Erillistalo | 5h, k, rt, s, 2*kph, wc, vh, varasto

Porrastie 5, Kattilalaakso, Saunalahti, Espoo

Hinta

398 000 €

Koko

126 m²

Vuosi

2011

Heti vapaa kahteen tasoon rakennettu erillistalo ihanalla pientaloalueella Saunalahden Kattilalaaksossa. Vuonna 2011 valmistunut koti, joka tarjoaa runsaasti neliöitä ja viihtyisää asumista suuremmankin perheen tarpeisiin. Klassisessa tilanjaossa alakertaan on sijoitettu perheen yhteiset tilat ja yläkerran yksityisyyteen puolestaan makuuhuoneet. Saniteettitiloja on molemmissa kerroksissa ja kaksi kylpyhuonetta sekä erilliswc tekevät lapsiperheen arjesta luksusta. Huoneiston alakerta on sisäänkäyntikerros ja tämän päivän trendien mukaisesti lähes yhtä avointa tilaa. Alakerran valoisalta oleskelualueelta löytyy loistava keittiö-ruokailutilakokonaisuus sekä kauniilla takalla varustettu olohuone. Alakerrasta löytyy lisäksi spa-henkinen saunaosasto, erillis-wc, kodinhoitohuone sekä tekninen tila. Yläkerran rauhaan on sijoitettu neljä hyvän kokoista makuuhuonetta sekä kylpyhuone ja vaatehuone. Makuuhuoneista osaan mahtuu useampikin lapsi. Kylpyhuone ja vaatehuone sijaitsevat yläkerran aulan yhteydessä ja palvelevat näin kivasti kaikkia makuuhuoneen asukkaita. Makuuhuoneissa on hyvät kaapistotilat sekä runsaasti luonnovaloa. Huoneiston ulkopuolella on tasainen, hyvin hoidettu piha-alue sekä suuri terassialue etelään ja länteen. Pihan nurmialue sopii mainiosti perheen pallopeleihin tai viherpeukalolle puutarhan aihioksi. Huoneistoon kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on katospaikka sekä normaalia isommat varastotilat. Tämä erillistalo osa 7 huoneiston asunto-osakeyhtiötä, mutta täällä asut kuin omakotitalossa. Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21843188
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, s, 2*kph, wc, vh, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
126 m²
Kokonaispinta-ala
126 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

398 000,00 €

Velaton hinta

398 000,00 €

409 000,00 €

Neliöhinta

3 158,73 €/m²

Vastike

Hoitovastike

302,40 € / kk

Tontin vuokravastike

390,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

693,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vedestä suoritetaan vesiennakkoa 18,00€/hlö/kk, joka tasataan kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, poistoilmalämpöpumppu
Ilmalämpöpumppu ja varaava takka
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Loistava keittiökokonaisuus, jonka tarkasti suunniteltu toteutus tarjoaa todella hyvät puitteet vaativammankin ruoanlaittajan tarpeisiin. Tässä keittiössä kaapistotilaa on runsaasti ja työtasotilaa sitäkin enemmän. Maltillisen ulkoasun taakse kätkeytyy todellinen tehokeittiö, jossa valmistuu helposti tarjoilut suurempiinkin illanistujaisiin. Keittiön runsaat kylmäsäilytystilat tarjoaa täyskorkeat jää- ja pakastinkaapit ja laadukkaan AEG:n kalusteuunin ja induktioliesitason molemmin puolin on tosikokin iloksi kiitettävästi tasotilaa. Tyylikäs rosterinvärinen astianpesukone on sijoitettu käytännöllisesti tiskialtaan viereen ja katseenvangitsijana toimii näyttävä rosterinen saarekeliesituuletin. Ruokailutilaan avautuvalle kaapisto-osuudelle on sijoitettu matala seinä, joka pitää ilahduttavasti keittiön padat ja kattilat poissa ruokailijoiden näkyvistä. Keittiön kaapistojen välitila on laatoitettu, muutoin seinät ovat maalatut. Lattiassa on myös laatta. Keittiön yhteydessä olevassa ruokailutilassa on ihanan suuri ikkuna ja tilaa suurellekin ruokaryhmälle. Ruokailutilan seinät ovat maalatut ja lattia laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Yläkerran kylpyhuone sijaitsee käytännöllisesti makuuhuoneiden keskiössä, aulassa ja kylpyhuoneesta löytyy peseytymistilojen lisäksi myös wc. Kooltaan yläkerran kylpyhuone on ihanan suuri ja tilaan on näin mahdollista sijoittaa esimerkiksi pyykinkeräys, pienten lasten perheissä hoitopöytä ja muut vauvan tarvikkeet, isompien lasten perheissä kosmetiikka-arsenaali tai vain nauttia tilantunteesta. Varusteina yläkerran kylpyhuoneessa on kääntyvillä suihkuseinillä varustettu suihkunurkkaus, wc-istuin, bideesuihku, tyylikäs käsienpesumalja-allas, valaistu peilikaappi sekä tilava allaslaatikosto. Yläkerran kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laatoitetut. Alakerran kylpyhuone sijaitsee saunaosastolla ja tarjoaa todellisia kylpyläelämyksiä harmonisen värimaailman lisäksi omassa poreammeessa. Kaksi suihkua, varustehyllyt sekä seinämallinen pyyheripustin ns. ”oskarinoksa”. Tilasta johtaa saunaan musta lasipariovi. Alakerran kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laatoitetut. Molemmissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Tilava erillis-wc sijaitsee alakerran oleskelualueella, sisäänkäynnin lähellä. Tilassa on varusteina wc-istuin, bideesuihku, käsienpesuallas, allashana, valaistu peilikaappi sekä allaskaappi. Wc-tilan seinät ja lattia ovat laatoitetut. Tilassa on lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Laadukkaista löylyhuoneista tunnetun kotimaisen Sun-saunan näyttävä ja ajaton saunahuone. Tilavassa saunassa on pyöreälinjaiset kulmalauteet sekä ergonomiset selkänojat, joihin on piilotettu tunnelmalliset kuituvalot. Lempeistä löylyistä vastaa lauteeseen upotettu, Harvian suurella kivimäärällä varustettu sähkökiuas. Saunassa on lisäksi avattava ikkuna. Saunan seinät ovat paneelia ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on mukavasti kaapisto- ja tasotilaa. Huoneessa on pesukoneliitäntä ja tilaa myös pesutornille. Kaapistojen välitila on laatoitettu, kuten myös lattia. Muut seinät ovat maalatut.
Varusteet: pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneiston kaikki neljä makuuhuonetta on sijoitettu yläkertaan, omaan rauhaan. Kaikki makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia, käytävän ensimmäiset kaksi hieman pienempiä, kolmas suurempi ja neljäs, eli päämakuuhuone kaikkein suurin. Kaikissa makuuhuoneissa on hyvän kokoiset ikkunat ja runsaasti luonnonvaloa. Tiloissa on pohjapiirroksen mukaiset kaapistot sekä parkettilattiat ja maalatut seinät. Päämakuuhuoneesta on ikkunat kahteen suuntaan sekä käynti omalle parvekkeelle. Makuuhuoneiden keskiössä, aulassa sijaitsee vaatehuone sekä kylpyhuone-wc.
Säilytystilojen kuvaus
N. 8 m2 ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
ISTO Group Oy, Jukka Miettinen Metsäpirtintie 1, 02310 Espoo 0104118115, jukka.miettinen@isto.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Yhtiössä on suoritettu 2022 kosteiden tilojen kuntotutkimus.
Kuntotutkimus tehty: 2022
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 7 Autokatospaikkoja: 7 Parkkipaikkoja: 8

Tehdyt remontit
Sähköautolatauspisteiden kartoitus 2023, kuntotutkimus + märkätilojen kosteusmittaukset 2022-2023, sadevesikaivojen pumppujen vaihto 2021, takkojen nuohous vuosittain, asunnossa (5 G) vesivahingon korjaus 2015, piha-alueen kunnostus 2013, viemäriliitoksen korjaus asunnon F alla 2013, viemäreiden puhdistus ja kuvaus 2013, viemäriliitosten ja kannakkeiden tarkastus kaikkien asuntojen alla 2013, pohjavesipumppaamon tarkistus ja korjaus 2013
Tulevat remontit
2023-2024: Sähköautolatauspisteiden asennus, parvekkeiden käsilautojen maalaus (talkootyönä), taka-ovien katoksien toteutus. Takkojen nuohous vuosittain.
Energialuokka
C (2018), Energiatodistus päivätty 3.10.2023
Tontin koko
4 414 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
29 004,08 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Espoon kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.6.2070

Asunto Oy Espoon Porras

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Noin 150m päässä uusi Nauriskasken koulu (1.-6.lk), joka aloitti toiminnan elokuussa 2022. Nöykkiönlaakson koulu (1.-6.lk) ja Nöykkiön koulu (7.-9.lk) n. 900m.
Palvelut: K-Market ja S-market n. 800m. Lähistöllä myös pieniä paikallisia palveluita, kuten kaudenhoitoa, hierontaa, hammaslääkäriä ym. Nöykkiön kirjasto n. 900m. Kauppakeskus Lippulaiva n. 3km.
Muut palvelut: Lähistöllä useita ulkoilualueita mm. Latokaskeniitty ja Harmaakallion luonnonsuojelualue.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja lähistöllä, mm. Kurkihirren Päiväkoti n. 500m ja Nöykkiön päiväkoti n. 900m.
Liikenneyhteydet
Tillinmäentien bussipysäkille n. 200m, josta bussit 158 (Espoonlahti M - Matinkylä M) ja 164K (Kamppi-Tillinmäki). Kattilalaaksontien bussipysäkille n. 300m, josta bussi 542 (Jorvin sairaala - Soukanniemi).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu kaksi autopaikkaa. Autokatospaikassa on sähköpistoke, toinen autopaikka on ns. "kylmä".
Huoneistoon kuuluu kaksi autopaikkaa; yksi sähköpistokepaikka katoksessa ja yksi kylmäpaikka.
Pihan kuvaus
Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaisesti melko suuri, hyvin hoidettu piha-alue. Piha-alue terasseineen, nurmialueineen sekä pensas- ja riippapihlajaistutuksineen avautuu etelään ja länteen. Rakennusta kiertävällä terassialue on valtavan kokoinen ja tarjoaa hienot puitteet terassioleiluun kaikkina vuodenaikoina. Etelään suuntaavat pihan osin katettu aurinkoterassi, sekä lasitettu kuisti, joihin on käynti olohuoneesta ja eteisestä. Lännen suuntaan on puolestaan sijoitettu suojaisa, katettu terassialue, jonne käynti on suoraan pukuhuoneesta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kattilalaakso, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sarlin Jarmo

Diplomivälittäjä, LKV

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.