KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Omakotitalo | 5h + k + kph / s / khh + kph / wc + wc + lämmin var. + autok.

Kiiltokalliontie 16 C, Mankkaa, Espoo

Hinta

639 000 €

Koko

117 / 153 m²

Vuosi

1991

Ihastuttava ja tilava omakotitalo odottaa uusia asukkaitaan Espoon Mankkaalla! Tämä kaksikerroksinen koti tarjoaa viihtyisää asumista koko perheelle alueella, jossa yhdistyvät rauhallinen asuinympäristö ja erinomaiset palvelut. Talo sijaitsee loistavalla paikalla lähellä Mankkaan ostoskeskusta sekä kauppakeskus Ainoaa ja Niittyä. Koulut ja päiväkodit löytyvät kätevästi lähistöltä, ja alueella on myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet, mm. Tapiola Golf, jossa talvisin hiihtoladut sekä Urheilupuiston monet harrastemahdollisuudet joka tarpeeseen. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja sekä Tapiolan että Urheilupuiston metroasemille on noin 2 kilometriä. Vuonna 1991 rakennettu talo on hyvässä kunnossa, ja sen sisätiloissa on tehty laadukkaita remontteja vuosien varrella. Yhteisiä hetkiä viettääksenne talossa on tunnelmallinen takka, ja arjen luksuksesta nautit kauniissa saunassa, jonka löylyistä pääsee vilvoittelemaan omalle terassille. Puutarha-alue tarjoaa mahdollisuuksia viherpeukaloille, ja tilavat makuuhuoneet tarjoavat rauhalliset unet koko perheelle. Tervetuloa ihastumaan ja toteuttamaan unelmia tässä upeassa kodissa Espoon Mankkaalla! Lisätiedot ja tiedustelut: Cissi Lindberg KiAT, Osakas 0400399608 cissi.lindberg@kotilkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21794863
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + kph / s / khh + kph / wc + wc + lämmin var. + autok.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
117 m²
Kokonaispinta-ala
153 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Espoon kaupungin Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala on 117 m² ja kerrosala on 153 m². Kauppahinta ei perustu rakennuksen pinta-alaan.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1991
Käyttöönottovuosi
1991
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

639 000,00 €

Velaton hinta

639 000,00 €

665 000,00 €

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

125,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

54,00 € / kk

Puhtaanapito

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 790e/vuosi 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ulkoporeamme 6 hlölle (Svenskabad), sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu (wi-fi ohjattava), hälytysjärjestelmä (oma sopimus), vesivuotovahti putkistossa, valmius sähköauton pikalataukseen, Yale doorman sähköinen lukitusjärjestelmä pääovessa.
Tehdyt remontit
2018: Keittiöremontti, alakerran lattiat vaihdettu parkettilattiaan, alakerran sisäkatot (poislukien wc ja keittiö) paneloitu uudelleen, sisäseinien maalaus, alakerran valaistus vaihdettu led -valoihin, ulkovalaistus vaihdettu led-valoihin, sähkökeskus uusittu, takkahuoneen ulko-ovi vaihdettu sekä kodin lukitysjärjestelmä uusittu, sähkölukko pääoveen, Verisure turvajärjestelmä asennettu, IV – kanavien harjauspuhdistus, IV-koneen täyshuolto, ulkojacuzzin asennus. 2019: Piha-alueiden uudistaminen ja terassin uusiminen ja laajennus etupihalle, viemäriputkien kuntotarkistus, puhdistusharjaus ja kuvaus, etelänpuoleisen seinän huoltomaalaus, alakerran wc seinien maalaus, silikonisaumojen uusiminem, alakerran kylpyhuoneen lattian maalaus, silikonisaumojen uusiminen ja sadesuihkun asennus sekä suikuseinän asennus, saunan pintojen kunnostus sekä uuden kiukaan asennus, ilmalämpöpumppu, käyttövesiputkiston Grohe vesivuotovahtijärjestelmä, sadevesien ohjaus vesikourujen päästä. 2021: yläkerran kylpyhuoneen täyssaaneeraus, yläkerran lämpöpatterit vaihdettu uusiin. 2022: vesikattoremontti/vesikaton korjauksen (10/2017) takuukorjaus. Lisätiedot remonteista välittäjältä.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • G (2013)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
puurunko, osittain tiiliverhous
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2018. Jääkaappi ja pakastinkaappi, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, uuni, kiinteä valaistus, tasot puristelaminaattia, välitila laattaa, seinät maalattu, lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran pesutilat: 2 suihkua, joista toinen sadesuihkulla, kaappitilaa, suihkuseinät, pesukoneliitäntä, kodinhoitotila samassa tilassa, lattia ja seinät laattaa. Yläkerran kph/wc: remontoitu 2021, sadesuihku, allas, allaskaapisto, peilikaapit, pyyhepatteri, wc, lattia ja seinät laattaa.
Saunan kuvaus
Harvian cilindro sähkökiuas, lattia laattaa, seinät puupaneelia.
Olohuoneen kuvaus
Korkea viistokatto, seinät maalattu, lattia parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikissa makuuhuoneissa vaatekaapit, yhdessä makuuhuoneessa parveke, lattiat laminaattia, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin suuri varasto, leikkimökki, yläkerrassa komero, makuuhuoneissa vaatekaapit, alakerran kylpyhuoneessa kodinhoitotilan yhteydessä suuri kaapisto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-26-147-19
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
606 m²
Tie perille
Kyllä
Rasitteet
Tie- ja johto-oikeus. Rasitettu osapuoli 49-26-147-20. Yhteisseinärasite. 10kpl sähköisiä panttikirjoja, ostaja vastaa sähköisten panttikirjojen siirtokustannuksista.
Kaavoitustiedot
Asemakaavamerkintä AO, e=0,25. Lisätietoja Espoon kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
autokatos, leikkimökki, varasto
Palvelut
Koulut: Mankkaan koulu, Mankkaanpuron koulu, Taavinkylän, Smedsbyn koulu Sepänkylässä, Olarin koulu/lukio, Opinmäen international, lukiot Tapiolassa, Otaniemessä ja Kauniaisissa.
Palvelut: Mankkaan ostoskeskus, Lidl, Alepa, K-Supermarket, Alko, Tapiola Golf, useita ravintoloita ja lounaspaikkoja, Plantagen, Tokmanni. Tapiolan palvelut, kauppakeskus Ainoa ja kauppakeskus Niitty.
Päiväkodit: Alueella useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
mm. bussit 114, 543, 548, 549, Tapiolan ja Urheilupuiston metroasema n. 2km, nopeat yhteydet Kehä I ja Kehä II sekä Turunväylälle ja Länsiväylälle.
Pihan kuvaus
Tasainen talon ympäri kiertävä suojaisa piha. Terassi kolmella sivulla, nurmikkoa, sekä kauniita istutuksia ja tuijia. Osittain aidattu piha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mankkaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lindberg Cissi

Osakas, KiAT

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
SKVL jäsenyritys

Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4,
00790 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.