Bo LKV Jyväskylä

Kerrostalo | 3h + kk + s

Schaumanin puistotie 22, Lutakko, Jyväskylä

Hinta

229 000 €

Koko

65,5 m²

Vuosi

2013

Laadukas ylimmän seitsemännen kerroksen kolmio Lutakosta! Tervetuloa tutustumaan tähän siistikuntoiseen 2013 rakennettuun asuntoon upean sataman ja keskustan läheisyyteen. Tämä ihana asunto on tehty laadukkailla materiaaleilla ja värimaailma on hillityn trendikäs. Sisään tultaessa ensimmäinen makuuhuone asettuu suoraan eteen vaatehuoneineen ja oikealle puolelle jää säilytystilat liukuovikaapistoin. Erillisen wc:n jälkeen astut avoimeen tilaan jossa on yhdistetty keittiö sekä olohuone. Olohuoneesta on kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka palvelee aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Voit tehdä parvekkeesta raikkaan lisähuoneen olohuoneen jatkoksi. Olohuoneesta on kulku toiseen makuuhuoneeseen, jossa on myös vaatehuone. Kylpyhuoneessa ja saunassa on omat ikkunat, jotka tuovat mukavasti luonnonvalon myös näihin tiloihin. Ehdottomasti tämän kodin suuri plussa on erillinen wc ja kaksi vaatehuonetta, jotka tuovat arkeen helpotusta. Asunto Oy Jyväskylän Tukkipoika koostuu 32 huoneistosta. Tontti on valinnainen vuokratontti, joten huoneistokohtaisesti voit valita, maksatko tontinvuokravastiketta, vai lunastatko huoneistokohtaisen tonttiosuuden itsellesi. Lämmitys hoituu kaukolämmöllä. Ilmanvaihtona on keskitetty poisto- ja tuloilmajärjestelmä lämmöntalteenotolla. Lisäksi tähän myytävään huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu viilentämään lämpiminä kesäpäivinä. Asuntokaupan yhteydessä on myynnissä erillisenä osakkeena autokatospaikka hintaan 14.000 €. Parkkipaikat ovat Lutakossa kiven alla, joten tässä on hyvä mahdollisuus sellaiselle, joka autopaikkaa tarvitsee. Sijainti on erinomainen lähellä keskustan palveluita. Lähikauppasi siintää lyhyen matkan päässä ja monipuoliset sataman palvelut sijaitsevat vieressäsi. Kesällä kattava ravintolatoiminta ja upea terassisauna Viilu, sekä talvella sataman kodassa nautit pannukahvit ennen retkiluistelua. Järvinäkymää on myös tarjolla tästä asunnosta talojen välistä. Alueella olevien talojen upea yhteinen sisäpiha on monipuolinen keidas omassa rauhassaan sisäpihan puolella. Lutakkoon on valmistunut ainakin tällä erää viimeinen talo, joten alue tulee pitämään pintansa myös tulevaisuudessa Jyväskylän halutuimpana asuinpaikkana. Sovi oma esittelyaikasi: Katja Pyörälä 040 541 2504 katja.pyorala@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21825477
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kk + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65,5 m²
Kokonaispinta-ala
65,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/7
Rakennusvuosi
2013
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

153 166,96 €

Velkaosuus

75 833,04 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Neliöhinta

3 496,18 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

332,61 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

248,90 € / kk

Pääomavastike

738,40 € / kk

Tontin vuokravastike

332,61 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 319,91 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 30,00€/hlö/kk, tasataan kulutuksen mukaan: kylmä vesi 7,21€/m3 ja lämmin vesi 17,43€/m3. Autokatospaikan hoitovastike 23,50€/kk (23,50€/os). Ylimääräinen yhtiökokous 31.1.2023 päätti yksimielisesti periä yhden (1) kuukauden ylimääräinen hoitovastike helmikuussa 2023, jotta saadaan katettua hissin huoltokorjaus sekä kerrytettyä hoitovastikepuskuria. Yhtiökokous 11.4.2023 myönsi hallitukselle valtuuden päättää 1-3 kk:n hoitovastikkeen perimisestä tai perimättä jättämisestä, valtuuden muuttaa tarvittaessa rahoitusvastike vastaamaan todellista lainanhoitoon liittyvää kulutasoa sekä valtuuden muuttaa tarvittaessa tontinvuokravastike vastaamaan todellista tontinvuokran kulutasoa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
kaksi vaatehuonetta
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Lunastusoikeus osakkailla
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun asennus 2018
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: muu, tiili
sandwich-elementti
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesikupu, mikroaaltouuni
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Kylpyhuoneessa ikkuna
WC-tilojen kuvaus
Peili, kaapisto
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Saunassa ikkuna
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibit.kermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy / Suvi Kalliokoski, suvi.kalliokoski@jskipa.fi, 040 551 5586
Huolto
TL-Maint Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Kellarikomero, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Vuokratontin lunastus yhtiöjärjestys 7§ ja 8§. Huoneistokohtainen tonttiosuus taloyhtiön vuokratontista on mahdollista lunastaa vuosittain marraskuussa, jolloin tontinvuokravastike jäisi pois 1.12.2023 alkaen. Sitoumus lunastamisesta tulee jättää isännöitsijälle 31.10.2023 mennessä.
Tonttiosuuden hinta vuonna 2022 oli 1.081,83 euroa/hm2. Hintaindeksin mukainen tarkistus tontin hintaan tehdään 14.11.2023 ja tuolloin selviää tarkka tonttiosuuden kustannus. Lisäksi kaupasta tulee maksettavaksi 4 %:n varainsiirtovero huoneistokohtaisen tonttiosuuden lunastushinnasta yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Niiden huoneistojen osakkeenomistajat, jotka eivät ole lunastaneet huoneistokohtaista tonttiosuuttaan, suorittavat yhtiölle tontinvuokravastiketta, joka tarkistetaan aina 1.5.

Jyväskylän Faneerin Parkki Oy:n autohalli-, autokatos- ja piha-autopaikkojen lunastus yhtiöjärjestys 9§. Lunastusoikeus koskee yhtiön B-, C- tai D-sarjan osakkeita (autohalli-, autokatos- tai piha-autopaikka), mikäli ne siirtyisivät muulle kuin yhtiön A-osakkeita omistavan asunto-osakeyhtiön osakkeenomistajalle
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: Keskitetty tulo- ja poistoilmajärjestelmä lämmön talteenotolla. Poistoilmanvaihdossa tehostus keittiön liesikuvussa huoneistokohtaisesti.
Tonttien 1-18 kesken yhteisjärjestelysopimus koskien mm. yhtiöiden leikki- ja oleskelualueita, huolto- ja pelastusajoja, jalankulkua, autopaikkojen sijoittamista ja jätetiloja. Korttelin yhteinen leikki- ja oleskelualue sijaitsee osin Jyväskylän Faneerin Parkin pihakannella, osin osana korttelipihaa tontilla nro 18. Jätehuone nro 2 on yhteiskäyttöinen tonttien nro 1-8 kanssa ja sijaitsee viereisellä tontilla nro 18, autokatospaikkojen vieressä.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 21

Tehdyt remontit
-Kuivaushuoneen viemärin kaato korjattu 4/2017
-Huoneistoparvekkeiden lasitusten huolto 3/2020
-IV-kanavien puhdistus sekä ilmamäärien mittaus ja säätö 11/2022
-Kiinteistön 10v. kuntotarkastus 12/2022

Yhtiössä on tehty kiinteistön 10-vuotiskuntotarkastus syksyllä 2022 ja osin alkuvuoden 2023 aikana. Tarkastuksen teki yhtiön toimeksiantona Suomen Talokeskus Oy. Yhtiö on reklamoinut tarkastusraportin perusteella perustajaurakoitsijaa. Neuvottelut vastuukorjauksista ovat käynnissä perustajaurakoitsijan kanssa.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2027: Yhtiön rakennuksessa ja kiinteistössä esitetään tehtäväksi taloyhtiölle laaditun huoltokirjan mukaisten huolto- ja kunnostustöiden lisäksi;
-Hissin huoltokorjaus v. 2023
-Verkkovirtaan kytkettyjen palovaroitinten tarkistus/vaihto v. 2023
-Kiinteistön edustan istutusaltaan kasvillisuuden kunnostus v. 2024
-Elementtisaumojen kuntokartoitus ja uusinta/korjaus v. 2024-2025
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
837 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
kartta.jkl.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky

Asunto Oy Jyväskylän Tukkipoika

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Puistokoulu n. 1,3km, Normaalikoulu yläkoulu ja lukio n. 1,6km, Jamk Lutakon kampus n. 600m, Jyväskylän yliopisto (päärakennus) n. 1,8km.
Palvelut: K-Supermarket Lutakko n. 350m, K-Market Schaumanin puistotie n. 450m, Jyväskylän pääkirjasto n. 1,2km, Jyväskylän ydinkeskustan palvelut n. 1,2km.
Päiväkodit: Päiväkoti Norlandia Sateenkaari n. 550m.
Liikenneyhteydet
Jyväskylän paikallisliikenne, lähin pysäkki n. 150m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikka erillisenä osakkeena (17146-17146) 14.000€.
Autopaikat omina osakkeinaan, sijaitsevat Jyväskylän Faneerin Parkki Oy:n autohallissa ja osin pihakannella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Lutakko, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pyörälä Katja

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Jyväskylä

Bo LKV Jyväskylä
Bo LKV Jyväskylä

Schaumanin Puistotie 1,
40100 Jyväskylä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.