Omakotitalo | Alak.3h, k, iso eteishalli, khh, kph, parvi, terassi markiisilla, yläk. 2 isoa mh, aula, kph, sauna, parveke

Vesvuonkatu 27, Moisio, Lohja

Hinta

370 000 €

Koko

169 / 190 m²

Vuosi

1952

Hurmaava moni-ilmeinen koti Lohjan Moisiolla upealla puutarhatontilla Tämän kauniin keltaisen talon puutarhassa kukkivat keväisin omenapuut ja suihkulähde solisee pionien ja saniaisten suojassa. Puutarhan perällä sijaitsee kauniisti kunnostettu saunarakennus tunnelmallisena ja kutsuvana. Puusaunassa voi nauttia pehmeistä löylyistä ja perinteisestä tunnelmasta rauhoittavassa ympäristössä. Talon kutsuva sisäänkäynti on vuonna 2007 valmistunutta laajennusosaa. Astuessasi sisään avaraan, korkeaan aulaan voi heti aistia kaikki tarkoin harkitut ratkaisut. Värimaailma läpi talon toistaa rauhallisia kerman, maitokahvin ja beigen sävyjä. Aulassa sijaitsee koristeelliset yksilöllisesti valmistetut ranskalaistyyliset takorautaiset kierreportaat, jotka johdattavat parvelle. Parvelta avautuu näkymä alakerran huoneeseen. Tämä tila sopii loistavasti esimerkiksi vierashuoneeksi tai makuuhuoneeksi. Aulasta noustaan muutama porras talon pääkerrokseen. Vaalean kermanvärinen romanttinen laadukas Villa keittiöiden Saarni keittiö. Keittiön kivitasoilla on runsaasti työskentelytilaa ja upeat Festivon kylmäkoneet sekä viinikaappi. Keittiön näkymä avautuu valoisaan ruokailuhuoneeseen, jonne lämpöä ja tunnelmaa tuo kaunis pönttöuuni. Tässä keittiömaailmassa on ripaus ranskalaista tunnelmaa ja se on jokaisen kotikokin unelma. Tässä kerroksessa on myös tunnelmallinen kylpyhuone poreammeella ja muilla laadukkailla yksityiskohdilla tunnelmasta vastaa ammeen yllä kimmeltävä tähtitaivasvalaistus ja lasitiilisisäikkuna, joka päästää luonnonvalon kulkemaan myös tähän tilaan. Ruokailutila soljuu tunnelmalliseen olohuoneeseen, jossa kattoa koristaa kauniit rosetit ja tunnelman takaa iltaisin tilaan suunniteltu tausta valaistus. Olohuoneesta on käynti pariovin suojaisalle terassille. Kodin toiseen kerrokseen noustaan leveitä kauniita vaaleita puisia portaita pitkin yläkerran aulaan. Kodin toinen kerros on varattu rauhoittumiselle ja unelle. Masterbedroomista on käynti kauniille takorautakaiteiselle parvekkeelle. Kylpyhuone-ja saunaosasto löytyvät yläkerrassa. Saunassa lauteet toistaa talon väriteemaa ja saunan ikkunat päästävät luonnonvalon tähänkin tilaan kauniisti. Alakerran WC:ssä on Tämä koti on rauhallinen ja täynnä hyvää energiaa. Varaa itsellesi esittelyaika ja tule ihastumaan tähän kauniiseen kotiin, jossa on ripaus Ranskaa ja Tanskaa. Sovi esittely! Suvi Ahlfors 0500 505 838

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21879000
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Alak.3h, k, iso eteishalli, khh, kph, parvi, terassi markiisilla, yläk. 2 isoa mh, aula, kph, sauna, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
169 m²
Muiden tilojen pinta-ala
21 m²
Kokonaispinta-ala
190 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1952
Käyttöönottovuosi
1952
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

370 000,00 €

Velaton hinta

370 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

322,00 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran aulassa parketti, helmipaneelia katto ja seinät, alakerran ison sisäänkäynti hallissa lattiassa laatta, isot ikkunat, ihastuttavat kierreportaat parvelle, kiviseinä, ledivalot. Kellarissa tekninen tila ja rossipohja.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pyykinkuivausteline ulkona, paviljonki, puutarhassa olevat patsaat, suihkulähde, terassiryhmä kaasulämmitin. Kotikuntosali, parvella sänkö. Ja kaikesta muusta voi myös sopia erikseen.
Kohteen lisätiedot
Keskuspölynimuri alakerrassa. Salaojat ja patolevyt tehty 2007, käyttövesiputket muovia 2007 (lukuunottamatta 3 alak.kphsta yläkerran kph seen), viemärit muovia kadulle asti 2007 (3m pätkä kellarissa vanhaa valurautaa), ikkunat tehty käsityönä vanhan mukaan 1983, sähköjä uusittu vanhassa osassa -80 luvulla, laajennusosassa 2007, ledivalaistus 2005. Roskakatos.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Hyvä tehty 2007
Tulisija
Takka
Pönttöuunit ruokailuhuoneessa ja olohuoneessa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kaapeli tv
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Roiskerappaus, vinolaudoitus, puukuitulevy, purueriste. Yläkerrassa mahdollisesti villaa eristeenä.
Keittiön kuvaus
Ihastuttava Villa keittiö kivitasot. Saarnikaapistot. Fesivon kylmäkoneet (jääkaappi/pakastin/kylmiö, viinikaappi) Siemens erillisuuni, Siemens kaasu, keraaminen liesi, liesituuletin (hormissa ulos). Laatta lattia, seinät tapetoitu, katto paneelia, ledivalaistus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alak. kph ssa, lux poreamme, seinään asennettu wc istuin, allaskaappi, peili, tähtitaivas valaistus, ammeen päällä tunnelmavalaistus, lasitiiltä, tikaspatteri (sähköllä). Laatoitettu. Yläkerassa kph ssa suihku, taittuvat suihkuseinät, peilikaappi, allaskaappi, ikkuna, lattiassa ja seinissä vaalea muovimatto.
Saunan kuvaus
Yläk. kph ssa sauna, ikkuna, harvian sähkökiuas, ledivalaistus, lauteet vahattu 2022. Ihastuttava pihasauna, jossa pukuhuone, saunan puolella puukiuas, pata, ledivalaistus.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Iso tilava kodinhoitohuone, Puustellin kaapistot, iso ikkuna, kuivauskaappi, lattialla lattiakaivo ja laatat, välitilat laatoitettu, ledivalaistus, mdf katto. Pesukone ja kuivausrumpu sopimuksen mukaan.
Olohuoneen kuvaus
Lattiassa parketti, uloskäyntipariovista terassille, jossa markiisi, halogen valaistus himmennyksellä, rosetti, seinät tapetoitu. Olohuoneen vieressä ruokailuhuone, pönttöuuni, ikkunalaudat, laatoitettu lattia, seinät tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa 2, isoa makuuhuonetta, toisesta käynti parvekkeelle, liukuovikomerot, lattia parketti, toinen makuuhuone laminaatti, kaapistot kuuluu. Alakerran laajennusosassa makuuhuone, josta käynti terassi josta näkymä myös parvelle.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkona puuvaja ja ent. autotalli. Sisällä runsaasti kaapistoja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
konesaumattu peltikatto uusittu 2007

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-6-148-11
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 178 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
148
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Talousrakennus, Ihastuttava remontoitu pihasauna
talousrakennus
Pihan kuvaus
Pihakivetys, kaunis hoidettu suojaisa puutarhatontti, puutarhassa vesielementti, omenapuita 5kpl, karviaisia, pioneja, tuija aitaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Moisio, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ahlfors Suvi

Suvi Ahlfors Oy LKV

SKVL jäsenyritys

Suurlohjankatu 17,
08100 Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.