Muutos LKV | Urban Cabin Oy
Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Kerrostalo | 3h, avok, kph / wc, s, erill.wc, vh, lasit.p

Teivaalantie 5, Lielahti, Tampere

Hinta

289 000 €

Koko

66 m²

Vuosi

2020

Bonavan rakentama Asunto Oy Tampereen Lielahden Valo on erittäin korkealla varustelutasolla rakennettu taloyhtiö. Todella valoisa kulma-asunto taloyhtiön neljännestä kerroksesta, jossa on aivan mielettömän hyvä pohjaratkaisu! Yhtiöllä on keskeinen sijainti Lielahtikeskuksen takana, josta on hyvät liikenneyhteydet niin omalla autolla kuin julkisillakin. Kaikki arjen palvelut löytyvät Lielahtikeskuksesta, joka on siis aivan talon vieressä. Asunnon avoin olohuone sekä keittiö tekevät tilasta paitsi valoisan myös käytännöllisen. Saarekkeen jatkeena on ruokailutila, jonka vierestä on käynti valtavalle lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneessa ikkunat ovat kahteen suuntaan tehden siitä todella valoisan. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tila parisängylle sekä vaatehuone. Toinen makuuhuone toimii hyvin lasten- tai työhuoneena. Kylpyhuoneessa on siistit pinnat sekä kalusteet, lisäksi kylpyhuoneessa on toimiva tilaratkaisu. Sauna on hyvin näyttävä lasiseinillä pesuhuoneesta erotettuna. Lisäksi asunnolla on myös erillinen wc eteisaulan yhteydessä. Taloyhtiössä on todella hyvä varustelutaso! Alakerran aulan yhteydessä on mm. pesupiste lemmikeille. Lisäksi yhteiskäytössä on työskentelytila sekä autopesula. Asunnon mukana myydään myös yksi pistokepaikka. Mikäli kiinnostuit asunnosta, soita ja sovitaan esittely! Lisätiedot ja esittelyt Jussi Uusitalo, LKV Kiinteistönvälittäjä, Yrittäjä 040 8273 808 jussi.uusitalo@muutoslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21854691
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph / wc, s, erill.wc, vh, lasit.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66 m²
Kokonaispinta-ala
66 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 3 H + KT + S
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan. Esim. 1 kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

259 682,20 €

Velkaosuus

29 317,80 €

Velaton hinta

289 000,00 €

Neliöhinta

4 378,79 €/m²

Vastike

Hoitovastike

211,20 € / kk

Pääomavastike

219,45 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

430,65 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko: 20,00 €/hlö/kk, tasaus mittarin mukaan. Autopaikan hoitovastike: 20,00 €/kk. Rahoitusvastike lasketaan jyvityskertoimen mukaan, huoneiston 26 kerroin on 254. Rahoitusvastike on yhtiön tämän hetkisen talousarvion mukainen, korkojen vaihtelu saattaa vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen tulevaisuudessa. Yhtiön osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone ja kaapistot.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
1 kpl avaimia, kulkulätkä hukkunut.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Todella toimiva keittiö jossa siistit kaapistot sekä kodinkoneet. Keittiön laskutilaa parantaa merkittävästi erillinen saareke, johon näkösuojaa tuo ruokailutilaan ja olohuoneeseen seinäke. Varustus: keraaminen liesi, erillisuuni, jääkaappipakastin, integroitu mikro, astianpesukone ja kiinteät valaisimet. Lattiapinnat laminaattia, seinäpinnat maalia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa siistit laattapinnat ja kalusteet, tyylikkyyttä tilaan tuo lasiseinillä erotettu sauna. Varustus: wc-istui, allaskaappi, peili, kaapistot, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, suihku ja kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Eteisaulan yhteydessä erillinen wc ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä. Varustus: seinä-wc, allaskaappi, peili, bidee ja kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu.
Saunan kuvaus
Saunassa tyylikkäät ja siistit pinnat. Varustus: sähkökiuas, lauteet ja kiinteät valaisimet. Lattiapinnat laattaa, seinäpinnat paneelia.
Olohuoneen kuvaus
Todella hyvin kalustettavissa oleva olohuone, joka on erityisen valoisa isojen ikkunoidensa ansiosta. Lattiapinnat laminaattia, seinäpinnat maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneessa on hyvin tilaa parisängylle ja sen yhteydessä myös vaatehuone. Toinen makuuhuoneista on pienempi, joka toimii hyvin joko lastenhuoneena tai työhuoneena. Lattiapinnat laminaattia, seinäpinnat maalattu.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Lielahden Valo
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy / Antti Hynynen
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kuivaushuone, saunaosasto + terassi, aulatila / lastenvaunuvarasto, väestönsuoja, joka toimii normaalioloissa irtaimistovarastona, irtaimistovarasto, talovarasto/siivouskomero, polkupyöräkatos, teknistä tilaa. Antennijärjestelmä: kaapeli DVB-C ja Elisa laajakaista 10M. Ilmanvaihtojärjestelmä: huoneistokohtainen. Yhtiöllä on oikeus käyttää yhteiskäyttöistä verstasrakennusta ja korttelitupaa yhteisjärjestelysopimuksen perusteella. Yhtiö käyttää tonteilla 19 ja 22 sijaitsevia yhteiskäytössä olevia jätteenkeräyspisteitä yhteisjärjestelysopimuksessa sovitusti.


Tehdyt remontit
Vuosikorjaukset on aloitettu Bonava Suomi Oy:n toimesta 11.3.2022. Taloyhtiö reklamoi ilmanvaihdon toimivuudesta huoneistoissa ja tämän osalta uudet säätötyöt on tehty vuoden 2023 alussa. Säätöjen toimivuutta seurataan.
Tulevat remontit
Yhtiössä ei ole seuraavan viiden vuoden aikana sellaisia olennaisia, yhtiön rakennusten tai
kiinteistön kunnossapidon tarpeita, jotka vaikuttavat osakehuoneiston käyttöön, yhtiövastikkeeseen
tai muihin osakehuoneiston käytön kustannuksiin tavanomaisesta poikkeavalla tavalla.
Energialuokka
B (2018), E-luku: 88
Tontin koko
2 103 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka sähköpistokkeella nro. 130 (osakkeet: 2458-2458), vh. 5600 €.
Autopaikkoja on 26 kpl, erillisinä osakkeinaan ja ne sijaitsevat viereisellä LPA-tontilla. Autopaikoista 16 kpl on avopaikkoja ja 10 kpl autokatospaikkoja. Autopaikat on varustettu lämmitystolpilla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Lielahti, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusitalo Jussi

Kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä

Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Muutos LKV | Urban Cabin Oy
Muutos LKV | Urban Cabin Oy
SKVL jäsenyritys

Tampellan Esplanadi 11,
33100 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.