Nord LKV Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, vh, erill.wc (yj 3h + k)

Yläkartanontie 28 A 42, Soukka, Espoo

Hinta

198 000 €

Koko

76 m²

Vuosi

1972

Tilava 7/10 kerroksen kulmahuoneisto avarin ja esteettömin, mieltä rauhoittavin näkymin. Metro ja monipuoliset palvelut ovat aivan vieressä. Asunnon kaikissa huoneissa on tilavuuden tuntua, kaapistot ja vaatehuone tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Kylpyhuone ja wc on remontoitu yhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Muilta osin asunto kaipaa päivitystä. Asuntoon pääset muuttamaan heti, sillä se vapautuu kaupanteossa. Lähistöllä merellinen luonto ja hyvät mahdollisuudet harrastaa monipuolisesti. Hanikan luontopolku, Kaitalahden lintutorni ja meren ranta, kaikki kävelymatkan päässä. Yhtiön läheisyydessä on suunnitteilla lisärakentamista. Soukan uudistuva keskus tulee lisäämään alueen palveluita ja viihtyisyyttä. Tervetuloa esittelyyn tai sovi yksityisesittelystä! Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Tea Tiitu p. 0407508008, tea@nordlkv.fi Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Myynnistä täysimääräisesti vastaa: Pro Room Oy LKV y-tunnus 2824582-7. Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21802811
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, vh, erill.wc (yj 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/10
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

176 001,12 €

Velkaosuus

21 998,88 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

2 605,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

342,00 € / kk

Pääomavastike

167,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

509,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 22,00€/kk (pistokepaikka) 14,00€/kk (kylmäpaikka) Yhtiökokous 18.1.2024; Hallitukselle on myönnetty valtuutus periä/jättää perimättä tarvittaessa enintään yhden kuukauden pääoma- tai hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisesta tilanteesta riippuen. Hallitukselle myönnetty valtuudet nostaa ja laskea taloyhtiön lainojen pääomavastiketta korkokannan niin vaatiessa/salliessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, vaatekaapit.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Betonielementti
Keittiön kuvaus
Remontoitava keittiö. Lattia: laminaattilattia Seinät. maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph remontoitu linjaremontin yhteydessä v. 2011. Varustus: suihku, kääntyvä suihkuseinä, pyyhekuivain, peilikaappi, allaskaappi. Lattia: laattalattia (mukavuuslämmitys) Seinät: kaakeli.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on remontoitu linjaremontin yhteydessä v. 2011. varustus: wc-istuin, käsisuihku, peili, käsienpesuallas. Lattia: laattalattia Seinät: maalattu
Olohuoneen kuvaus
Tilava, valoisa olohuone, jossa ikkunat kahteen ilman suuntaan ja käynti parvekkeelle. Lattia: laminaattilattia. Seinät: tapetoitu
Makuuhuoneiden kuvaus
Varustus: vaatekaapit. Lattia: laminaattilattia. Seinät: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Urheiluvälinevarasto (pyöräkellari), sauna, väestönsuoja.
YK 2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä ylimääräinen enint. 2 kk hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Jokainen tilaa nettiyhteyden itse, yhteys puhelinpistokkeen kautta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: YK 18.1.2023 Päätettiin, että taloyhtiössä toteutetaan pt-suunnitelman mukaiset korjausurakat vuosina 2023–2024 aikana. Päätettiin yksimielisesti, että hallitukselle valtuudet myönnetään enintään 300.000,00 € suuruiselle lainalle 15 vuodeksi urakkakustannusten kattamiseksi sekä valtuudet tarvittaessa hakea, luovuttaa ja pantata tarvittava määrä yhtiön panttikirjoja lainan vakuudeksi.
Tehdyt remontit
2023: hissien määräaikaistarkastukset, patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen sekä verkoston perussäätö, kuntoarvio, 2022: sisäänkäynnin kunnostukset (pohjoinen), talosaunan lauteiden ja nousujakkaran uusiminen, IV-poistokoneen uusiminen, patteriverkoston perussäädön suunnittelu, kuntoarvio. 2021: huoneistojen ulko-ovien ja lukoston uusiminen, liiketilojen vesikaton uusiminen vaihe I, sisäänkäynnin maalauskunnostus (etelä). 2020: torinpuoleisen sisäänkäynnin maalauskunnostus, hissin kannatusköysien uusiminen, pelastussuunnitelman päivittäminen. 2018 - 2019: liiketilan edustan pihakannen korjaustyöt, IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien mittaus liiketilat. 2017: A45 vesivahinkokorjaus. 2016: A 45 huoneiston vesivahingosta aiheutuneet huoneistojen A15, A21, A27, A33, A39 ja A45 korjaukset, pääsisääntuloon asennettu kaide ja ulkovalaistuksen uusiminen. 2015: liiketilojen ikkunoiden ulkopuoliset maalaustyöt, saunan 1 lauteet ja kiuas uusittu. 2010-12: linjasaneeraus, porrashuoneiden maalaus. 2008: lämmönvaihdin uusittu. 2004: antenniverkko digikelpoiseksi. 2003: kylpyhuoneiden huoltokorjauksia: peruskorjauksia. 2002:
lämpö- ja vesijohtojen sekä viemäreiden kuntotutkimus. 2001: pihan peruskorjaus. 1999: julkisivut, ikkunat, parvekkeet.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Pyydä välittäjältä taulukko PTS-suunnitelmasta.
Kunnossapitotarpeista yhtiö tekee päätöksen vuosittain yhtiökokouksessa.
Energialuokka
F (2007)
Tontin koko
2 626 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Soukan Länsitorni

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 24 kpl. Autopaikan vuokra 22 €/kk ja kylmän autopaikan 14 €/kk. Autopaikat jaetaan jonotuslistan mukaisesti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiitu Tea

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.