kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy
kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy

Kerrostalo | 2-3h, k, lasitettu parveke

Merenkulkijankatu 7, Espoonlahti, Espoo

Hinta

199 000 €

Koko

78,5 m²

Vuosi

1980

Moderniksi remontoitu valoisa ja vaaleapintainen koti Espoonlahden palvelujen tuntumassa. Kaikki asunnon pinnat - keittiö, kylpyhuone, sähköt ym. - on laadukkaasti remontoitu muutama vuosi sitten - remontin yhteydessä kolmio muuttui tilavaksi kaksioksi (toisen makuuhuoneen saa helpohkosti rakentamalla yhden seinän). Keittiö, olohuone ja ruokailutila isollekin pöydälle ovat yhtä avaraa tilaa - olohuoneesta on käynti lasitetulle lounaisparvekkeelle. Hyvä ja muuntelukelpoinen pohjaratkaisu. 2. krs, ei hissiä (vain yhdet portaat). Espoonlahden palvelut kotiovella - kauppakeskus Lippulaiva, metro, bussiterminaali vieressä, hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, rantaraitti, rannat, venesatama ym. lähellä. Erinomaiset palvelut sekä suomen että ruotsin kielillä. Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Apajalahti-Plyhm, 050 343 4475 tai kirsi@kotimeklarit.com.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 11:00 - 11:40
Esittelijänä Kirsi Apajalahti-Plyhm
p. 050 343 4475

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21792927
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3h, k, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78,5 m²
Kokonaispinta-ala
78,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

197 004,34 €

Velkaosuus

1 995,66 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

2 535,03 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölainaosuus maksettavissa pois kaksi kertaa vuodessa 30.6. ja 31.12. Velkaosuuden pois maksua varten tulee ottaa yhteyttä isännöitsijäntoimistoon noin kuukautta ennen ko. maksupäivää.

Vastike

Hoitovastike

345,40 € / kk

Pääomavastike

73,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

419,15 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Asumiskulu 419,15 sisältää hoitovastikkeen 345,40 ja rahoitusvastikkeen 73,75

Muut maksut

Vesimaksu

14,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

12,50 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, teräs
Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Keittiössä valkoiset ja harmaat kiiltokaapistot, valkoinen välitilalevy, työtaso laminaatti. Jääkaappi / pakastin, induktioliesi, uuni, liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitettu kauttaaltaan, lattiassa lämmitys. Suihkukaappi, korkea peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, seinäkaappi.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto / kumibitumimatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tapiolan Lämpö Oy, Saija Tuomikoski, 020 750 5362, saina.tuomikoski@tl-konserni.fi.
Huolto
Braleva kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Mankeli
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poisto, huoneistokohtaiset vesimittarit. Ylimääräinen yhtiökokous 19.7.2023 päätti siirtymisestä maalämpöön ja urakan aloituksesta sekä sähköautojen latausvalmiuden rakentamisesta. Varsinainen yhtiökokous 11.5.2023 valtuutti hallituksen taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa enintään 2 kk:n ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen (vuoden 2023 aikana perittiin yksi ylimääräinen vastike). Päätettiin toteuttaa maalämpöurakka ja sähköautojen latausmahdollisuus - arvioitu yhtiölainaosuus myytävälle asunnolle n. 15.000 euroa. Hallitus valtuutettiin tekemään selvityksen lukituksen uudistamisen eri vaihtoehdoista ja niiden kustannuksista sekä kilpailuttamaan urakan (päätös tehdään v. 2024 joko ylimääräisessä tai varsinaisessa yhtiökokouksessa. Osakkaalla laajennettu kunnossapitovastuu parvekkeiden lasituksien osalta, yj. 17§.
Tehdyt remontit
HUONEISTO: 2013-2014 kylpyhuone, keittiö, pinnat, sähköt, huonejärjestyksen muutos. YHTIÖ: 2023: siirtyminen sähköiseen osakehuoneistojärjestelmään, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimus (seuraava tutkimus n. viiden vuoden kuluttua), 2022: turvakartoitus- ja pelastussuunnitelman päivittäminen, pihan kalusteiden uusiminen, vesikaton kuntotarkastus, korvausilmaventtiilien suodattimien huolto ja vaihto, leikkivälineiden kunnostus, 2020: kattokaivon korjaus, 2018: huoneistojen ulko-ovien uusiminen, 2016: ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus jaj säätö, 2015: parvekkeiden sisäpuolisia maalaustöitä, 2014: piha-aitojen huoltommaalaus, porrashuoneiden valaistuksen uusiminen liiketunnistinvalaisimiksi, kaukovalvonnan hankkiminen lämmönvaihtimeen, 10-vuoden energiatodistuksen laatiminen, 2013:patterivelttiilien uusiminen ja lämmitysverkoston säätö, automaattisen ilmanpoistajan asennus lämmitysverkkoon, 2012: julkisivupitojen pesu, ilmanvaihtojojeiden uusiminen, Elisa valokuituyhteys, pelastussuunnitelman uusiminen, 2011: jätekatoksen kunnostus, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, savunpoistoikkunan asennus porrashuoneeseen, koko korjauslista saatavana välittäjältä.
Tulevat remontit
Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2023-2027; mm. yhtiössä päätetty siirtyä maalämpöön - sähköautojen latausvalmius, lukitusten uusiminen, kaukovalvonnan uusiminen, energiatodistuksen uusiminen (tekeillä), ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, tuloilmasuodattimien puhditus ja säätö, pihan kuivaustilan, jätekatoksen ja pyörävaraston huoltomaalaus.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
3 783,8 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, 09-81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kipparinmaja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Espoonlahden kattavat palvelut vieressä; Kauppakeskus Lippulaiva, metro, bussiterminaali, koulut, päivkodit, rannat, venesatamat, jää- ja uimahalli ym. Hyvät palvelut sekä suomen että ruotsin kielisille perheille.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Osakkaalla käytössään yksi sähkötolppapaikka taloyhtiön parkkipaikalla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoonlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Apajalahti-Plyhm Kirsi

LKV, Kaupanvahvistaja

kotimeklarit | BkmHelsinki Oy

kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.