Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Kerrostalo | 3h, k, kph, p (yht. järj. muk. 3h + k + kh)

Ulvilantie 23, Munkkivuori, Helsinki

Hinta

334 000 €

Koko

63 m²

Vuosi

1958

Valoisa ylimmän kerroksen kolmio Munkkivuoressa! Ihmisen kokoista ja kodikasta 50-luvun arkkitehtuuria. Läpitalon huoneisto, jossa on kaksi makuuhuonetta, erillinen keittiö sekä olohuone. Kylpyhuone on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä 2012-2013. Parvekkeelta ja olohuoneesta on avarat näkymät pihamäntyjen latvusten tasolta puistomaiselle ja isolle piha-alueelle etelän suuntaan. Paljon tilaa lasten leikkiä ja perheiden kesäpäivien viettoon vaikkapa grillauksen parissa ja viherpeukalo voi toteuttaa itseään pihan istutuslaatikoiden myötä. Hyvin hoidettu, edistyksellinen taloyhtiö. Suuret remontit on tehty, viimeisimpänä siirrytty maalämpöön ja aurinkoenergiaan. Energiaremontin kustannukset katetaan säästöillä, kun kaukolämpökustannuksia ei enää ole ja myös sähköä voidaan tuottaa itse. Oma, iso tontti (8 576,6 m²). Autojen latausinfra ilahduttaa sähköautoilijoita. Munkkivuori on suosittu ja rauhallinen alue, jossa tarjolla on hyvät päivittäispalvelut Munkkivuoren ostoskeskuksessa ja arvostetut koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Vehreät, laajat puistoalueet tarjoavat hyvät puitteet ulkoilulle ja lähellä on myös Talin monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet ja talvella pääset hiihtoladuille kotisi läheltä. Nettiportaalien tiedot ovat rajalliset. Pyydä virallinen myyntiesite välittäjältä. Kiinnostuitko? Soittele tai laita viestiä, niin sovitaan esittelystä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21879921
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, p (yht. järj. muk. 3h + k + kh)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
63 m²
Kokonaispinta-ala
63 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1958
Käyttöönottovuosi
1958
Vapautuminen
Muu ehto: n. 1-2 kk tai sop. muk

Hinta

Myyntihinta

318 474,54 €

Velkaosuus

15 525,46 €

Velaton hinta

334 000,00 €

Neliöhinta

5 301,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

292,95 € / kk

Pääomavastike

179,55 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

472,50 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

hoitovastike 01.07.2024 alkaen 5,00 €/m², rahoitusvastike 01.07.2024 alkaen viemäreiden sisäpuolinen sukitus 0,80 €/m² (vanha 0,40 €/m²), linjasaneeraus 3,60 €/m² (vanha 4,40 €/m²), vesikatto 0,60 €/m² (vanha 0,95 €/m²), hallituksella valtuudet periä enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa. Pesutupa: 1,50 € koneellinen.

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

autapaikat 30 €/kk (latauspaikasta +10 €/kk), autotallit: yhden auton talli 120 €/kk, kahden auton talli 100 €/kk (jos latausmahdollisuus +10 €/kk)

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Huomioi yhtiöjärjestyksen 8 pykälä kunnossapitovastuusta.
Tehdyt remontit
seinien maalaus 2014, 2023 pienen makuuhuoneen ja keittiön parketin hionta ja lakkaus
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Kuivauspatteri (vesikiertoinen)
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
konesaumattu peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Saudit Oy, isännöitsijä Sinikka Ahola, Koroistentie 8, 00280 Helsinki, sinikka.ahola@saudit.fi, asiakaspalvelu@saudit.fi, puh. 09 4775042
Huolto
Kotikatu Munkkiniemi, puh. 010 270 8550, munkkiniemi@kotikatu.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Mankeli, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ullakko/kellarikomero, sauna, kuivaushuone
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 18 Autotalleja: 18

Tehdyt remontit
Huoneistossa: huoneiston keittiön pesuallaskaapin putkien kannakointi Are oy:n toimesta rakennuslupaan liittyvä työ, joka jäänyt urakoitsijan vastattavaksi ja nyt saatettu loppuun 2023

Yhtiössä: 2023: Maalämpöjärjestelmän hankinta ja toteutus, aurinkovoimalan hankinta ja toteutus, sähköautojen latausinfran hankinta ja toteutus, energiatodistuksen päivitys, pihan asfaltointi, ilmanpoistimen vuosihuolto, pohjakerroksen patteritermostaattien asennus ja lämpötilojen säätö, parvekkeiden teräspinnakaiteiden kunnostus ja maalausurakka-asiakirjojen laadinta ja urakan kilpailutus. 2022: Peltikatteen maalaus. 2021: Itä- ja länsipäätyjen sekä eteläsivun huoneistoikkunoiden ulkopuitteet, huoneistoparvekkeiden ulko-ovet sekä liittyvien karmien ulkopuoli ja karmivalssi (huomioidaan, että pinta kunnostetaan tässä urakassa yhtiön kunnossapitotöinä ja tulevaisuudessa kun vastaavaa korjausta tehdään Ulvilantien puolen ikkunoille, kunnostetaan ne samassa laajuudessa), Kunnostettavien puitteiden ja ovien käyntisovitukset sekä helojen säätö ja rasvaus ikkunavesipellit (irtonainen maalin poisto, hionta ja maalaus kahteen kertaan), ulko- ja sisäpuitteiden sekä parvekeulko-ovien ja sisäovien tiivistys korkealuokkaisella silikonitiivisteellä liimaten, tiivistyksissä mukaan lukien pohjoissivut (Ulvilantien puolen ikkunat). 2020: Autotallien ovien maalauskunnostus. 2019: Hoitoleikkauksia pensaille ja puille, ulko-ovien kunnostus. Mosaiikkibetonivaurioiden korjaus Ulvilantien puolen porrashuoneiden auloissa ja autotallien pilarinjuurien korjaustyöt. 2018: Vesikate uusittu konesaumatuksi peltikatteeksi, lämmitysverkoston säätö ja mittaus, ikkunoiden ja ulko-ovien kuntotutkimus, puiden, kantojen ja oksien leikkaus. 2017: Yhtiöjärjestys muutettu kokonaan, sadevesiviemärijärjestelmän uusiminen, sokkeleiden eristys, pihan asfaltointi sekä pintavesien uudelleen ohjaus, patteriventtiilien ja linjasäätöventtiilien uusiminen, lämmönjakokeskuksen uusiminen, vesikatteen kuntotutkimus ja katteen uusimisen suunnittelu. 2016: Rakennuksen kuntoarvio: Rakennustekniikka, LVI järjestelmät, sähkö- ja telejärjestelmät; Parvekelasien korjaustyö; Hankesuunnitelma: Kiinteistön salaojien ja sadevesien ohjauksen korjaus- ja uusimistöihin valmistautuminen. 2014: Lukituksen uudistus Abloy Sento-järjestelmään. 2012-2013: Ilmanvaihtohormien kartoitus, kuvaus- ja nuohoustyöt linjasaneerauksen yhteydessä. Käyttövesiputket sekä sähkö- ja antenninousut uusittu. 2011-2012: Viemäreiden sisäpuolinen saneeraus. 2010- 2011: Putkisaneerauksen suunnittelu. 2005: Parvekesaneeraus. 2004: Lämmönvaihtimen uusinta, putkiston kuntotutkimus. 1998: Porrashuoneet. 1994: Ikkunat ulkopuolelta, patteriventtiilit. 1993: Lämmönvaihdin. 1990: Asfaltointi. 1987: Räystäskourut. 1986: Ulkomaalaus. 1974: Kaukolämpö. 1970-1972: Katto
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024-2028 (Yhtiökokous tekee päätökset remonteista vuosittain): 2024: Tuuletusparvekkeiden teräspinnakaiteiden huolto ja maalaus. 2025: Nuohous. 2026: Julkisivujen kuntotarkastus. 2027-2028: Ei suunnitelmia
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
8 576,6 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
vahvistettu asemakaava Helsingin kaupunki p. (09) 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Metsäpalsta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: alueella
Palvelut: Munkkivuoren ostoskeskuksen monipuoliset palvelut
Päiväkodit: alueella
Liikenneyhteydet
bussit
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat ja tallit yhtiön hallinnassa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkivuori, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savolainen Risto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.