toimintakertomusta, tilinpäätöstä, eikä talousarviota. Yhtiö on valmistunut v 2023.
Tulevat remontit
Vuositarkastuskokous pidetään toukokuun alussa ja tämän jälkeen alkavat tähän liittyvät mahdolliset korjaukset.
Energialuokka
B (2018), E-luku: 97. Energiatodistus on voimassa 23.02.2033 asti.
Tontin koko
4 604 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta, kaavoitus. puh. 09 29671
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
27 171,27 € / vuosi
Tontin vuokraaja
FIM Vuokratontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
24.2.2071

Asunto Oy Sundsbergin Luotsi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston autopaikat ovat AP7 ja AP8.
Talon edessä on paikat kahdelle autolle.
Pihan kuvaus
Osakkaalla on velvollisuus pitää kunnossa hallinnassaan oleva piha-alue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sundsberg, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Puntala Eeva

Asuntomyyjä

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.