Bo LKV Tampere

Omakotitalo | Oh, k, 4 mh, s, ph, khh, 2 wc, autotalli, varasto

Mansikkamäenkatu 31, Tohloppi, Tampere

Hinta

450 000 €

Koko

134 / 190 m²

Vuosi

2012

Tämä kodikas, selkeälinjainen Design-talo, sijaitsee rauhallisen kadun varrella Tohloppijärven tuntumassa. Vuonna 2012 valmistuneessa kodissa on ajaton, vaalea värimaailma ja hyvin suunniteltu yksitasoinen pohjaratkaisu. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat kodin sydämen, jossa on mukava viettää niin arkea kuin juhlaa perheen ja ystävien kesken. Keittiössä on reilusti kaapistoja ja työtasoa sekä tila isollekin ruokailuryhmälle. Olohuoneen ja keittiön viistetty sisäkatto ja isot ikkunat luovat avaruutta tilaan. Uuniseppien varaava takka toimii lämmönlähteenä sekä tunnelman tuojana. Olohuoneesta on käynti isolle terassialueelle sekä vehreään, suojaisaan puistometsään rajoittuvaan oleskelupihaan. Talossa on neljä makuuhuonetta. Kolme makuuhuoneista on talon toisessa päädyssä omassa rauhassaan. Olohuoneen vieressä olevaan päämakuuhuoneeseen johtavat kauniit lasipariovet. Kodinhoitohuone on tilava ja sieltä on käynti ulos. Kylpytilat, sauna ja pesuhuone, ovat talon tyylin mukaisesti hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu. Säilytystiloina liukuovikaapistot kolmessa makuuhuoneessa, eteisessä ja tuulikaapissa. Lämpimän autotallin yhteydessä on myös hyvän kokoinen lämmin varastotila, johon on fiksusti käynti niin pihan kuin autotallin puolelta. Autotallin edustalla on hyvin tilaa kahdelle autolle. Pääoven edustalla on käytännöllinen katettu terassi ja etupihaa suojaa havuaita. Kevään koittaessa paljastuukin talon tapaan hyvin ja rakkaudella hoidettu pihapiiri. Kodin sijainti on erinomainen! Lähistöllä ovat koulut ja päiväkodit. Ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia on runsaasti mm. jää- ja palloiluhallit sekä monimuotoiset ulkoilureitin ympäri vuoden. Vieressä on Tohloppijärvi, jossa on talvella luistelurata ja avantouintipaikka sekä kesällä uimarannat. Tohlopin luontopolkureitti kulkee järven ja Epilänharjun maastoissa. Lielahden kauppakeskuksen palvelut ja liikkeet ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Onko tämä erittäin hyvin pidetty talo ja kaunis pihapiiri perheesi uusi koti? Tervetuloa tutustumaan, ' varaa teille sopiva aika yksityisesittelyyn. Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV 045 2230 600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21805551
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, 4 mh, s, ph, khh, 2 wc, autotalli, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
134 m²
Kokonaispinta-ala
190 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala 134 m2 ja kerrosala 190 m2. Pinta-alatiedot rakennuspiirustusten ja -luvan mukaisesti. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2012
Vapautuminen
Muu ehto: sop.muk./n. 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

450 000,00 €

Velaton hinta

450 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkö n. 14700 kWh/v (n. 220 €/kk) sis. lämmityksen ja taloussähkön. Kiinteistövero 656 €/ v. 2023. Elisan kuitu 200 M 32 €/kk (sis. kaapeli-tv). Jätemaksu 12 €/kk, Biojätemaksu 10 €/kk. Hulevesimaksu 52,45 €/v. Vesimaksu kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 % .

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, keskuspölynimuri, ilmalämpöpumppu, jätesäiliö
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • voimassa 15.08.2033 saakka
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Elisan kuitu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Kaapistot ja laminaattitasot. Jääkaappi (2021), pakastin (2021), erillisuuni, liesituuletin (hormiin), induktioliesitaso, astianpesukone (integroitu). Laminaattilattia, seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät ja lattia laatoitettu. Lattialämmitys. Suihku, suihkuseinä, poreamme, allas, allaskaappi, peilikaappi ja wc-istuin.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc: lattia ja seinät laatoitetut. Allas, peili, peilivalaisin, kaapistot, wc-istuin, bideesuihku ja lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Laattalattia, seinät ja katto paneloitu, ikkuna ja sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Laattalattia, seinät maalatut. Kulku ulos. Pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, silityslautamekanismi, kaapistot, laminaattitaso ja keskuspölynimuri.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa korotettu/viisto sisäkatto. Laminaattilattia, maalatut seinät. Varaava takka (Uuniseppien takka, kevytharkko Schiedel piippu), nuohottu kesällä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalatut/tapetoidut, laminaattilattiat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
837-223-2231-0003-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
624 m²
Lisätietoja tontista
Rajoittuu oleskelupihan puolelta puistometsään
Rakennusoikeuden pinta-ala
210 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO, erillispientalojen korttelialue, sallittu kerrosala 175 + 35 m2
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
29.06.2061
Tontin vuokra
3 076 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tohloppi, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.