Sp-Koti Hämeenlinna | WM Kiinteistönvälitys LKV

Omakotitalo | Alakerta: keittiö, ruokailuhuone, olohuone, et, veranta (kylmä) wc. Yläkerta: 3 x mh, vh, wc, aulatilaa. Kellari: remontoitavaa käyttötilaa (osa jo purettu).

Jääskentie 2, Ojoinen, Hämeenlinna

Hinta

98 000 €

Koko

106 m²

Vuosi

1947

Hyvällä sijainnilla Hämeenlinnan Ojoisilla sijaitseva omakotitalo, omalla tontilla, sinun kunnostettavaksi ja korjattavaksi. Tämä vuonna n. 1947 rakennettu lähes perinteinen rintamamiestalo seisoo kompaktilla kulmatontilla, jossa sinulla on mukavasti tilaa touhuta ja harrastaa. Tasaista tonttia reunustaa suojaisa pensasaita ja pihalla kasvaa valmiiksi jo mm. hedelmä- ja kirsikkapuita, herukkapensaita ym. Tontilla on myös oma kaivo pihan ja puutarhan kasteluun, muutoin kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan. Tämä tontti voi olla todellisen viherpeukalon unelma. Omakotitalon kunnostamista on purkutöillä kellarin osalta jo hieman aloitettu. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää, niin sisällä kuin ulkonakin. Rakennuksen asuintilat ovat kahdessa kerroksessa ja kellarikerroksessa on moneen käyttöön sopivaa ja kunnostettavaa tilaa. Kellaritiloihin voit esim. rakentaa harrastetilaa, pesu- ja kodinhoitotilaa, ym. näihin tiloihin pääsee niin sisä-, kuin ulkokauttakin. Jos käsissäsi pysyvät vasaran lisäksi muutkin työkalut ja sinulla hyvä visio, suunnittelutaito, sekä osaavat kädet ja valtava innostus tehdä uutta tai korjata vanhaa, on tämä talo sinulle järkevä ostos ja oivallinen remontointi kohde keskeisellä sijainnilla. Tällä alueella talo kannattaa kyllä kunnostaa. Kysy lisää ja tutustu. Kohdetta välittää ja sinulle esittelee SP-Koti Hämeenlinna Ensio Repola p. 045 134 1962 sp. ensio.repola@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
la 4.5. 11:00 - 12:00
Esittelijänä Ensio Repola
p. 0451341962

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21795537
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Alakerta: keittiö, ruokailuhuone, olohuone, et, veranta (kylmä) wc. Yläkerta: 3 x mh, vh, wc, aulatilaa. Kellari: remontoitavaa käyttötilaa (osa jo purettu).
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
106 m²
Kokonaispinta-ala
106 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala (n. 106 m2) on arvioitu pohjakuvan ja ulkomittojen mukaan (sis. asuinkerros ja yläkerta). Kokonaispinta-alatieto on Hämeenlinnan kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen. Lisäksi kellarikerroksessa on käyttötilaa, jota ei tässä ole laskettu asuinpinta-alaa kuuluvaksi. Rakennuksen ulkomitat ovat piirustuksien mukaan n. 8,5 m x 8,5 m.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1947
Vapautuminen
Muu ehto: sopimuksen mukaan/tarvittaessa nopeasti.

Hinta

Myyntihinta

98 000,00 €

Velaton hinta

98 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Nykyisellä omistajalla kustannukset ovat olleet: - Kiinteistövero 281,38€ (2024). - Sähkönkulutus n. 18 000 Kwh/vuosi (4 henk. talous). - Vedenkulutus n. 160 m3/ vuosi (4 henk. talous). Vedenhinta määräytyy Hs-veden hinnoittelun mukaan. - Nuohous tulisijalle tehty viimeksi 2023 (kulu alle 100 euroa). - Hulevesimaksu 45€/ vuosi. - Jätemaksu 3 kk/39,17 € (Kiertokapula Oy:n hinnaston mukaan).

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Ruokailuhuone (lattia parkettia, seinät maali ja tapetti.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
- Vuolukivitakka (oh) - Puuhella Kastori (keittiö) - Upo-kamiina (kellari) - Leikkimökki (huonokuntoinen). - Kaikki talossa olevat valaisimet. - Verkkoaita (piha osaksi aidattu). - Ilmalämpöpumppu 2 kpl. - Kiinteät kaapit ja kaapistot. - Sälekaihtimet. - Lämminvesivaraaja kellarissa, n. 4000 litraa (sähköllä). - Sähköliittymä 3 x 35 A.
Kauppaan ei kuulu: - Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Myyjän toimesta ja tiedossa ei ole tehtyjä muutoksia rakennuksen kantaviin rakenteisiin.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Rakennuksissa on peruskunnostamisen ja korjaamisen tarve. Rakennus luovutetaan ostajalle peruskunnostettavaksi ja korjattavaksi. Tällä hetkellä tiedossa olevat tehdyt kunnostukset ja havainnot: - Kellarikerroksen kunnostaminen kesken mm. sauna ja pesutilat puuttuvat kokonaan (osittain purettu). - Patolevyjä uusittu kolmelle talon sivustalle, havainto silloin tehty salaojista (salaojakaivoja ei ole). Sähkökaapeli kulkee aivan perustuksen tuntumassa. - Sadevesijärjestelmä ja sen kunto ei ole myyjän tiedossa. - Yläpohjaan on myyjän toimesta lisätty vuorivillaa purueristyksen päälle.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Lain edellyttämää energiatodistusta ei ole laadittu, sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Energiatodistus hankitaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, lämpöpumppu
Käyttökunnossa.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Puurunko, lautaverhoiltu. Todennäköisesti, purueristys. Yläpohjaan on nykyisen omistajan toimesta lisätty vuorivillaa purueristyksen päälle.
Keittiön kuvaus
Valoisa keittiö, jossa kaksi isoa ikkunaa. Keittiö ja ruokailuhuone muodostavat yhdessä toimivan tilan. Keittiössä on myös puukäyttöinen hella. Varustus: sähköliesi, liesikupu- (huuva), astianpesukone, kiinteät valaisimet (työtaso), kattovalaisin, kaapistot.
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Lähes kokonaan puretussa alakerrassa on suihku. Pesutilat ja sauna on remontoitava ja rakennettava uudelleen talon muun remontoinnin yhteydessä. Pesukoneliitäntä on nyt teknisessä tilassa.
WC-tilojen kuvaus
Joka kerroksessa on oma wc. Pinnat: lattia laminaattia tai laatta. Seinät laatta tai maalattua pintaa. Varustus: wc- istuin, käsienpesualtaat (2kpl), allaskaappi (alakerrassa) yläkerran wc:ssä kaapisto.
Saunan kuvaus
Saunaa ei ole. On osaksi purettu ja purkupinnalla. Saunatilassa ei ole savuhormia. Täysin uudelleen rakennettava tila talon muun remontoinnin yhteydessä.
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti, parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatekaapit, vaatehuone (yk), kaapistot, komerot, kellarin säilytystilat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
109-11-45-2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
997 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Lähes kokonaan verkko- ja pensasaidattu kulmatontti, nurmikenttää, istutuksia, puita ja pensaita, sekä autovaja, ym.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Asemakaavan mukainen käyttötarkoitus omakotitalo.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Erillispientalojen korttelialue (AO) Hämeenlinnan kaupunki, www.hameenlinna.fi
Kaavoitustiedot
Hämeenlinnan kaupunki, www.hameenlinna.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autovaja (kylmä) n. 21 m2 (ulkomitat n. 6m x 3,5m). Rakennus-/ toimenpidelupa vuodelta 1984, puutarhavaja, leikkimökki (huonokuntoinen).
Palvelut
Koulut: Ojoisten koulu 1-2 luokka
Palvelut: Tiiriön hyvät palvelut lähellä, matkaa palveluihin kävellen alle 1km. autolla n. 1,5 km.
Päiväkodit: Ojoinen, Lastentalo
Liikenneyhteydet
Paikallisliikenne Antreantiellä, pysäkki n. 200 m.
Pihan kuvaus
Vehreä piha-alue, jossa nurmikenttää. Puita ja pensaita, pensasaita. Pihassa mm. hevoskastanjan, tammi, mänty, vadelma, omenapuita, päärynäpuu, luumupuu, kirsikkapuut, tuija, sekä karviainen ja herukkapensaista. Hyväkasvuinen ja tuottava maapohja. Suojaisa pensasaita pihan ympärillä (orapihlaja, herne tms). Pihalla on oma kastelukaivo puutarhan hoitoon ja viljelyyn.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Ojoinen, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Repola Ensio

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja

Sp-Koti Hämeenlinna | WM Kiinteistönvälitys LKV

Sp-Koti Hämeenlinna | WM Kiinteistönvälitys LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.