Bo LKV Espoo

Paritalo | 3h, k, sauna, kph, wc + varasto (yj. 4h + k + sh + wc + sauna)

Tontunmäentie 22, Tontunmäki, Espoo

Hinta

429 000 €

Koko

112 m²

Vuosi

1974

Heti vapaa, kokonaisvaltaisesti vuosina 2017 sekä 2023 remontoitu, tyylikkään vaaleasävyinen 1-tasoinen paritalohuoneisto odottaa uusia asukkaita idyllisellä Tontunmäentiellä Espoossa. Asunnon oleskelutilojen avara ja toimiva pohjaratkaisu ihastuttaa kävijäänsä. Huoneisto koostuu kahdesta tilavasta makuuhuoneesta, valoisasta ja yhtenäisestä olohuone- avokeittiötilasta, saunasta, kylpyhuoneesta sekä erillisestä wc:stä. Modernisti remontoidun keittiön varusteisiin kuuluu valkoiset Kvik-keittiökalusteet ja laadukkaat Siemens-kodinkoneet. Eläväpintainen Saarni-parkettilattia ja valkoiseksi maalatut seinät sekä katto luovat huoneistoon raikkaan ja valoisan tunnelman. Sisustuksen skandinaavinen tyyli yhdistää asumismukavuuden ja tyylikkyyden luodessaan rauhallisen ja harmonisen ympäristön arkielämään. Asunto on helposti muokattavissa elämäntilanteen niin vaatiessa, sillä toisen suurikokoisen makuuhuoneen saa jaettua tarvittaessa kahdeksi erilliseksi makkariksi. Hyvin hoidettu taloyhtiö toimii omalla tontilla, joka mahdollistaa huolettoman asumisen ilman vuokratontin tuomia lisäkustannuksia. Kattavasti toteutetut korjaukset antavat lisää turvallisuutta ja säästöä tuleville vuosille. Vuonna 2023 on toteutettu kattava linja- ja salaojasaneeraus, jonka yhteydessä märkätilat on täysin uusittu ja ne odottavat iskemättömänä käyttäjiään. Lämminhenkisen rauhallinen ja yksityinen piha-alue on täynnä potentiaalia: se tarjoaa uusille omistajille mahdollisuuden luoda pihasta omanlaisensa keitaan esimerkiksi rakentamalla terassin, tai tekemällä siitä unelmien puutarhan. Asunnon käytössä on ulkoautopaikan lisäksi taloyhtiöltä vuokrattu autotalli, jossa on valmius sähköauton lataukseen. Loistava sijainti tuo elämään helppoutta: päiväkodit, koulut ja muut päivittäiset palvelut ovat kätevästi lähellä. Kauppakeskus Niitty, jossa palvelee useita ruokakauppoja ja erikoisliikkeitä, on vain noin kilometrin päässä. Myös Tapiolan urheilupuisto löytyy kivenheiton päästä, joten harrastuksetkin ovat lähellä. Alueella on mainiot ulkoilumahdollisuudet ja hyvät kulkuyhteydet kaikille ilmansuunnille niin autolla, kuin julkisillakin. Kutsuvatko nämä laadukkaat sävyt ja upeat tilat teidät kotiin? Nyt on oivallinen tilaisuus tutustua tähän helmeen, joka tarjoaa rauhallista ja huoletonta asumista halutulla sijainnilla. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika, joka sopii sinulle parhaiten. Jere Lemberg kiinteistönvälittäjä, LKV, partner 050 442 8030 jere@bo.fi Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme kiinteistön, yhtiön ja osakehuoneiston asiakirjat vasta katselmuksen jälkeen ostotarjousta harkitseville.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:00 - 11:30
Esittelijänä Jere Lemberg
p. 050 442 8030

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21855990
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, sauna, kph, wc + varasto (yj. 4h + k + sh + wc + sauna)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112 m²
Kokonaispinta-ala
112 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+sh+wc+sauna. Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 112.0 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Velaton hinta

429 000,00 €

Neliöhinta

3 830,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

560,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

560,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

28,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autotallivuokra 28€/kk. Sähkönkulutus n. 4.000 kWh/vuosi. Ostaja vastaa omistuksensa rekisteröinnistä sekä sen kustannuksista välittömästi kaupan jälkeen. Varainsiirtovero 1,5%. Linja- ja salaojasaneerauksen velka jyvitetään keväällä 2024. Budjetoitu kustannus D-huoneistolle n. 206.000 euroa. Piha-alueiden viimeistely tehdään keväällä, kun istutuskausi sen sallii. Ennen jyvitystä virallisesti tiedossa ei ole kuin lainan maksimimäärä. Lainan jyvittäminen tulee ajoittumaan kevään 2024 yhtiökokouksen aikoihin. Laina on tasalyhenteinen ja ensimmäinen lyhennys tehdään 2024 lopussa 6kk ajanjaksolta (100.000 €/vuosi ja vuoden 2024 osuus on 50.000 € jälkimmäiseltä vuosipuoliskolta). Hallitus ei ole vielä päättänyt maksetaanko alkuvuoden korot lainalla vai kerätäänkö osakkailta korkoja vastaava rahoitusvastike. Täysimittainen rahoitusvastikkeen kerääminen alkaa jyvityksen jälkeen ja kattaa jälkimmäisen vuosipuoliskon vuonna 2024.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Pimennysverhot
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Etelään aukeava piha tarjoaa valoisuutta
Tehdyt remontit
Koko asunto remontoitu 2017.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Haitta-ainelainsäädännön mukaan on niissä tiloissa, joissa harkitaan purkamista, suoritettava asbestikartoitus. Laki koskee rakennuksia jotka ovat valmistuneet ennen vuotta 1994.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Kph ja wc sähköinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Lattia Saarni parketti, seinät maalattu. Kvik keittiökalusteet. Lämpöä kestävät laminaattitasot. Uusittu 2017.
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Katto paneloitu. Uusittu linjasaneerauksen yhteydessä 2023.
WC-tilojen kuvaus
Suihku, valopeili, pyyhekuivain, wc-istuin. Uusittu linjasaneerauksen yhteydessä 2023.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lämpökäsitelty leppäpaneeli. Sauna ja kiuas uusittu linjasaneerauksen yhteydessä 2023.
Lattiamateriaalit: laatta
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattia parketti, seinät maalattu, katto paneloitu. Verhot
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia parketti, seinät ja katto maalattu
Säilytystilojen kuvaus
n. 10 m²
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Uusimaa Neilikkatie 17, 01300 Vantaa Terhi Johansson terhi.johasson@kontuoy.fi 0107398990
Huolto
Huoltoyhtiö irtisanottu Linjasaneerausurakan ajaksi, uusi yhtiö tullaan kilpailuttamaan loppuvuodesta 2023.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Tekniset tilat n. 20 m², autotallit 13kpl n. 159m²
Kuntotutkimukset: Kuntoarvio 2019. Liite välittäjältä.
Kuntotutkimus tehty: 2019
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 13 Parkkipaikkoja: 11

Tehdyt remontit
Lämmönjakohuoneremontti 1994, Ulko-ovet ja jäteaitaus 1997, Yläpohjien lisälämmöneristäminen ja vesikattojen uusiminen 2010-2011, Kadunpuolen tiilijulkisivun puhdistus 2016, Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja lämmönsiirtimen sekä patteriventtiilien uusiminen 2018, Kuntoarvio, rakenteiden kuntotutkimukset sekä tontin eteläpään raja-aidan uusiminen 2019, Salaojien, viemäreiden sekä sadevesijärjestelmien huuhtelu ja kuvaus 2020, Autotallin katossa olevien valurautaviemäreiden uusiminen, linjasaneerauksen, kylpyhuoneiden, sähköjärjestelmien, patteriverkoston, sokkelien sekä salaojien ja asuinhuoneistojen ulkopuolisten viemäreiden uusimisen hankesuunnittelu 2021, Linjasaneerauksen ja kosteiden tilojen uusimisen toteutussuunnittelu, salaojien ja asuinhuoneistojen ulkopuolisten viemäreiden uusimisen toteutussuunnittelu, patteriverkoston uusimisen suunnittelu, painovoimaisen tulo-poistojärjestelmän parantamisen suunnittelu, sähköauton latauspaikkojen, sähköliittymän vahvistamisen sekä sähköpääkeskuksen uusimisen suunnittelu, pihasuunnitelma, joka sisältää ehdotuksen jätteiden käsittelystä, energiaselvitys 2022, Linjasaneerauksen ja salaojien toteutus, kosteiden tilojen uusiminen, sähkökeskuksen vahvistaminen, lämmitysjärjestelmän putkiston uusinta, ilmanvaihdon parantaminen sekä pihan kunnostaminen, havaittujen mikrobivaurioiden korjaussuunnittelu ja korjaus, pelastussuunnitelman päivitys, energiatodistusten päivitys 2023-2024, KBC rakennus Oy on korjannut asunnoissa E, F, H ja K havaitut mikrobivauriot sisäpuolelta joulukuun 2023 ja tammikuun 2024 aikana.
Tulevat remontit
Pelastussuunnitelman päivitys, energiatodistusten päivitys 2023-2024, Ulkoseinien puhdistaminen, katon puhdistus, puurakenteisten porttien kunnostaminen, energiavaihtoehtojen kartoitus 2025, Energiatehokkuuden parantamisen suunnittelu (tarvittaessa), ikkunoiden ja ulko-ovien kunnostamisen/uusimisen suunnittelu, ikkunoiden ja ulko-ovien kunnostaminen/uusiminen 2026, Energiatehokkuuden parantaminen (tarvittaessa) 2027, Muurien kuntoarvio, tarvittaessa kunnostuksen suunnittelu ja kunnostus 2028.
Energialuokka
E (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 02.01.2025
Tontin koko
4 946 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoitusviranomainen Espoon kaupunki

Urheilupuiston metroaseman välittömässä läheisyydessä sijaitsevan asuinkerrostalokorttelin tilalle suunnitellaan uutta asumista. Aloite asemakaavan muutokseen on tullut korttelin nykyisiltä asunto-osakeyhtiöiltä. Lähtökohtana on purkaa nykyiset 1970-luvun rakennukset ja rakentaa tilalle kaupunkimainen kerrostalokortteli. Rakentamisen mittakaava sovitetaan sekä Koivu-Mankkaan tien varren tiiviiseen katumiljööseen että Tontunmäen pientaloalueeseen. Kaavamuutoksessa kiinnitetään erityistä huomiota osallisten väliseen vuorovaikutukseen sekä alueen energia- ja hulevesiratkaisuihin. Kaavaehdotus nähtävillä 2.5.-1.6.2023. Kaava etenee hyväksymiskäsittelyyn arviolta syksyllä 2023.

Riihitontunkulma: Asemakaavan muutoksen tavoitteena on muuttaa pääasiassa autokaupoista koostuva alue asuinkortteliksi. Kulkuyhteyksiä metroaseman ja Vuoritontun alueen välillä parannetaan. Suunnittelualueen luoteiskulmaan suunnitellaan puisto Kaupunginhallitus palautti 10.10.2022 kaavan uudelleen valmisteluun. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavan valmisteluaineisto nähtävillä 20.2.-21.3.2023. Tutustu aineistoon kohdassa Valmisteluvaihe. Kaava etenee ehdotusvaiheeseen arviolta kevätkaudella 2023.

Olarinluoman teollisuusalue: Mahdollistetaan Olarinluoman autokauppojen säilyminen järjestelemällä alueen rakennusoikeus uudelleen. Samalla alueen käyttötarkoitus tarkistetaan nykyistä toimintaa vastaavaksi. Kyseessä on asemakaavan muutos. Kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt kaavaehdotuksen kaupunginhallituksen käsiteltäväksi 14.9.2022.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tonttumaa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Niittykummun koulu 550 m, Jousenkaaren koulu 1,1 km
Palvelut: Kauppakeskus Niitty 950 m, Lidl Niittykumpu 1,1 km
Muut palvelut: Kattavat
Päiväkodit: Tontunmäen päiväkoti 270 m
Liikenneyhteydet
Urheilupuiston metroasema 750 m, Niittykummun metroasema 950 m, lähipysäkki alle 100 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotallivuokra 28€/kk
Kaikille huoneistoille oma autotalli- sekä ulkoautopaikka
Pihan kuvaus
Pihavalaisimet

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tontunmäki, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lemberg Jere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.